הרגשה כזאת נאדית!

מילי1991

New member
הרגשה כזאת נאדית!

השותפה שלי למעונות יוצאת, מבלה, חברות, בנים, ידידים פה שם
ואני פשוט נרקבת פה
מישהו יכול להסביר לי למה?
למה בכל מקום אני תמיד בודדה?
למה לא מצליחיה למצוא אהבה?
למה מי שכן מוצא חן בעיני כבר חייב להיות או נשוי או מבוגר?
פאק איט נמאס לי כבר
לפרוק עצבים..

מה קודם למה?

האם במקרה נשואים או מבוגרים מושכים אותך, או שזה תנאי מקדים ואת לא יכולה להימשך כיום לאנשים שמתאימים למקום שאת נמצאת בו (בהנחה שמבוגרים לא מתאימים לך, דבר שאינו נכון בהכרח)? אם יש כאן דפוס חוזר שאת לא מצליחה לשנות, יתכן וכדאי לך לשקול פנייה לטיפול. פעמים רבות ההעדפות שלנו מתעצבות על סמך מה שראינו בבית ההורים (או מודלים אחרים של זוגיות בסביבה הקרובה) וחוויות מוקדמות שלנו, בטיפול אפשר לבחון נושאים אלו על מנת לראות מה פוגע ביכולת שלך להיכנס לזוגיות שמתאימה לך, וכמובן - לשנות זאת. טיפול כזה לא חייב להיות טיפול כללי, קיימים טיפולים ממוקדים העוסקים ספציפית בנושאים כמו הנושא שתיארת.

שלום

תמיד אפשר למצוא אהבה, צריך להכיר הרבה אנשים. השתתפי במסגרות שונות שמעניינות אותך כמו חוגים ולימודים, שם תפגשי אנשים עם שפה משותפת.

אז אלי תקחי יוזמה?

לא ממש יעזור לשבת ולהתעצבן שאת לא יוצאת ומבלה. קחי את עצמך בידיים ותיזמי יציאה עם חברות. צרי קשרים חברתיים, תהני קצת. אני מציעה לך לא לחפש בכזו קדחתנות זוגיות. את בחורה צעירה, ואהבה הרבה פעמים מגיעה בזמן לא צפוי ומכיוון לא צפוי. תני לעצמך להינות מהרווקות שלך, והזוגיות תבוא בהמשך.

מילי1991

New member
אביה המואביה

לכי חפשי את רות
חחח סתם ;)
בעקרון אני כן מנסה..אבל..לפעמים זה נראה כאילו הבדידות נגזרה עליי או שאני גוזרת אותה על עצמי-מבחירה כמובן בלתי מודעת

Berethor

New member
כן יש פה חלק של בחירה בלתי מודעת ללא ספק

גם להיות מעוניינת רק באלו שלא מעוניינים בך זה למעשה בחירה בבדידות. זה סוג של אשליה לדעתי. חוץ מזה למה את כותבת רק בפורום בינו לבינה כאשר פורום היכריות הרבה יותר רלוונטי למצבך האישי. זה כשלעצמו גם כן לא מקדם אותך בכלום, אלא רק עוזר לך לשקוע בתסכול שלך.

ReaL Fun

New member
פה אני מזדהה איתך

כמאט כל מי שמוצאת חן בעיני מתבררת כתפוסה.
לא ברורה לי מה הסיבה (והסיבה שאני חושד בה לא נחמדה) אבל אני כמאט יכול "לחזות" למי יש חבר על פי "מי מוצאת חן בעיני".

Berethor

New member
אם הן באמת תפוסות, זה לא בדיוק דחיה

כי זה נובע לא דווקא מכך שאינן רוצות אותו אלא גם מכך שיש להן כבר מישהו והן לא מוכנות לבגוד בו או לעזוב אותו.

Berethor

New member
לא יודע מה איתכם

אבל שאני שומע שמישהי תפוסה בדרך כלל יורד לי ממנה, מה אני צריך מישהי של מישהו אחר?

ReaL Fun

New member
לא דוד (uncle) הפוך

קודם היא מוצאת חן בעיני ורק אחר כך אני מגלה שהיא תפוסה.
אין לי פטיש על נשים אסורות.

Berethor

New member
מה לעשות, זה מה יש

את לא היחידה שקשה לה בנושאים האלה, חוץ מזה בטח יש לך טעם בעייתי בגברים אם מוצאים חן בעניך רק תפוסים או מבוגרים. לא פלא שאת לא מוצאת ככה מישהו מתאים. זה בנוסף לבעיות אחרות וחוסר מזל כנראה. בכל אופן במקום לבכות על גורלך המר היית מנסה לנסות לשנות משהו בנושא ואז אולי זה היה משתנה אם כי לא בטוח.

מילי1991

New member
טוב תראה

זה לא משהו קונסיסטנטי..
גם ההסתברות עצמה שמישהו מוצא חן בעיניי היא קטנה מאוד כשלעצמה..
והמקרה של תפוס/מבוגר קרה פעם אחת-פעמיים
וגם מבוגר אני מדברת על 8 -10 שנים הפרש

כנראה שנושא השיחה היחיד שלך זה

"מתי אמצא זוגיות".
היתה לי חברה כזאת כשהייתי בערך בגילך, וזה היה מאד משעמם ומאד מייגע להיות לידה.
נשים נואשות הן מבעסות טילים, וגם לא מעניינות כי אין על מה לדבר איתן.
כנראה שזה מה שקורה לך.

למעלה