הרהורים לגבי הפילרים. (
)

heartnet

New member
הרהורים לגבי הפילרים. (../images/Emo58.gif)

עלול להכיל ספוילרים למנגה, כל מי שאלרגי לספוילרים, שימרו מרחק רוב הפורם כאן מתמרמר על הפילרים וחלקינו הגדול אף הפסיק לראות את הסידרה ולהתמקד רק במנגה. אנשים רבים טוענים שהפילרים מיותרים ומשעממים והם "לא בליץ'" אני רוצה לחלוק על הדעה הזו. קודם כל יש לציין שאני לא רואה את הפילרים והפסקתי כמה פרקים לאחר תחילת הסגה של הבאונטו. ההפסקה נעשתה בעיקר מחסר זמן ולא רק בגלל ירידת איכות הפרקים. רוב האנשים כאן באים עם ראיה שלילית לגבי פילרים (מסדרות כמו נרוטו, אינויאשה ובוב הבנאי) פילר מעצם הגדרתו הוא פרק שאינו תורם לעליללה המרכזית של המנגה. השאלה שלי כאן היא, האומנם? עקב נידנודים חוזרים ונשנים של תראה בליץ' יא חתיכת נעל$#%@#! (כן רז, הכוונה אליך) אמרתי שאראה פרק אחד, רק כידי לראות מה הם עשו.הפרק היה 84-85 (פרק כפול) התוצאה, אני חייב לציין, היתה מרשימה הרבה משחשבתי שתהיה. שהתחלתי לקרוא את המנגה והגעתי לקטע בין סאגת סול ססאייטי לסאגת הארנקארים (הסאגה הבאה) היתה לי תחושה לא טובה בבטן. מאין הרגשה של "קפיצת זמן" לא הגיונית כל כך. בדיוק ברגע שהדמויות חוזרות לעולם האמיתי מסול ססייאטי מגיעים דמויות חדשות. וזמן קצר לאחר מכן מגיעה ההתקפה של אייזן. הדבר נתן לי הרגשה של עומס יתר על העלילה ועשה רושם של נסיון של קובו לדחוף כמה שיותר דברים בזמן קצר יותר. הקטע שישר שאיצ'יגו חוזר פתאום מופיע ארנקאר ואיצ'יגו קופץ ישר לבאנקאי ומתחיל להילחם איתו לא היה הגיוני כל כך לדעתי. מה שגם הרבה שינויים קטנים בדמויות לא היו מלאי הגיון. אני מדבר על מערכות יחסים כמו אוריהימה-רוקיה שלמרות שהיה בניהם קשר מסוים קודם לכן הוא לא היה חזק כל כך. השינויים בצ'אד ובאישידה גם הם נראו לי קצת רחוקים מהמציאות, אבל להם יכולה להיות סיבה מסוימת. ה"פילרים" מסדרים את כל הבעיות האלו. הן נותנות לנו את ההרגשה של "הזמן שעובר" בזמן שאייזן מקים את צבאו וחשוב מזה, הן מראות בצורה טובה יותר מה גרם לכל דמות להתנהג כמו שהיא (את התסכול המתמשך של אישידה מאיבוד כוחו למשל, דבר שבמנגה לא עסקו בו כל כך הרבה) לכן אני חושב שפילרים זה שם מטעה במקצת לסאגה הנוכחית מכיוון שישנה התקדמות מסוימת בעלילה המרכזית וחשוב מזה, בדמויות המרכזיות. אני בקשר עם אנשים שלא יודעים דבר על המנגה, והם בכלל לא הרגישו שהיתה סטייה מהמתכונת המקורית של הסידרה. אני ממליץ בחום לכל ה"נוטשים" למינהם לתת עוד צ'אנס לסידרה שכל כך אהבתם. מי יודע? אולי זה עוד ישתלם :) יומטוב אמיר

השמלאני

New member
אמיר צודק

הפילרים במקרה הזה הם ממש טובים לכולנו יש טראומות מפרק החרק המריח בנארוטו או הפרק שהחתול נתקע על הגג של הבניין בבוב הבנאי נכון יש פילרים גרועים... אבל אני חושב שמכיוון שבמקרה זה המנגהקה הוא זה שכותב את הפילרים זה יוצר מעיין אווירה של חלק מהסדרה... אה ומישו מוכן להגיד לי מה הנקודה במנגה שבוא התחילו הפילרים?

keep smiling

New member
י-י...../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

בבוב הבנאי אין פילרים!!!1 אלה פרקים שחשובים מאוד לעלילה המרכזית- בוב/דיזי!!!11 3> [אני חולנית, כן.] אתה צודק, אבל אני לא אמרתי את זה. האפי-האפי.

