הרגע הסתיים מרתון סרטי האימה

cj20

New member
בטח! סרט טוב, אבל הספר עוד יותר

מומלץ בחום! ולמי שקרא את הספר - למה היו חייבים לשנות את הסוף?! אמריקקים מעצבנים...

cj20

New member
../images/Emo58.gifלסוף הספר "קוג'ו"

בסוף ת'אד (הילד) מת מהתייבשות...
טוב, כנראה רצו האפי אנד... פשוט מעצבן אותי כשמשנים הרבה דברים בסרטים שמבוססים על ספרים...

i love usa

New member
נכון!!

אני יום שני הולכת לקנות כמה ספרים שלו יש לי בנתיים ספר אחד שניקרא the gunslinger the dark tower 1 מישהו קרא אותו ??הוא ספר טוב??(לא לגלות לי את הסוף בבקשה כי עוד לא קראתי אותו)

cj20

New member
את גאנסלינגר התחלתי

אבל לא זוכרת למה הפסקתי בהתחלה, האמת שהדארק טאוור זה המשך של זה (יש משו כמו 5 דארק טאוור'ס נראה לי...) אז טוב שקנית את שניהם... אם את רוצה המלצות של ספרים שלו אז קארי מאוד מומלץ (גם לזה יש סרט, גם מומלץ), hearts in atlantis, NEEDFUL THINGS, THE SHINING טוב האמת שיש מלא אז עדיף שאני אפסיק עכשיו...

i love usa

New member
אני יחפש

יום שני אני ירדת למקום שיש שם ספרים בזול אני יראה אם יש שם את הספרי שלו מקווה שכן

x פ ר ת

New member
אם תמצאי אז קני את:

"זה" / "רזה" / "רוז מאדר" / "לוכד החלומות" / "החצי האפל" / "מיזרי" וגם כל מה שהמליצה לך CJ. ובכלל, מה שתמצאי של סטפן קינג - תקני. טוב שיש בבית
עוד סופר שכדאי לך לחפש: דין קונץ. אם תראי ספר שלו בשם "הרודפים" - מיד לקנות! וכל ספר אחר שלו. הוא שווה.

cj20

New member
../images/Emo45.gif ומיזרי נורא מומלץ! ! !

ו"עונות מתחלפות" ו"קוג'ו" ו"דולורס קלייבורן" ו"הקמיע" ועוד ועוד ועוד... לא סתם קוראים לו סטיבן קינג, הוא באמת המלך

cj20

New member
../images/Emo45.gifבהחלט! יצא לך אולי לקרוא את

ספר ההמשך? BLACK HOUSE? אם כן, איך הוא?

x פ ר ת

New member
לא חושבת שקראתי. אולי כן ושכחתי?

ויש גם את "עיני הדרקון"... בכלל, יש לי קילומטרז' של המון שנות קריאה (אני קשישה) אז אולי משהו מכל הספרים טבע אצלי בים הסניליות
את קוראת גם דין קונץ? אם כן - יופי ואם לא - אז מיד!

cj20

New member
לא קראתי של קונץ כלום

אני לא מכירה אותו האמת. הוא גם בסגנון האימה כמו קינג?

x פ ר ת

New member
כן. הוא משלב אימה

עם פנטזיה/מד"ב. אחד הספרים היותר טובים שלו: "הרודפים". אם תרצי... אכתוב לך כאן רשימה של כמה ספרים ממש שווים של קונץ. הם מותחים ולפעמים מצמררים ויש בונוס! חלק מהספרים שלו הם אפילו מעוררי מחשבה לפעמים

למעלה