אני לא חושבת שהסקס מפצה על הרעב או סקס גרוע
אני כן חושבת שלהגיע למצב אינטימי עם בחורה ללא רגש בכלל, יוצר בעיה!-
במיוחד שאתה קורה לזה טיפול על מנת לאפשר לך את החלק הזה בזוגיות בעתיד.

הסקס, כפי שהוא נראה ללא רגש, לא דומה בשום צורה ודרך לסקס עם רגש...
אני יודעת את זה כי גם אני הייתי במצב שבו הייתי עם בחורים ללא שום רגש (לפני האקס האחרון שלי)-
אתה יודע מה זה עשה? זה דפק אותי לחלוטין. אני כבר הגעתי למסקנה שלא תיתכן לי אהבה בעולם הזה.
הבסיס של הזוגיות עם הבחורים האלה (לא האקס האחרון) היה בעיקר על סקס והנאה ולא על בסיס אהבה. אני כבר הגעתי למסקנות כל כך לא טובות בעקבות הקשרים האלה שחבל על הזמן....
זה גם עשה המון בעיות בתחילת הקשר עם החבר האחרון שלי... לקח לנו הרבה זמן כדי להתגבר על הבעיות אחד של השני על מנת להגיע לשלב של סקס במשולב עם אהבה (אני עם המחסור באהבה זוגית, והוא עם חוסר זוגי ומיני באופן כללי).

אני חושבת, או יותר נכון בטוחה (במיוחד עכשיו שאני אחרי מערכת יחסים אוהבת... גם אם הייתה קצרה) שסקס ללא כל אהבה, במיוחד כדרך טיפול, יכולה ליצור אצל בעיות ודעות קדומות על סקס שבא מתוך אהבה....
זה לקח לי הרבה זמן להתמודד עם הדפקת הזה... בתחילת הקשר עם הבחור (ממש פחות מחודש מאז שהקשר התחיל), אנחנו נפרדנו לשלושה שבועות בגלל הבעיות של שנינו....
למזלי (למרות שעכשיו נפרדנו מסיבה אחרת לגמרי), הצלחנו להתגבר על המכשולים ועברנו את הגשרים האלה ביחד... אבל אני באמת באמת מרגישה שזה אך ורק מזל-
כי כל גבר אחר חסר ניסיון היה בורח מהסיטואציה הזאתי, ולא חוזר בשנית (כמובן שגבר עם ניסיון היה פשוט מנצל אותי וזהו... שזה עוד יותר קקה!)

אני לא אתיימר לדעת הכל בחיים... במיוחד בחיים של אנשים אחרים.
וזה באמת טוב שהתחלת את התהליך עם דיבור ורגש. זה ממש מעולה.
אבל עכשיו אני שואלת אותך- אתה לא רוצה כבר "לטעום" את הטעם האמיתי של זה?
זה דווקא נשמע שאתה נמצא שם, אבל עדיין לא מבין את זה שאתה שם...
חבל