הרהורים על (חוסר) סקס...

תודה. משתדלת!

MyTruth2015

New member
בקבוקית... ממשיך בשבילך

אז.. אני יודע שלא ניסית להעליב ולא העלבת...
אני לא יודע למה הבנת שאני לא משלב דיבור ורגש... ההפך

זה התחיל מדיבור ורגש ואז עבר לטיפול האחר..
ועדיין אני בסוג של טיפול רגשי....
אני לא חולק עלייך בשום דבר, ובכלל אני לא בטוח שאני לא טועה...
ברור שסקס שבא מאהבה ורצון הוא הדבר הכי טוב שקיים (זה ברור לי למרות שאף פעם לא היה לי)
אבל אני לא בטוח... שסקס בלבד יוצא בעיה אחרת.. וזה לא בדיוק דומה למקרה האוכל..
האוכל בא כברחה וכדי לפצות... הסקס במקרה שלי לא בא כדי לפצות אותי על "רעב" לסקס או פיצוי על סקס גרוע...
זה בא בשביל לתת את האפשרות שהבעיתיות שבו לא תהווה בעתיד סיבה שבגללה הזוגיות לא תצליח...
האם אני כבר שם? לא יודע...
האם אני טועה? יש מצב....
&nbsp

מעיין א3

New member
אני לא חושבת שהסקס מפצה על הרעב או סקס גרוע

אני כן חושבת שלהגיע למצב אינטימי עם בחורה ללא רגש בכלל, יוצר בעיה!-
במיוחד שאתה קורה לזה טיפול על מנת לאפשר לך את החלק הזה בזוגיות בעתיד.
&nbsp
הסקס, כפי שהוא נראה ללא רגש, לא דומה בשום צורה ודרך לסקס עם רגש...
אני יודעת את זה כי גם אני הייתי במצב שבו הייתי עם בחורים ללא שום רגש (לפני האקס האחרון שלי)-
אתה יודע מה זה עשה? זה דפק אותי לחלוטין. אני כבר הגעתי למסקנה שלא תיתכן לי אהבה בעולם הזה.
הבסיס של הזוגיות עם הבחורים האלה (לא האקס האחרון) היה בעיקר על סקס והנאה ולא על בסיס אהבה. אני כבר הגעתי למסקנות כל כך לא טובות בעקבות הקשרים האלה שחבל על הזמן....
זה גם עשה המון בעיות בתחילת הקשר עם החבר האחרון שלי... לקח לנו הרבה זמן כדי להתגבר על הבעיות אחד של השני על מנת להגיע לשלב של סקס במשולב עם אהבה (אני עם המחסור באהבה זוגית, והוא עם חוסר זוגי ומיני באופן כללי).
&nbsp
אני חושבת, או יותר נכון בטוחה (במיוחד עכשיו שאני אחרי מערכת יחסים אוהבת... גם אם הייתה קצרה) שסקס ללא כל אהבה, במיוחד כדרך טיפול, יכולה ליצור אצל בעיות ודעות קדומות על סקס שבא מתוך אהבה....
זה לקח לי הרבה זמן להתמודד עם הדפקת הזה... בתחילת הקשר עם הבחור (ממש פחות מחודש מאז שהקשר התחיל), אנחנו נפרדנו לשלושה שבועות בגלל הבעיות של שנינו....
למזלי (למרות שעכשיו נפרדנו מסיבה אחרת לגמרי), הצלחנו להתגבר על המכשולים ועברנו את הגשרים האלה ביחד... אבל אני באמת באמת מרגישה שזה אך ורק מזל-
כי כל גבר אחר חסר ניסיון היה בורח מהסיטואציה הזאתי, ולא חוזר בשנית (כמובן שגבר עם ניסיון היה פשוט מנצל אותי וזהו... שזה עוד יותר קקה!)
&nbsp
אני לא אתיימר לדעת הכל בחיים... במיוחד בחיים של אנשים אחרים.
וזה באמת טוב שהתחלת את התהליך עם דיבור ורגש. זה ממש מעולה.
אבל עכשיו אני שואלת אותך- אתה לא רוצה כבר "לטעום" את הטעם האמיתי של זה?
זה דווקא נשמע שאתה נמצא שם, אבל עדיין לא מבין את זה שאתה שם...
חבל

מעיין א3

New member
זה לא ברור?!?!?!?

