הרהור ? שאלה ? אין לי מושג ...

עד ראיה

New member
הרהור ? שאלה ? אין לי מושג ...

אני אנצל את המילה חברים בשם של הפורום ואנסה לתהות לגבי המה והאיך ... מי יודע אולי אפילו תצא לי שאלה . קודם כל נתחנף קצת
הפורום הזה נראה כמו סלון חמים של חברים . אני לא יודע כמה חברות וחברים יש כאן , אבל זה נראה שאכפת לכם ממי שנמצא כאן ובימינו זה כבר אומר המון . אם אני הולך לעצבן מישהו או מישהי כאן , אני מתנצל מראש . כל נסיון להגדרה עצמית עשוי להראות לאחרים ככפירה בעקרונות המקודשים להם או באני מאמין שלהם . אז נכון שההגדרה המחודשת תלויה בעימות או דיון עם העקרונות של האחר אבל אין בתהליך כל כוונת זדון . נתחיל באלמינציה ; בנסיון להגדיר מה אני כן אפשר להתחיל ממה אני לא . אני לא טרנסג'נדר , לא קרוס וכנראה גם לא הומו . נקודת המוצא שלי הייתה סטרייטית למדי ; נשיקה ראשונה , חמש דקות גן עדן עם הילדה התורנית ... הייתי בטוח שאני הולך בנתיב סלול ומוכר שרבים לפני הלכו בו . בצבא היה לנו אחד שסרטים כחולים היו הקטע שלו בחיים , יום אחד הוא הביא מסקס סטייל סרט והתברר שהמוכר נתן לא את הקלטת הלא נכונה . כולם ירדו עליו כשהסרט התחיל , במקום הבלונדיניות השופעות שהוא הבטיח זה היה סרט טרנס. ובזמן שכולם ירדו עליו וקיללו אותו , הרגשתי שהדופק שלי עובר את ה 400 , האישונים שלי מתרחבים ואני פתאום מתחיל להאמין שלאלוהים יש חתיכת חוש לאסטטיקה ... אחרת איך אפשר להסביר את הבחורה המדהימה הזאת שעל המסך ( אח"כ גיליתי שזאת קימברלי - שתאלצו להסכים איחי שיש עליה
באותו הרגע הבנתי שאם כל החברה עמוסי ההורמונים חושבים שהסרט ממש לא לעניין , אז כנראה שאני לא כמוהם . נוותר עכשיו על הקטע של הבהלה , המחשבות שרצו בראש הנסיונות להבין מה הלאה וכו' וכו' ... מהר מאוד הבנתי שאני לא הומו במובן הצר של המילה . ניסיתי , התנסתי וזה לא היה זה . קשה לי להגדיר מה משך אותי ( ועדיין מושך ) בטרנסיות ; אני לא יודע אם אני נמשך לעובדה שבכל אחת מכן מגולם המאבק האמיתי והטוטאלי להגדרה עצמית . העובדה שלמרות שנתוני הפתיחה לא בדיוק היו לטובתכן החלטתן להמשיך עם האמונה במה שאתן ולהגשים את הבלתי אפשרי . אבל מצד שני גבר שהפך לאשה ( לגמרי ) הוא מבחינתי אשה עם כל המשתמע מכך . וכפועל יוצא , מבחינתי האפיל אבד בתהליך . אז אני לא מצליח ליישב את הבעיה ; אם אני אוהב טרנסיות כנתון פתיחה אז למה אני מאבד את המשיכה לאלו שהשלימו את המהפך ? אם אני לא הומו אז למה אני מרגיש משיכה למי שמגדירה עצמה כאישה אבל עדיין במובנים מסויימים היא גבר ? זה לא כמו להעדיף בלונדיניות או ברונטיות , זה לא העדפה של סממנים חיצונים .. זה מרגיש יותר עמוק מזה ואני לא מצליח לנסח לי את זה כמו שצריך . אז אם לבד אני לא מצליח אז אולי קצת עזרה לא תזיק ... תהיתי מה מרגיש ומחפש הצד השני . בעצם אני לא יודע מה בדיוק השאלה , אני צריך עוד לחשוב על זה ( כאילו כל השנים לא הספיקו לי ... ) נתראה בשמחות

Alexander l

New member
אתה

נמשך למה שאתה נמשך ולא חשוב איך קוראים לזה. אולי המשיכה הזאת היא רק תחנת ביניים להבנה שלך את עצמך, ויש גם את העניין הזה של הכללי מול הספציפי כלומר העניין הכללי מתוך האנונימיות של סרט פורנו והעניין שיווצר או לא עם בן אדם אחד ספציפי ( בבקשה להתעלם מהטיית הזכר - בעיה של העיבירת ) ההגדרות הן הגדרות, והן רק אד הוק, או נקודת מוצא בלבד ובסופו של דבר כל בן אדם הוא "הגדרה יחודית" שמשתנה בכל רגע בחיים. וזה היה אוסף מחוייב אך לא מוסדר או מסודר של תגובה למקרא :)

