אין מצב שלא. זה זועק ממה שכתבת
מ מילי1991 New member 27/12/13 #22 שוש נשמה תתחילי למיין מכתבים במקום לענות פה בפורום ותאספי לי בולים על הדרך חחחח סתם@ באהבה תראי יש מצב שאת צודקת.. לא אומרת שלא..אבל זה נובע מבדידות מסוימת וחוסר חיבור עמוק
שוש נשמה תתחילי למיין מכתבים במקום לענות פה בפורום ותאספי לי בולים על הדרך חחחח סתם@ באהבה תראי יש מצב שאת צודקת.. לא אומרת שלא..אבל זה נובע מבדידות מסוימת וחוסר חיבור עמוק
ש שוש מהדואר New member 27/12/13 #23 זה נובע מאופי של זקנה ממורמרת, זה הכל. יש אנשים שנולדים יכנע'ס זקנות וככה הם גם ימותו, והבחורות הממורמרות שמסוגלות לכתוב הודעה כמו זו שאת שפכת פה, הן כאלה.
זה נובע מאופי של זקנה ממורמרת, זה הכל. יש אנשים שנולדים יכנע'ס זקנות וככה הם גם ימותו, והבחורות הממורמרות שמסוגלות לכתוב הודעה כמו זו שאת שפכת פה, הן כאלה.
מ מילי1991 New member 27/12/13 #25 המשך ג. תודי שזה היה שנון ד. סליחה אם נפגעת בכל זאת..לא היתה לי כוונה
ש שוש מהדואר New member 27/12/13 #26 מה בדיוק היה אמור להיות שנון שם? גברת, שנינות זה כמו יופי או שכל. או שיש, או שאין. לא לומדים את זה. לך אין.
מה בדיוק היה אמור להיות שנון שם? גברת, שנינות זה כמו יופי או שכל. או שיש, או שאין. לא לומדים את זה. לך אין.
מ מילי1991 New member 27/12/13 #27 את יודעת מה סבבה- לא שנון אין בעיה למה את צריכה להגיב בצורה המתנשאת הזאת?
ש שוש מהדואר New member 27/12/13 #28 אני לא צריכה, בא לי. ככה זה פורומים, כל אחד מגיב איך שבא לו תתרגלי