הרהורים מעניינים שלי...תגיבו!!

הרהורים מעניינים שלי...תגיבו!!

אוקיי...אז שאלה שמסקרנת אותי כבר די הרבה זמן היא...בהנחה שיש חומר...אז ממה נוצר החלקיק הקיים הראשון שלו??.. ואם תאמרו אנרגיה..זה לא יספיק..כי אני שואלת את השאלה מעבר להכל..אם זה נכון שהאנרגיה שנפגשה באנרגיה אחרת יצרה אטומים..אז מה יצר את האנרגיה?... ואם תאמרו שאלוהים הוא זה שיצר את החלקיק הראשון של החומר..אני אשאל מה יצר את החלקיק הכי קטן של אלוהים?.. אז יש למישהו כאן תשובה שהיא מעבר לכל זה והיא אפשרית??... אני ישמח לשמוע תגובות או תשובות!

IC4

New member
המרדף אחר האינסוף מתחיל!

למישהו יש כוח לרוץ את כל המסלול?

מה יותר קל להיות?

בעצם הבעיה היא הקבלה שיש משו שאנו לא מבינים,אם המשו הזה הוא בעצם האין סוף או כוח עליון, יותר נכוןיהיה לשאול באיזה מסלול אנו רצים? הדברים האלה מעלים לי מחשבה.... מה יותר קל להיות אדם דתי,או אדם חילוני? יש בשאלה הזאת הרבה מעל פני השטח אם תעצרו שניה ותחשבו על זה!

IC4

New member
תעצרו על זה שניה?

אנחנו נמצאים בעצירות הזאת כבר זמן רב חביבתי
! ואני לא חושב שלהיות אדם דתי או חילוני בהכרח קובע מה יהיה לך יותר קל כי אתה עדיין חי את הקשיים של להיות אדם

או דקה..

אני ממש לא מסכימה איתך אדם דתי זה אדם שחי את הקשים כאדם עם תשובות להכל,עם הסברים עם סיבות הכל כבר לעוס ומוכן להגשה ואילו אדם חילוני נימצא בחוסר מודעות מתמדת לאדם חילוני לעולם אין תשובות כל כך חד משמעיות יש הבדלים בעקבות הדעות השונות לצורה שאתה מקבל את הקשיים שלהיות אדם כמו שאתה אומר אבל ההתמודדות איתם היא דרך השקפה וכלים שונים לגמרי,היה נחמד אם יכולנו לדעת מה נכון אבל השאלה אם יש נכון או לא נכון?

Gevakumon

New member
לעוס?

רגע, וזה שכדור הארץ מסתובב סביב השמש, זה לא לעוס? כאילו, יש לזה הוכחות וכו, אבל את רואה את זה? האם את יכולה להגיד שאת באמת מכירה בכך שהכדור הזה הוא במרחק עצום ממך ופי כמה וכמה גדול ממך? לך פשוט לועסים אוכל אחר...

IC4

New member
זהו בדיוק... גבע עלינו על משהו!!

כולם אוכלים חרא והנה המשפט שעליתי עליו בהשראתך החרא של השכן מסריח יותר
וואי אפילו אחרי 10 שניות מהמצאת המשפט אני קולט עד כמה הוא גאוני בכמה רבדים
איפה laughter19 שבטח יעתיק ממני את המשפט הזה?!

ממממ

אף פעם לא חשבתי על זה ככה למען האמת, מסתבר שגם אנחנו שטופי מוח, האמת שהיתה לי תקופה שהייתי ילדה יותר קטנה שהייתי בטוחה שכל העניין של כדור הארץ אם זה זה שהוא בחלל או שהוא עגול או שיש לו כמה שכבות ומגמה ,זה הכל שקר אחד גדול! האמת שאני לא סגורה שזה אמיתי ב100 אחוז ...וכל זה עלה לי תוך כדי הכתיבה שהמטרה שלה היתה להגיד שיש לך נקודה יפה ! זרובינק´ה!

סליידר

New member
שום חלקיק, החייזרים הביאו אותנו

לפה. אנחנו יצורים שהונדסו גנטית והם שמו אותנו בכוכב הזה.

סליידר מותק...

במידה ומה שאתה אומר נכון (לא נראה לי..אבל המחשבה הזו עברה גם במוחי פעם או פעמיים...) אז השאלה שלי היא מה יצר את החייזרים?? ואל תתחכם!!...שונאת אנשים שמתחכמים... מי שרק יעיז לענות משהו כמו "אולי הצבים יצרו את הכל" או ´וות אבר´ אני יביא לו מכות. אני רצינית עד כדי טירוף!

IC4

New member
באמת גבע איך אתה מעז?!!?

מנצל את העליונות הגברית שלך על הבנות הנחותות מבחינה גזעית מאיתנו הבנים החזקים והשורדים איך אתה מעז להשפיל בנות מסכנות שזקוקות להגנתנו כגברים נהדרים ומתקדמים יותר? אין לך כבוד לנקבות?!?!

סליידר

New member
אה ידעתי שתשאלי את זה!!

אז כדי שאני יענה לך ממה נוצרו החייזרים, אז תביאי אחד, ואני יגיד לך.

סליידר

New member
קראתי על זה בעיתון לפני כמה חודשים

אני לא זוכר איזה עיתון.. אבל זה בטוח ידיעות או מעריב..

למעלה