FreakOnALeash

New member
תגובה

כנראה השילוב בין אישה נשית ואבר מין זכרי זה הTURN-ON שלך, וזה מגניביישן בהתחשב בעובדה ש 80-90% מהנשים לא עוברות את הניתוח. ראה עצמך ידיד הקהילה! אתה ושכמותך מספקים עוד הוכחה שגם העדפות זה לא שחור-לבן הומו\סטרייט\בי... לפעמים גם אני לא מוצא את המילים המתאימות להסביר מה מושך אותי באישה\גבר\צירוף אחר ברצף המגדרי, ומה שיפה אצלך זה שלא מדובר בהעדפה שטחית ואתה יכול להסביר את המשיכה שלך לאותו פרט בתור בנאדם. ניסית\חשבת על קשר עם טרנסית?

DarlingAdam

New member
אני נוטה להסכים עם שניהם.

יכול להיות שזה פשוט מה שאתה אוהב, אם בגלל המראה המיוחד והקונוטציות, ואם בגלל החוזק הרוחני שאתה רואה בתהליך. אם זה ככה, ברוך הבא, ושיהיה לך רק טוב. אין שום דבר רע בלאהוב את ה"באמצע". מצד אחר, כמו שאמרו, יכול להיות שזו רק "תחנת ביניים". אני לא ממש יודע בדרך לאן, אבל תן לעצמך לזרום בשקט, זו העצה הכי טובה שיש לי. ועדיין, ברוך הבא ושיהיה לך רק טוב :)

עד ראיה

New member
אהמממ...

אחרי שנות בצורת רבות כל כך קצת קשה לזרום בשקט ... כל טיפת מים נספגת למי התהום של הנפש . היתה תקופה שחשבתי באמת שאני נמשך לאמצע ( כמו שהגדרת ) בגלל העדר אומץ ללכת עד הסוף עם מה שאני מרגיש ורוצה . אז ניסיתי ; היו לי שיחות נפש עם גייז , היו לי סטוצים , הייתי הפסיבי , האקטיבי , נפגשתי עם קרוס , אבל זה לא עשה לי כלום . לפעמים זה אפילו שעמם . תמיד אפשר לומר שלא מצאתי את האחד , אז אני לא מוצא עניין בחיפוש . אבל השעמום הזה היה אמיתי , באותה תקופה יצאתי עם בחורות וזה היה יותר מעניין ומאתגר מאשר הנסיון לאמץ זהות גאה במובן הפשטני של המילה . עוד לא היה לי משהו שאפשר להגדיר כמערכת יחסים עם טרנסית . או לפחות אחת אמיתית . אחרי שדנה פרצה לתודעה הציבורית ונתנה למושג הטרנסג'נדר צביון פחות מגונה , היו הרבה גייז שפתאום הגדירו את עצמם ככאלו מסיבות כאלו ואחרות ( כמיהה לשיכות , אופנתיות , סתם חיפוש אחרי סטוצים וכו' ) . זאת היתה התקופה שניסיתי לנסח לעצמי את האני מאמין שלי ולבחון את הגבולות הפרטיים שלי . אז פגשתי כמה בחורים שחשבו שחזיה, גרביונים ודיבור בלשון נקבה זה מהות הטרנסיות . קל היה לראות את הזיוף בהתנהגות שלהם ואת העובדה שמחר הם יקומו ויגלו שהכל עבר להם . באיים בתאילנד פגשתי חמד של בחורה ( תמחקו את החיוך מהפרצוף , לא שכבנו אפילו פעם אחת
) שהאנגלית שלי ושלה הספיקה לשיחות די מעמיקות על הלמה והאיך שלה , ועל התחום הזה בתאילנד בכלל . אבל בהתחשב בעובדה שהיא נעלמה לי די הרבה פעמים עם לקוח מזדמן , קשה לי להגדיר את זה כמערכת יחסים .(אבל מאז יש לי פינה חמה בלב לתאילנדים ולו רק בגלל היחס שלהם לקטוי - טרנס - והעובדה שע"פ אמונתם הם מגדר מיני בדיוק כמו הגברים והנשים ). אז כמו שכבר הבנתם לא הצלחתי לבסס איזשהו קשר עם טרנסית . גם בגלל בישנות טבעית וגם בגלל שלא ידעתי איפה לחפש . בכל מקרה עצם הכתיבה עוזרת לי לנסח דברים שלא הצלחתי לנסח עד עכשיו . מי יודע אדם , אולי גם לי יהיה גשם שיחדש קצת את הזרימה . בכל מקרה
לכולם .

