הרהור ? שאלה ? אין לי מושג ...
אני אנצל את המילה חברים בשם של הפורום ואנסה לתהות לגבי המה והאיך ... מי יודע אולי אפילו תצא לי שאלה . קודם כל נתחנף קצת
הפורום הזה נראה כמו סלון חמים של חברים . אני לא יודע כמה חברות וחברים יש כאן , אבל זה נראה שאכפת לכם ממי שנמצא כאן ובימינו זה כבר אומר המון . אם אני הולך לעצבן מישהו או מישהי כאן , אני מתנצל מראש . כל נסיון להגדרה עצמית עשוי להראות לאחרים ככפירה בעקרונות המקודשים להם או באני מאמין שלהם . אז נכון שההגדרה המחודשת תלויה בעימות או דיון עם העקרונות של האחר אבל אין בתהליך כל כוונת זדון . נתחיל באלמינציה ; בנסיון להגדיר מה אני כן אפשר להתחיל ממה אני לא . אני לא טרנסג'נדר , לא קרוס וכנראה גם לא הומו . נקודת המוצא שלי הייתה סטרייטית למדי ; נשיקה ראשונה , חמש דקות גן עדן עם הילדה התורנית ... הייתי בטוח שאני הולך בנתיב סלול ומוכר שרבים לפני הלכו בו . בצבא היה לנו אחד שסרטים כחולים היו הקטע שלו בחיים , יום אחד הוא הביא מסקס סטייל סרט והתברר שהמוכר נתן לא את הקלטת הלא נכונה . כולם ירדו עליו כשהסרט התחיל , במקום הבלונדיניות השופעות שהוא הבטיח זה היה סרט טרנס. ובזמן שכולם ירדו עליו וקיללו אותו , הרגשתי שהדופק שלי עובר את ה 400 , האישונים שלי מתרחבים ואני פתאום מתחיל להאמין שלאלוהים יש חתיכת חוש לאסטטיקה ... אחרת איך אפשר להסביר את הבחורה המדהימה הזאת שעל המסך ( אח"כ גיליתי שזאת קימברלי - שתאלצו להסכים איחי שיש עליה
באותו הרגע הבנתי שאם כל החברה עמוסי ההורמונים חושבים שהסרט ממש לא לעניין , אז כנראה שאני לא כמוהם . נוותר עכשיו על הקטע של הבהלה , המחשבות שרצו בראש הנסיונות להבין מה הלאה וכו' וכו' ... מהר מאוד הבנתי שאני לא הומו במובן הצר של המילה . ניסיתי , התנסתי וזה לא היה זה . קשה לי להגדיר מה משך אותי ( ועדיין מושך ) בטרנסיות ; אני לא יודע אם אני נמשך לעובדה שבכל אחת מכן מגולם המאבק האמיתי והטוטאלי להגדרה עצמית . העובדה שלמרות שנתוני הפתיחה לא בדיוק היו לטובתכן החלטתן להמשיך עם האמונה במה שאתן ולהגשים את הבלתי אפשרי . אבל מצד שני גבר שהפך לאשה ( לגמרי ) הוא מבחינתי אשה עם כל המשתמע מכך . וכפועל יוצא , מבחינתי האפיל אבד בתהליך . אז אני לא מצליח ליישב את הבעיה ; אם אני אוהב טרנסיות כנתון פתיחה אז למה אני מאבד את המשיכה לאלו שהשלימו את המהפך ? אם אני לא הומו אז למה אני מרגיש משיכה למי שמגדירה עצמה כאישה אבל עדיין במובנים מסויימים היא גבר ? זה לא כמו להעדיף בלונדיניות או ברונטיות , זה לא העדפה של סממנים חיצונים .. זה מרגיש יותר עמוק מזה ואני לא מצליח לנסח לי את זה כמו שצריך . אז אם לבד אני לא מצליח אז אולי קצת עזרה לא תזיק ... תהיתי מה מרגיש ומחפש הצד השני . בעצם אני לא יודע מה בדיוק השאלה , אני צריך עוד לחשוב על זה ( כאילו כל השנים לא הספיקו לי ... ) נתראה בשמחות
אני אנצל את המילה חברים בשם של הפורום ואנסה לתהות לגבי המה והאיך ... מי יודע אולי אפילו תצא לי שאלה . קודם כל נתחנף קצת