הרהורי בוקר נוגים

סופהו 1

Well-known member
הכלבים הם משוש חייו. הזמן יעשה את שלו.
גם לכלבים שהם משוש חיי לא ארשה לעשות את צרכיהם קרוב לכניסה לבית. עוד מטר לא מכביד על איש או על כלב. (במיוחד כשכיום יש רצועות שאפשר להאריך ולקצר בלחיצת כפתור)
השכן הקשיש, מהבית ליד, היורד עם כלבו הקשיש,הוא הוכחה לכך שחשיבה והתחשבות אפשריים.

נערך לאחרונה ב:

דקל נור*

Well-known member
גם לכלבים שהם משוש חיי לא ארשה לעשות את צרכיהם קרוב לכניסה לבית. עוד מטר לא מכביד על איש או על כלב. (במיוחד כשכיום יש רצועות שאפשר להאריך ולקצר בלחיצת כפתור)
השכן הקשיש, מהבית ליד, היורד עם כלבו הקשיש, הם הוכחה לכך שחשיבה והתחשבות אפשריים.
הוא כפוף מאד ובאמת בקושי הולך. לפעמים יוצא לי להיות בסביבה ואז אני עוקבת אחריו במבטי לודא שלא יפול.

אבח"י

Well-known member
נסעתי הבוקר להיכן שנסעתי.
חלפתי על פני מעגל תנועה בצומת. בשוליים, חמד רכב. בעליו, קשיש מבוגר, עמד מאחורי הרכב, (בצד הקרוב לכביש!) בתנוחה שלא אפשר היה לטעות בה - הוא פשוט השתין אל הכביש.
די מקובל בישראל שגברים משתינים בצד הדרך. זה לא הראשון שבהם.
אבל אותי העגימה העובדה, שהוא היה מספיק מבוגר מכדי לעשות חשבון שאם כבר, נלך עוד שני מטרים לצד הרחוק של השול. בסתר המכונית, אם אין שם עץ להסתתר מאחוריו. לא לעמוד ככה ממש על שפת הכביש, ולהניח לכל עובר ושבה להשקיף על זרם השתן הניתז אל הכביש.

יתרה מכך - בסף התהליך הוא יחזור לרכב וינהג בו.
איזה שיקול דעת יש לו בעת הנהיגה? האם לא כזה שמשתין על כל מי שסביבו?
בבנין שאנו גרים בו, בתחילת חיינו בו, הכניסה למקלט היא ליד דירתנו. השכן מהקומה השלישית התעצל לעלות עד למעלה להשתין, היה פותח את דלקת המקלט, שלא היתה נעולה ומשתין למדרגות שלה מקלט.
לקח זמן עד שתפסנו אותו ובת זוגי העירה לו בעדינות.. אבל הם גם זרקו אשפה מהדירה החוצה, הוא ורעייתו.
שלא נדע.

צליליתה1

Well-known member
לפעמים אני חושבת שיש כאן, מעבר לדחיפות ה pp רצון לחשוף את ה pp

תמיד יש אופציה להתסובב לכיוון כזה או אחר, לא חייבים ישר קדימה מול הקהל.

לפעמים אני חושבת שיש כאן, מעבר לדחיפות ה pp רצון לחשוף את ה pp

תמיד יש אופציה להתסובב לכיוון כזה או אחר, לא חייבים ישר קדימה מול הקהל.
זה נחמד לצפות בpp..תמיד כיף לפנטז לפני הסיבוב הקט ואז לראות אם באמת הוא קט...הוא שהוא זולו...

סופהו 1

Well-known member
נו, כל אחד/אחת והפנטזיות שלו/ה.:p

אגב, אלו שתי עבירות. השתנה בציבור וחשיפה בציבור. והקיצוניות תאמרנה- הטרדה.

למעלה