Alexander l

New member
אולי בכלל צריך פורום חדש

בשם "יש לי חברה טרנסית" סתם,,,,, אני בכלל מאמין שהאנשים חשובים מהכתורת שהיא לא יותר מקריאת כיון כללית.

יסמין 28

New member
נשמע לי משונה

שמישהו מתאהב שאשה רק כי היא טרנסית. אולי אין לכן אותם תחביבים או תחומי עניין? אולי הדעות הפוליטיות שלה מנוגדות לשלך? אולי אתם בכלל בכלל לא מסתדרים ביחד? להתאהב באישה ~רק~ בגלל שהיא טרנסית? לא הייתי רוצה שמישהו יתאהב בי ככה.

ElyC

New member
אולי צריך לחכות

לאלכסנדר, אבל אני מוכרחה... נראה לי שנושא הזהות המינית מזמן לא על השולחן, והנתיב הראשי של יחסנו עובר בן זוג שלא מסוגל להפסיק לתקשר... תקשורים: טכנולוגיה (מכאן אנו באים), צילום, אלכס מלמד את אלי ספרות, אלכס מלמד את אלי פלוסופיה, יחסים, אנשים, משפחה, לוגיקה, ענקי תקשורת, שחקניות, אלכס מלמד תאטרון.... וזה לא נגמר. ומהצד זה יכול להראות ברוב הזמן כמו זוג בלי קונוטציות פיזיקליות... כי ספרות חשובה כמו פיזיקה, והפיזיקה שלנו היא גם ספרות. זהו, יצא כבד, אולי קצת לא מובן, אבל הדבר האחרון שחשוב כאן הוא הטרנסיות!!

DarlingAdam

New member
לא נראה לי שלזה הוא התכוון...

תקנו אותי אם אני טועה, אבל גם "גבר שנמשך לנשים", לדוגמה, לא נמשך לכל הנשים בעולם, ומתוך אלה שהוא נמשך אליהן, הוא יפתח מערכת יחסים רק עם חלקן הקטן. לא? אז הבחור הזה (שוב, תקן אותי אם בא לך), נמשך באופן כללי לאנשים שיש להם גם ציצים וגם זין (ואני גס רוח כי לא ישנתי כל הלילה, אבל אתם מבינים את הכוונה), ומתוך אותם אנשים הוא נמשך ספציפית רק לחלקם, ומתוך אלה הוא יפתח מערכת יחסים עם מישהי שגם מתאימה לו מבחינת האישיות והחיים. נראה לי הגיוני. מישהו שאוהב גברים לא יתאהב אוטומטית בכל גבר בעולם, מי שאוהב בלונדיניות לא יתאהב בכל אחת. זה לא פועל ככה :) אני ברור? כי אני מאוד מטושטש ויכול מאוד להיות שאני לא מבטא את עצמי כמו שצריך.

ניבי נ

New member
אתה אופטימי

כבר פגשתי יותר מדי אנשים שלזה בדיוק הם התכוונו. אנשים שלא עניין אותם שום דבר בי - לא האופי, לא האישיות, ואפילו לא המראה החיצוני. אני טרנסית? יופי, לעסק. כמובן, שהכוונה רק לטרנסית "לא-מנותחת", שהרי טרנסיות מנותחות זה "בדיוק כמו אשה. אז מה זה שווה?" (תגובה אמיתית שקיבלתי פעם). כשאני מנסה לתהות האם באמת הכוונה לכל הטרנסיות בלי שום חשיבות לשום פרט אחר, הרבה פעמים אני מקבלת תשובות בסגנון: "כן, מה זה משנה. העיקר ציצים וזין, זה מטריף אותי".

יסמין 28

New member
היי ניבי

איכשהו יוצא, שאת מבינה אותי יותר טוב ממה שאני מצליחה להסביר את עצמי. אני רוצה לתת לך חיבוק ענק ו-
ואני יודעת שאת אישה כל כך מדהימה, וכל כך ראויה לאהבה, שמשפטים כמו אלה שציטטת פה, גורמים לי לחשוב שמשהו מאד מאד משובש בעולם שלנו.

ניבי נ

New member
היית צריכה אותי בשביל להבין את זה?

יש הרבה מאד דברים שמשובשים בעולם שלנו. אם רק הגברים האלה היו הבעיה לא היית שומעת ממני ציוץ

barak001

New member
מזעזע

היחס הזה לטרנסיות כאובייקט מיני ולא כבני אדם פשוט מגעיל אותי. לעטוף את זה בהודעה בשפה גבוהה (הכל יחסי...) לא משנה את העובדה הזאת בכלל. הרמזים לסטייה נמצאים, לפעמים בגלוי - החתימה הבוטה הזו ולפעמים בסתר. לדעתי צריך לצנזר את ההודעות האלה רק בגלל החתימה. זה ממש מעליב.