כל הדיון הזה נועד בשבילך

אחרי מה שכתבת בסיכום השנתי, לא נפתח דיון כזה?

MyTruth2015

New member
ותשובה לשאלתך....

אני כן !! אני כן רוצה לטעום את הטעם האמיתי... אבל מפחד...
מפחד שאמצא את עצמי שוב אוהב מישהי שתגרום לי רק נזק....
ואולי דווקא על הנקודה הזאת אני צריך לעבוד

חבל? חבל אומרים על מי שמת

מעיין א3

New member
פחד זה רגש שנועד...

להגן עלינו מדברים מסוכנים. למשל פחד לגעת באש.
אבל לפעמים פחד נובע מניסיון גרוע, והוא הופך לפחד משתק- וזה פחד לא טוב!
צריך להתעמת עם הפחד הזה פנים מול פנים- ולא לתת לו לשתק אותך.
&nbsp
להגיד לך האם אתה תהיה רק עם בחורות שיעשו לך רק טוב?
אני לא יכולה להבטיח לך את זה.
אני כן יכולה לומר שאם מנסים, ולא נותנים לפחד לשתק- בסופו של דבר כן מוצאים אם האדם שיעשה לך רק טוב
&nbsp
הרבה בהצלחה

Elle992

New member
מכיוון שאני אדם מאוד ליברלי ופתוח בנושאים

הללו, אז קשה לי קצת לשים לב אם אני מוצאת את עצמי מדברת/מכוונת לנושא
הזה בדר"כ, אבל אם אנסה להזכר - לא ממש.
אני מדברת כשיש קשר, כשיש צורך. לא סתם.

עקב היותי א-מינית, השיח הזה לצערי/לא לצערי עולה לא פעם
בייחוד כשאני מנהלת את הקבוצה בפייסבוק של א-מיניים ואני נקראת להשתתף בדיונים שמן הסתם עוסקים בנושא הזה.

אני לא מכוונת כ-ל דבר לפן המיני, אבל אני גם לא מונעת מעצמי במידה וזה קורה ואני רואה שזה קשור/לנכון לאותה סיטואציה.

אני לא הייתי מעולם בקשר זוגי/יזיזותי בכדי לדעת זאת, אבל אני חושבת שכל עוד מתעסקים בנושא הזה בצורה בריאה ונכונה - זה בסדר.
לא צריך להגזים וכל מילה שנזרקת לאוויר להפוך אותה למשהו מיני בלי שהיא באמת מכוונת לזה.
כנ"ל לגבי סיטואציות שאנחנו נתקלים בהם בחיים, תמיד צריך לדעת למצוא את האיזון הזה שמצד אחד - לא נמנע מזה לגמרי, ומצד שני לא נגרום לעצמנו להתעסק רק בזה ולגרום לסובבים אותנו לפעמים לאי-נוחות כי ידוע שלא כולם מרגישים בנוח כשתמיד הסובבים אותם לוקחים כל דבר לפן המיני, גם כשזה לא מכוון לזה מלכתחילה.

זו תרומתי הצנועה, גם אם יצאתי קצת מפוזרת. זה פשוט מה שעלה לי לראש נכון לזמן זה

dori78

New member
נראה לי שזה נכון לכל מה שאתה מרגיש בו חוסר.

כל מי שצם בכיפור מכיר את התופעה:
אתה מאביס את עצמך בארוחה המפסקת ברמה שלא היתה מביישת פיטום אווזים
ושעה אח"כ אתה כבר חושב על אוכל, מפנטז על אוכל ובאופן כללי מרחם על עצמך שאסור לך לאכול עכשיו מיד ברגע זה...

ועכשיו ברצינות:
כמו שכתבה לך מצקת, אתה מתאר מחשבות של מישהו שמעוניין במשהו ושלם עם הרצון ולכן מרגיש את החוסר ביתר שאת.
מהצד השני נמצאים אלה שלא בטוחים ברצון שלהם בסקס (או ברצון בסקס עם אדם מסוים)
ואז החוסר יכול להיות מקום נוח לברוח אליו כדי לא להתמודד עם הדילמה...

למעלה