הרגע שאחרי הבגרות...

עד עכשיו היה סבבה...

באנסין על קונגו לא ממש כיכבתי אבל גם ככה זה רק 16% מהציון... בהצלחה לכל החברה שעושים את השאלון הבאה עוד 20 דקות... שיהיה לנו המון מזל ושיגמר כבר.

IshMaElf

New member
שאלה על מה שהיה במבחן

בנושא של המפרץ הפרסי היתה שאלה על השפעה של הנפט על מדינות במזרח התיכון שאינן מייצרות הרבה נפט, אני בהתחלה חשבתי שמדובר על מדינות כמו בחריין שהן במפרץ אבל הן לא מייצרות כמויות ענק של נפט לכן הן משקיעות בתעשייה עתירת ידע וכו'. לא יודע למה בטיפשותי הייתי בטוח שבגלל שכתוב שאלו מדינות שצריכות להיות במזרח התיכון ובגלל שהן מפיקות מעט נפט הכוונה היא בטח למדינות האיזור כמו סוריה ומצרים שיש להן אחוזי נפט ממש קטנים אבל הן הושפעו מן הנפט במפרץ בגלל ההגירה לשם בשלב הברכה. מה דעתכם? מי ענה על השאלה?

כן.. הרפובליקה המשהו של קונגו...

זו הייתה המדינה שלי שקיבלתי.. אני רץ לחלק האחרון. עוד שעה וג"ג מאחורי...

IshMaElf

New member
היה נחמד מאוד המבחן, אני שמח שבמאמרים

יצא על ההייטק ועל דובאי, שני המאמרים הכי קלים הכניסו למבחן, מעניין למה, אני מרוצה מזה שלמדתי את המאמרים.

r o i 1 9

New member
נגמרה לה הבחינה!

היה הוגן ביותר לפי דעתי. בסה"כ הרגשה טובה. נותר רק לחכות לתשובון. בהזדמנות זו תודה רבה לכל חברי הפורום ובמיוחד לעומדת בראשו- ללי!

רועי בכיף !../images/Emo24.gif

התודה מגיעה לא רק לי, גם לאילתית, לתפו ופוזה לבוקסה ולכולכם !!!! בשביל זה אנחנו פה. (לא רק... אנחנו פה כל השנה, אם פתאום משהו מסקרן אתכם ולא ידעתם את מי לשאול
)

r o i 1 9

New member
כמובן תודה ענקית לכולם!

האילתית,בוקסהףתפו ופוזה,הימליה וכל מי שנטל חלק.

הימליה

New member
תודה לroi

תודה לroi על הבעת התודה. זה נחמד שזכרת את אלה שעזרו לך. מקווה שעברת את הבחינה בהצלחה. תלמידי היו מרוצים ביותר ואמרו שהבחינה היתה הוגנת. זה גם החמיא לי.... חופשה נעימה לכולכם.

r o i 1 9

New member
מה דעתיכם על שאלה 1: חלוקת הגבול ישראל-ירדן?

בתשובה של גבע הם ציינו את הגבול הימי כחלק הרביעי. אני לעומת זאת עשיתי את החלק הרביעי דרום ים המלח עד עקבה. אך החלק הראשון ציינתי את הנר הירמוך כמעין גבול צפוני ויחידת הגבול השנייה כנהר הירדן שאליו נשפך הירמוך. מה דעתיכם?

הרגע שאחרי הבגרות...

נא לשרשר לפה שאלות
, תגובות
, דעות
, חיוכים,
דמעות
חיבוקים
וכל דבר אחר הקשור לרגע שאחרי המבחן בגרות.

חמודהה2

New member
שאלה

איך הניקוד הולך .. סתם נגיד ( אני לא חושבת שככה אקבל אבל ..) אם באנסין קיבלתי 80 א''י 76 חבלית נושאית 83 מה הציון הסופי שלי ..? איך מחשבים ? והאם זה נכון שאם לא עוברים את האנסין אז לא עוברים את הבגרות ?

סוררן

New member
שיסלח לי היואל גבע הזה

אבל הוא אידיוט.....התשובות שלא מעפנות ומטעות.....כל פעם מחדש אני בודק את התשובות באתר שלו, חושב שנכשלתי בבחינה ואז בסוף מגלה שקיבלתי ציון ממש גבוה. הפעם אני לא נותן לו לבאס אותי:)

למעלה