הרהורים מעניינים שלי...תגיבו!!

Gevakumon

New member
תשובה?

אין תשובה. לא, סליחה, אולי יש תשובה, אבל אני לא יכול להגיד לך. מי יודע, אולי יש סוף, זה דבר שקצת קשה להבין במציאות שלנו, אבל יכול להיות שפשוט לפני רגע מסויים לא היה כלום, ואז היה. שמשהו מסויים לא היה קיים, ואז הוא נוצר, במצב כזה יש תשובה לשאלה שלך, במצב שנראה יותר הגיוני שלפני כל דבר היה דבר אחר, איך אפשר לענות לך? אפשר, אולי הכל מעגלי, ת´אמת שזה המחשבה שלי, שהכל מעגלי, ואם כך אז אולי עכשיו זה ההתחלה? למעגל אין התחלה וסוף, אי אפשר לקבוע מה בא ראשון ומה אחרון. מקווה שאני מובן, ת´אמת שאני בקושי מבין אני סתם כותב מה שעולה לי במוח באותה שניה...

האמת, אין לזה תשובה וגם...

לא תהיה! נאמר שבעתיד הרחוק מאוד נחזור בזמן ונמצא את הישיות (או את הכח הזה) שברא את היקום ואת את הההההכל. אז איך הוא נוצר? אם רוצים תשובה טכנית, ולא רוחנית או משהו בסגנון, אז כנראה שאיזה תהליך פיזיקלי, שעדיין לא מוכר ולא ברור ואולי אף פעם לא יהיה, יצר הכל.. --> ואני חושב שבחיים האדם לא יגלה את התשובה לכך כי היא נשגבת (פעם ראשונה שאני משתמש במילה הזאת...) מההבנה שלנו! ואלא אם יהיה איזה תהליך אבוציונלי (ככה כותבים את זה?) אז פשוט יש דברים שהאדם כמו שהוא היום לא יבין לעולם! נ.ב: יש סברה שאומרת שהאדם מנצל רק כמה אחוזים בודדים מהיכולת המוחית שלו...

Gevakumon

New member
טוב אין לי זמן לענות אני נוסע

לאילת עד יום שלישי, נתראה אנשים ביי!

IC4

New member
אני חשבתי גם על זה אבל לא בתור מעגל

המחשבה המעגלית מטרידה אותי
אני יותר בקטע של השוואה עם מספרים במספרים למשל יש 0 שתקוע לו באמצע אבל אין התחלה או סוף או אם תרצו, להתחלה אין סוף. (שנמציא ביטוי חדש? אינהתחלתי?) ככה אני מסכם את היסטורית הקיום
כן כן אני מרגיש בנוח זאת האמת שיצרתי לעצמי כדי להתקדם הלאה לשאלות אחרות שאולי אצליח לקבל תשובה יותר הגונה לגביהן. כשתוכיחו לי שאני טועה אני אנשק אותכם ואודה לכם על ה"אמת" החדשה... ____ גבע, קח את המעגל התאורטי שלך ותגזור אותו

../images/Emo4.gif

הרשו לי להציג לכם בפרוטרוט את העניין הדתי שבדבר אך לא להרחיב כי אז כולנו נסתבך ויהיה מאוד נחמד
וההסבר: כד"א נוצר מסלע וכל השכבות של האדמה הם "אבק" שנוסף (יש איזה כדור שעובר פעם לכמה זמן במסלול של כד"א ואז "מותיר" שלולית קטה של אבק) האבק בא לכדור הארץ ומוסיף שכבות ולכן היום כדור הארץ הוא לא סתם סלע קטן. וד"א טוענים שאותה הסלע היא "אבן השתיה" אשר נמצאת בירושלים. זה ענה על חלק קטן מהשאלות. השאלה ההתחלתית אני אאלץ להסכים עם אייסי בכך שזה כניסה לפרטים ומסלול אינסופי שאפשר להכינס אליו אך הוא די מורט עצבים.

גררר!!!! מי רוצה מכות, מי?!?!

אנשים..או שמא עליי לומר ´אנשות´..נקבות חסרות כל טאקט או אינטילגינציה נשית שכמותכן...כולכם זונות!! זהרו ממני, אני מתאגרפת... * ההודעה הנ"ל נכתבה בלשון נקבה (מסיבה מסויימת..אהמ אהמ..) אך היא מיועדת לזכרים בלבד * *2...ההודעה הינה הבהרה בלבד למצב הקיים והיא מיועדת לכל הגברים שהגיבו בגסות רוח על ההודעה הקודמת שכתבתי * אומנם אני אינטרסנטית כמו כולכם...אבל לפחות לי יש מצפון!!

לא לא לא!! מה פתאום!!

את היחידה שהתגובה לא אליה... סורי מותק שזה אחרייך בשירשור...

דפנה10

New member
יש לי את התשובה

סתם אין לי תשובה. אבל זו שאלה מעניינת. קראתי איזה ספר שטוען שאין "חלקיק הכי קטן" ושהעולם שלנו מורכב מ"כלום",אל תגיד/י לי משהו בסגנון "אבל מה יצר את החלקיק,כי אני לא יודעת,חוץ מזה,זאת לא הטענה שלי.

laughter19

New member
כלום הכל ומה שבאמצע

המעגל האהוב של גבע חוזר לנקום בתודעה שלנו

Gevakumon

New member
ואם המעגל הוא הנושא

אני חושב. שהמעגל היא הצורה היחידה עם יכולת קיום, בכלל, רק דבר שקורה בצורה מעגלית יכול, להתרחש, כי כל דבר שמתחיל ומסתיים הוא בגדר מקרי לגמריי והסיכויים שהוא יקרה או שהוא יתרחש בזמן שאנחנו פה כדי לראות אותו הם קטנים מדי כדי להתממש. רק יצור, כוח, עצם, משהו שמתגלגל מצורה לצורה או ממצב למצב ובסופו של דבר משלים מעגל, יכול להתקיים, כל דבר אחר אורך חייו יהיה פחות מחלקיק של משהו שאורח חייו הוא מעגלי, לכן: המעגל שולט

Gevakumon

New member
הממממ, הרגע חשבתי על משהו

שסותר לגמרי את מה שכתבתי למעלה. שבמקום שהכל יקרה בצורה קבועה ומסודרת (כביכול), אז אולי הכל הוא פשוט אוסף מגוכך של מקרים אקראיים, כשאני חשבתי על זה חשבתי על דבר שאנחנו עושים והוא חסר חשיבות לחלוטין, חשבתי על אפצ´י, אולי המפץ הגדול הוא סה"כ אפצ´י?

אפצ´י

טוב, כנראה שזה לא זה... ואם האפצ´י שלי לא משכנע אותך אז תהיה בטוח שאם אחרי האפצ´ים של אחת מהתה שלי לא היה כלום אז המפץ הגדול לא מתקרב אפילו לתיאורית האפצ´י שלך!

למעלה