הרהורים וחששות שמחפשים תובנות

odeia

New member
דווקא בי 2? עשו לי בדיקות בדקו את

בי 12 והוא בסדר גמור. אבל גם כשלקחתי וויטמינים זה היה ככה.

odeia

New member
הוא במצב מעולה אצלי, בכלל כל בדיקות

הדם שלי מעולות, אפילו המליצו לי להפסיק לקחת את התוספים שאני לוקחת/לקחתי.

אפרת12

New member
תוספים שמסייעים לזכרון

ויטמין E, קו-אנזים Q10 (צריך לבדוק אם מותר בהנקה), גינקו-בילובה גם אני מכירה את התופעה. אמנם הזכרון שלי התחיל להידפק עוד לפני ההריון - פעם אף אחד לא העיז להתווכח איתי אם אמרתי שנאמר משהו או קרה משהו וזה כבר מזמן לא ככה, אבל באמת השפה שלי נעשתה דלה משהו... זו הרגשה איומה של חוסר אונים וסליחה - טמטום. אני משתדלת לא להלקות את עצמי על זה. ולגבי תאי מוח (ולא משנה צבעם) - תא שנהרס אינו משתקם, אבל למוח יש המוני תאים לא מנוצלים, שתופסים את מקום אלו שנהרסים.

odeia

New member
למיטב ידיעתי, אלו שהזכרת אסורים

בהנקה. בעיקר Q10, השאר אני לא זוכרת (כרגיל) מה אמרו לי.

אפרת12

New member
זהו, לגבי ה-Q10 היה לי חשד...

אפשר לנסות לברר לגבי האחרים. ויטמין E ממש לא חשוד בעיני (אבל אני מה-זה לא מוסמכת...)

yaelia

New member
הוא חוזר, הוא חוזר.

מבטיחה. זאת בעיקר בעיה של עייפות וחוסר ריכוז. גם אני כמוך עם זיכרון מדהים לפרטים. במשך ההריון הוא פשוט נשאב לאנשהו. חייבת לציין ששישה חודשים אחרי הלידה הוא שוב חוזר. לא שזה לא דורש מאמץ, ולא נעלמות לי מילים לפעמים, אבל ככל שאני צריכה לזכור יותר בעבודה כך המוח שלי מחזיר לעצמו. אני עובדת בעבודה שאני צריכה לזכור המון פרטים ובנויה המון על ידע כללי (או כמו שאני קוראת לו טריוויאלי). לעומת זאת היכולות הטכניות שלי באמת ירדו, פעם יכולתי לעשות ארבעה דברים בוזמנית, היום אני ממש מתאמצת לעשות שניים. מקווה שגם זה יחזור. בינתיים, תני לעצמך זמן, ואל תלחיצי. תכירי במגבלה שלך כזמנית, ותעשי את הדברים לא בוזמנית כמו שהיית רגילה, אלא אחד אחרי השני + בדיקה חוזרת. מאוד קשה להכיר במגבלות שלנו, אבל לפעמים זאת התחלה של פיתרון. בהצלחה.

wieci

New member
אויש, ברחה לי כל התשובה, אז מחדש:

אנילא כ"כ יודעת מה לייעץ לך. אני רק בטוחה שחלק מהעניין זה הלחץ היומיומי שבו את נתונה (מחלות, שכנים מאיימים...)גם מישהו שלא אחרי לידה, היה מתקשה לתקתק עניינים כמו בעבר ולהיות סופר דייקן. אני הייתי הולכת לבדיקות ובמקביל משתמשת בשיטות שהזכירו פה כבר קודמותי. אני מקווה שהתקופה הקשה תסתיים לה מהר לבלי שוב

אולי תנסי משהו מהרפואה האלטרנטיבית

אני בזמנו הלכתי למישהו שעשה לי דיקור סיני וזה מאד עזר וגם הרגיע, אם תרצי אתן לך טלפון שלו

odeia

New member
אני מטופלת בהומיאופתיה כרגע

אין שיפור בבעיה הזו, לפחות עוזר לי קצת עם הגירודים.

יש לי רק ../images/Emo24.gif ובעיה דומה מאד.

אם תגלי פתרון - שתפי. בינתיים אני עדיין יכולה להתנצל בחצי חיוך: "מוח שהתכווץ 9 חודשים לא יכול לחזור לנפח מלא תוך שבועיים". מקווה שלא אצטרך לתרץ עוד הרבה זמן...

שבועיים בעבודה. יובלי בת 5 חודשים

וחוצמזה זה בצחוק. אני באמת לא יודעת מה להציע, ומרגישה דומה.

sharonmx

New member
אוי כמה מוכר...

אני לא מנהלת חשבונות, אבל הבעיה מוכרת- אני לא זוכרת כלום, קשה לי לנסח משפטים כמו שצריך ועושה מליון טעויות הקלדה דביליות... אני מאוד מאוד מאוד מקווה שזה עובר. אולי זה קשור לזה שבחופשת לידה התחלתי לקרוא "לאשה" (מה לעשות יותר נח להפוך את הדפים מאשר את עיתון הארץ...

אור67

New member
מכירה את הבעיה מקרוב

ושולחת
מתוך הזדהות. מאוד ממליצה על אקופנקטורה.

../images/Emo4.gif כמה מוכר...

זה התחיל אצלי עוד בהריון, ולא עבר מאז. אני נדרשת לזכור מליון נוסחאות במתמטיקה ופיסיקה, שמות של אנזימים, חומצות ומנגנונים... אבל לפחות פרנסתי לא תלויה בעניין (רק הציון
) -ולכן אני כל כך מבינה את הדאגה שלך! אין לי מושג מה ניתן לעשות, למעט אולי תירגול המוח כמה שיותר? אז מקווה שזה יעבור לך מהר-מהר, ובינתיים שולחת לך
...

יקרתי - ../images/Emo24.gif

ואני מצטערת העלת לי חיוך על הפנים כי מהיככרות הבוסית שלך הרבה יותר מבולבלת..... אני רגילה שמתקשרים עלייך כדי להזכיר לה.... יש לי הרגשה שזה ישתפר. יש לך המון דאגות פרטיות ..אולי עכשיו היא תלמד להעריך אותך יותר.

למעלה