Commander X

New member
YAY אמיר צל"ש על התמיכה../images/Emo45.gif

כל הכבוד על הדוגמאות והפירוט (וכמובן שהזכרתי אותי ^_^) פילרים בבליץ' = NOT SO BAD EPISODES (ברעיון כמובן, במעשה זה פחות טוב XD). אבל זה עדיין יותר טוב מהפרקים בנארוטו

../images/Emo15.gif אני אצרוב לך אם תבקשי יפה

הבעיה היא א- כמות הדיסקים (מינימום 7) ב- מתי לאזעזל אני אביא לך את זה?

Hinamori

New member
והתוכן ><../images/Emo181.gif

מה זאת אומרת לא עוסקים בתסכול של אישידה במנגה? כל פעם שמראים אותו מתעסקים בזה! פשוט אין לו הרבה זמן מסך עכשיו~

heartnet

New member
אני לא מדבר על עכשיו ../images/Emo58.gif

אני מדבר עד שהוא התחיל להתאמן עם אבא שלו... הוא לא נראה מתוסכל כל כך

S.Riddle

New member
מה זה תסכול בשבילך? o_o ../images/Emo58.gif

לרדת על הברכיים ולהתבכיין על כמה שהוא חלשלוש? כי למקרה שלא שמת לב, זה *בדיוק* מה שהוא עשה בפילרים...

heartnet

New member
התכוונתי

שבמנגה הוא לא עושה את זה. לירון, את לא מתרכזת כאן! P:

S.Riddle

New member
לגמרי איבדתי אותך.

נכון שבמנגה הוא לא עושה את זה, זה מה שאמרתי. >__> אתה אמרת שבמנגה הוא לא עושה כזה, כלום. או שמה התכוונת למשהו אחר?

אכן

אבל זה לא משנה את זה שהעלילה ממש דבילית, גם אם לא משווים אותה לפרקים קודמים.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo45.gif

הפרקים גם עשויים בצורה משעממת ביותר, ועוד רובם ספיישלים של שעה. שלא לדבר על הציורים, שפשוט כואב להסתכל עליהם.

heartnet

New member
אי אפשר לקבל הכל בחיים

הם עם פחות אקשן, אפשר אולי להגיד קצת יותר עומק. זה קצת אחר. אבל אני חושב שאפשר להנות מזה, צריך רק לנסות (ממתי הפכתי למגן פילרים? @@)

ketty the sheep

New member
אני לא מסכימה לגמרי.

אני לא לגמרי מתנגדת לפילרים, ועדיין לא הפסקתי לראות את הסדרה, אבל יש בהם משהו שמפריע לי. אני אוהבת את המנגה כי דברים רצים בה, כי היא לרוב לא דורכת במקום ומעבירה את העלילה בצורה חלקה וזורמת. אני לא יודעת מה בנוגע לצופי בליץ' האחרים, אבל אותי לא צריך להאכיל בכפית בכל הנוגע לעולם הפנימי של הדמויות. אני לא צריכה סצינת הקרבה קורעת לב בין שתי דמויות שתוכיח לי שעכשיו הן הולכות להיות BEST FRIENDZ 4EVA ZOMG. יחסים בין אנשים הם נורא דינאמיים לרוב, אנשים מתקרבים ומתרחקים מהרבה סיבות והצורה שבה התפתחה מערכת היחסים בין אוריהימה לרוקיה במנגה נראית לי טבעית לחלוטין. כנ"ל לגבי שאר הדמויות. אני לא צריכה לראות את אישידה מתייסר ועושה פרצופים של ילד אימו בשביל להבין מה עובר עליו. במנגה אנו עדים לפעולות של הדמויות האלו, והפעולות שלהם מראות לנו בדיוק מה מניע אותן ואיך הן מרגישות, בלי צורך בהסברים מיותרים. רואים את אישידה קורע את עצמו באימונים עם אבא שלו - סימן שהוא מתוסכל ורוצה את הכח שלו בחזרה. לא כל כך קשה להבין את זה. o.o ובקשר למרווח הזמן - אולי זה נראה כאילו גין ואייזן יצאו לירח דבש בהואקו מונדו, אבל הם לא.
--- מצד שני, לבאונטו יש אחד שנראה כמו מר T, אז הידד לפילרים. /m\

S.Riddle

New member
הם לא? :X [../images/Emo58.gif להינואי]

שיט. ._. (אבל חשבתי שאייזן הקים את הרמון הארנקרים שלו בהואקו-מונדו כמתנת חתונה לגין..! :<)

למעלה