ElyC

New member
סליחה

זו כנראה טעות, כרונולוגיה של הודעות, לא מיקומם... אני חדשה.. שוב סליחה, כנראה לא התיחסת לאלכס..

יסמין 28

New member
חלילה

לא התייחסתי לאלכס. אין לי בעיה עם אדם שמתאהב בטרנסית. יש לי בעיה עם אדם שמצהיר שהוא יתאהב אך ורק בטרנסית, ורק מפני שהיא טרנסית, ולא מפני שהיא אדם מעניין או מושך או נחמד או טוב לב או אינטיליגנטי... אלא אם כן הבחור התייחס רק למשיכה מינית ולא למערכת יחסים ארוכת טווח. אם ככה, אין לי בעיה עם זה.

FreakOnALeash

New member
אתם לא קוראים את ההודעה נכון

הוא דיבר מצד אחד על הערכתו לטראנסיות (ואפילו על קשר שהיה מבוסס על שיחות והכרות עמוקה בלי סקס!) ומצד שני על החיפוש העצמי שלו (שכולל מגוון התנסויות עם אנשים שונים, ותחושה של התלבטות וחוסר סיפוק מעיק) הוא ביקש עזרה וייעוץ, ואוי להשתלח בו כאילו היה נציג הטמטום הגברי עלי אדמות. רוצים תשתלחו בי...אני לפחות די רגיל לכך.

עד ראיה

New member
אז ככה

אם היתה לי היכולת לנתח את המרכיבים של התאהבות , הייתי אולי יותר מאושר ובטוח יותר עשיר
אני עדיין מנסה לגבש לעצמי את המה , הלמה והאיך . אבל מה שכבר ברור לי הוא שאני לא אחד מהבחורים שיסמין וניבי חוששות מהם . פעם אולי הייתי כזה , ואני לא יודע אם בגרות מנטלית או גילאית הם ששינו את זה במובן כזה או אחר . יסמין , השאלות שלך נכונות וצודקות . ברור לי כבר שאני לא מחפש כל טרנסג'נדרית באשר היא , אני לא מחפש סטוץ שמסתיים בשירת "אז אגמור בשיר מזמור ..." אני לא רואה טרנסיות ( מצטער , אבל נשברת לי כבר האצבע מלכתוב טרנסג'נדריות
) כיחידה אחת , הרי כל אחת היא עולם ומלואו . ברור לחלוטין שצריכים להיות לנו עוגנים תרבותיים זהים או דומים בכדי שנצליח ליצור משהו שפוי ביננו . בכל מערכת יחסים , קצרה כארוכה , שהייתה לי , הייתה זהות פוליטית , ספרותית , מוסקאלית ביני לבין הצד השני והמשלים . אחת הסיבות שהתחלתי את השרשור הזה , היא שעדיין מתרחש אצלי תהליך הגיבוש של האושר החמקמק שאני מחפש . חשוב לי לשמוע את דעות שונות ודרכם לקיים את הדיאלוג הפנימי שלי . אדם הבין פחות או יותר למה אני מתכוון , וברדכו העדינה הפיוטית והדיפלומטית
אמר שאני מחפש אחת עם ציצים וזין , אבל לא כל אחת שהיא כזאת . אני לא מחפש ברונטית כי היא כזאת , חייכנית כי היא כזאת או זמרת יודלים כי היא כזאת ... אבל אצל לאותה יוליה שהולכת ומתהווה לה בדמיוני יש ערפל מאחורי התחתונים ולפעמים נדמה לי שיש לה שם בליטה . אני משער שניבי מסננת עכשיו לעצמה "עוד מתלהב טיפוסי שלא מבין מהחיים שלו ... " , אבל אותו בחור חסר טקט נתן לך בעצם מחמאה גדולה ; מבחינתו את אשה אמיתית . אז אולי אם הינו נפגשים אי שם לא היה קורה ביננו כלום , אבל אני אוהב ומעריך אותך כאדם ולו בגלל האומץ שלך והמאבק העצמי שלך להגשמת עצמך . זה לא נסיון חנופה זול , אבל כל מי שמגדירה עצמה כאישה( ללא קשר למנותחת מלא/חלקית/בכלל לא ) מתוך שלמות פנימית וזהות עצמית מוגדרת היא כזאת . מה לעשות שלא עם כולן הייתי צועד לעבר השקיעה . והערה קטנה לסיום : אלכס וElyC , קראתי את מרבית הדברים שכתבתם , אולי אני אמור להיות ירוק מקנאה אבל משום מה מרוח לי חיוך על הפנים . יש למה לצפות
. גמרתי לקושש מילים להפעם . מקווה שהבהרתי יותר את מחשבותי .

למעלה