פשוט קמתי בבוקר וידעתי שאני בהריון. ואכן עשיתי את הבדיקה הביתית והסתבר שצדקתי.אבל זה ממש לא בדוק.מה שאת יכולה להרגיש זה בחילות, דחיות מריחות או מאכלים מסויימים אבל כל אלה יכולים להגיע בשלב יותר מאוחר ואפילו בכלל לא. אני עשיתי בדיקה של clear blue ביום הראשון של האיחור במחזור וקיבלתי תשובות מהימנות, בשתי הפעמים. בהצלחה
אבל עדיין לא איחר לי רשמית המחזור, אז נראה לי מיותר לעשות בדיקה (אני טועה?!). אני מרגישה בחילות נוראיות כבר 3 שבועות (בחיים לא סבלתי מבחילות), וגם דחיה ממאכלים מסויימים. ואני לא יודעת אם זה קשור - אבל יש לי קצת חום.
ליאתי את הבדיקה הבייתית את יכולה לבצע גם אחרי יום איחור והיא יוצאת אמינה לא זוכרת איזו עשיתי אבל זה עבד ו...שלושה שבועות הרגשה זה לא קצת יותר מידי?????
הרבה ניחושים. אני יודעת מה את מרגישה עכשיו אבל אין מה לעשות עד שנבדקים. בכל מקרה כדאי שתתחילי לשמור על בריאות - להפחית קפה, בלי אלכוהול וכו´. ליתר בטחון. אשמח לשמוע תשובה כשתהיה.
קודם כל אני שומרת על הבריאות כבר הרבה זמן. הדבר היחיד שמדאיג אותי (אני לא יודעת אם יש מקום לדאגה) - זה כפיפות בטן. בכל מקרה - אולי אני סתם חולה ומדמיינת לעצמי - כי מהיום פתאום התחיל לי חום - אולי זה קשור ואולי לא, אני ממש לא יודעת. בכל מקרה - תודה!! וברגע שתהיה תשובה לכאן או לכאן - אני אודיע.
היה גם הסימן שלי הייתי חולה ליום אחד בדיוק שבועיים לפני האיחור וצחקתי על זה שבטח אני בהריון (לכן גם לא לקחתי אקמול כמה שפינטזתי עליו...) מה שהתברר כנכון... לגבי כפיפות בטן אני עשיתי אירובי וכפיפות בטן בשלושה חודשי ההריון הראשונים כי לא היו לי בחילות בערב (רק בבוקר) המשכתי בהתעמלות מתונה יותר בחודש רביעי ואז הפסקתי אני מניחה שאם בריאותך תקינה ולא נתקלת בקשיים להכנס להריון (כמה זמן אתם מנסים??) אז אין לך מה לחשוש...וכנראה שתחושותייך מוצדקות נראה לי שתחושת הבטן שלך מוצדקת אבל חכי שבוע ותראי
גם אני מפנטזת על האקמול - אבל לא לוקחת... לי יש בחילות בבוקר ובערב (בערב קצת פחות). קצת מפחיד אותי שאני לא מסוגלת לאכול כלום. בקשר לניסיונות הכניסה להיריון - האמת היא שזה די פנצ´ר - אם זה אכן כך... אומנם הפסקתי לקחת גלולות ותכננו שיהיה בקרוב - אבל לפחות עוד 3 חודשים. לא שזה נורא אם זה יהיה עכשיו. ממש לא. אז עכשיו אני צריכה לחכות עוד קצת כדי לעשות את הבדיקה. תחזיקו לי אצבעות, כי כבר ממש נכנסתי לזה...
אם מחזור את צריכה לקבל רק בעוד שבוע, זה אומר שאת בערך שבוע, שבועיים מקסימום לאחר הביוץ. זאת אומרת שאת בשבוע ראשון, מקסימום שבוע שני של הריון. איך זה שיש לך בחילות כבר שלשה שבועות???
מה התחלת עם הבחילות שבוע לפני ההריון? לא שאני רוצה להשבית שמחה, אבל אני תוהה לי. מישהי יורדת כאן לסוף דעתי? ברוכה הבאה לפורום כבר אמרתי לך? נשמח לראותך גם אם התשובה תהיה שלילית
קודם כל - עד כמה שאני יודעת - אפשר להיכנס להיריון גם לא בתקופת הביוץ (הסיכויים נמוכים יותר - אבל זה אפשרי). דבר שני - אני 3 שבועות לאחר המחזור הקודם. לא יודעת מתי בדיוק יוצאת תקופת הביוץ (10 ימים אחרי?!). ובחילות יש לי בערך שבועיים (כתבתי שלושה?! זה נראה כבר כמו שנה...) בכל מקרה - התשובה (חיובית או שלילית) בסדר בשבילי. אם היא תהיה חיובית - אני אצטרף רשמית. אם שלילית- אני אעלם עד לפעם הבאה... תודה בכל מקרה.
אז אני אישאר להציץ מדי פעם... ועד אז - (התשובה) - יש עוד 5 ימים של ציפיה... ובקרש לביוץ - בדקתי את זה - וזה אכן כך. אפשרי בהחלט. הסיכויים רק יותר נמוכים. הרי על מה בנויה שיטת הימים הבטוחים? על סקס בזמן שהוא לא זמן הביוץ? נו, ולא היו פנצ´רים בשיטה הזו?
בין 11 ל 14 יום לפני הווסת הבאה, לא? אולי אני טועה, אבל לפי מה שהבנתי - אומרים שבגלל שנשים מחשבות כך את ה"ימים הלא בטוחים" - הן נכנסות להיריון. אבל אולי זה באמת אישי, כמו שאת אומרת - ולכן יש פנצ´רים.