אבי, אולם אם עדיין ישנם כאלה שאינם חותמים -
כיוון שהם מחכים שהעירייה תיתן להם הנחה נוספת, ואתה מציין זאת אף בדבריך: "נכון ,יתכן שאין עדיין פטור מלא מהיטלים... חבל לא לדאוג היום לבטחון הגוף והרכוש לחזק מבנים שנבנו לפני 1980 ומועדים לקריסה/ נזק כבד בינוני קל ברעידת אדמה של 6.5 ריכטר ומעלה ,ולהמתין לעוד הקלות כספיות..." מה שמחריד אותי הוא, שאנו יודעים על תושבים בעיר , שאינם מעוניינים לתחזק את הביניין שלהם, ובכך הם מסכנים את שאר הדיירים. זו בעיניי התאבדות ראווה ידועה מראש, ושניתן למנוע אותה... לכן כדאי להם, לקברניטי העיר, שכבודו, נמנה עימם, לאמץ את התיקון לחוק ואף להחמיר לגביו, אולי בחקיקת חוק עזר עירוני דחוף...שאומר- שאתמול, מתחילים לתחזק את הביניינים בעיר!!! ותוך כדי לחייב את הדיירים, גם את אלה שלא חתמו דרך חיוב הארנונה. נכון אבי, אתמול התקשורת הייתה עמוסה במידע אודות האסון העתיד לבוא...הרבה נביאי זעם... ונכון אבי, אתה כקב"ט העירייה או כמנהל אגף הביטחון בעירייה, , אף פעם לא איכזבת אותי כתושבת ויש לי רק מילים טובות לומר עליך ועל האגף אותו אתה מנהל. אולם, התפקיד אותו אתה מחזיק מלווה אותך גם בהבעת דעתך כאזרח...גם אני מגיבה כאזרחית והתארים המשייכים אותי הולכים איתי לכל מקום... ואמן, שנהיה ערוכים מוכנים וערוכים לכל תרחיש... יומקסים לכולם- תמי