הרהור ? שאלה ? אין לי מושג ...

DarlingAdam

New member
אני אופטימי *וצודק*,

ככל הנראה. תנו לאנשים להינות מהספק. אנשים שנכנסים הנה ומשאירים הודעה בסגנון "מחפש קוקסינלית לזיון" מיד נמחקים ומועפים, אל תדאגו לשלמותו הרוחנית של הפורום, בשביל זה אני פה. הבחור הזה מחפש את עצמו, ובדיוק כמו שלחלק מחברי הפורום יש זכות להגיד "אני אוהב בנים עם אייליינר", ולא להתכוון שכל זכר שיחצה את תחום עולמם עם איפור מיד יוכנס למיטה, גם לבחור הזה יש זכות לחפש את ההגדרות הכלליות של האנשים שאליהם הוא נמשך. ברור לי, כמובן שטרנסיות (וגם טרנסים, אם כי פחות), נתקלות לעתים קרובות באנשים מגעילים, ולכן ההגנות שלהן קופצות גבוה כל פעם שמישהו אומר משהו - זה מוכר לי מהזוית ההומואית, מהזוית הפמיניסטית, ומעוד כמה זויות. הרגישות הזו לסכנה - אני מכבד את זה. אבל לא נראה לי שהבחור הזה הוא חלק מאותם ... מה המילה העברית ל creeps? אנשים פיכסה. לא נראה לי שהוא אחד מהם :) (למה אני משתפך? עוד לא אכלתי ארוחת בוקר)

אורי 0

New member
חראות (נראה לי התרגום הסביר)

וחלאות אם אתה חובב עברית ספרותית. בקשר לזין - אולי להפך, הקבוצה שראויה לסימון היא זו שתתאהב בטרנסית אבל תעיף אותה ברגע שיגיעו הדברים לידי כך. כמו הגיבור ב"משחק הדמעות". בתור גינופיל - לא זכור לי שהתאהבתי במישהי אחרי שבדקתי את מצב אבריה התחתונים. אתה מקבל מסר ואז קורה לך מה שקורה, ואולי אני לא המקרה הנפוץ בדיוק... דרך אגב ובלי קשר, הציטוט בחתימה לא שלי - אני לא משורר כזה טוב, לצערי

עד ראיה

New member
זה מובן למדי

אם גרמני מספר לך בדיחה אנטישמית , מתחשק לך לעולל לו משהו מאוד לא נעים .. החשדנות בכנות כוונותי ברורה למדי . מן הסתם כל אחד ואחת מחברי הפורום נאלצו לבלוע הרבה עלבונות מהסביבה . ואם פתאום מגיע מישהו שלא בדיוק עונה לקריטריונים של הפורום ומתחיל לחטט ולשאול זה די מאיים . אולי לא הגעתי לפורום הנכון . אולי אני צריך באמת פורום לחברים של טרנסיות ( כמו שאלכס הציע ) . אני יודע שאם בחורה היתה ניגשת אלי ומנסה לברר איתי את הסיבות למשיכה שלה לגברים הייתי מסתכל עליה די עקום ומנסה להבין מה היא באמת רוצה ממני . כך שנקודת ההשקפה שלכם די ברורה . הדרך הלאה נמתחה , מסף הדלת למורד , הרחק מכאן היא נתמשכה , ואם אוכל איתה אצעד . אפסע ברגל יגעה , עד כי אפגוש נתיב , רחב , בו מצטלבים שבילים מאה , והלאה ? לא אדע עכשיו . נתראה בשמחות . דרך אגב , לאן נעלמה המילה "וחברים" משם הפורום ???

Lizz

New member
לא, נו, אל תלך.

לאן נעלמה המילה? שאלה מצוינת. לא אני ביקשתי שימחקו אותה, ואף אחד לא הודיע לי על זה לפניך. שלחתי אייסיקיו לאפרת ואני מקווה שבימים הקרובים זה יסתדר. הפורום עדיין פתוח וידידותי ל"חברים" :)

Freeda

New member
ואולי

הנחת מוצא 1 - קשר בין בני אדם הוא קודם כל מוחי, ורק אח"כ שרברבי :) הנחת מוצא 2 - הטרנסג'נדריזם מקורו במבנה מוח שאינו תואם את המין הגנטי אלא, במידה זו או אחרת, את המין הגנטי הנגדי. הנחת מוצא 3 - הלחץ החברתי מאלץ את הטרנסג'נדר המצוי לפתח את המוח ביתר, כך שיוכל לשרוד בקרב בני המין הגנטי שלו למרות שהוא שונה מהם. תרגיל: תמשיכו את הספקולציה בעצמכם. הנחיות: הרשו לעצמכם להתפרע בלי לחפש הוכחות ואישורים או סתירות לרעיונות. אלה יינתנו ממילא בעוד 20 שנה, כשנהיה ממש ישישים/ות. וציטוט חופשי מאסימוב - מחר X 9 רוב האנשים לומדים מהספרים חלק מהם אפילו מלמד את מה שכתוב בספרים ומיעוט שאינו ניתן לריסון מורד ללא הרף, ו... כותב את הספרים של מחר להשלים את מה שחסר בספרים של היום. בהנאה לכווולם/ן חיוכים FREEDA

ליטל ו

New member
חזרתי! ../images/Emo13.gif

גם אני נמשכת לכל מני סוגים של טרנסים. אני לא חושבת שיש בזה משהו פסול. ואפילו אם היה - משיכה היא עובדה, והיא פשוט שם, זה משהו עמוק - זה כמו לנסות להפוך הומואים לסטרייטים. אני אישית רואה את זה באמת באותה צורה - כמו שיש אנשים שנמשכים לנשים ואנשים שנמשכים לגברים, יש גם אנשים שנמשכים לעוד כל מני מגדרים. זה לא נראה לי כזה ביג דיל :) והיי (אתה עוד פה, נכון?) - אל תלך לשום מקום. רוצים אותך כאן, ומה שהרבה יותר חשוב, בהיותי מרכז העולם - נהניתי לקרוא את ההודעות שלך ואני אשמח לשמוע ממך עוד. אתה מעשיר ותורם לפורום, יש מקום על הספה. שנאמר - "בוא, שב איתנו" (נראה שעוד לא התגברתי על הצגת "דירה להשכיר" מכיתה ד')
ופרידה - אהבתי מאד את מה שאמרת :) * ובתגובה - נו, ברור שאני לא אתאהב במישהו רק בגלל הסטטוס הטרנסי! אהבה זה דבר פי אלף יותר מורכב, ומהרבה יותר סיבות. לא הייתי מבססת קשר על דבר כזה, וגם אם הייתי, אני לא חושבת שהוא היה מחזיק מעמד. ברור שלא, אני צריכה לאהוב את הבן-אדם. (ביליתי את הימים האחרונים עם מישהו שהשתמש הרבה במילה duh, אז זה קופץ לי עכשיו :) ). אנשים שרק בקטע של סטוץ, נראה לי מאד הגיוני שירצו לשכב איתי רק בגלל שאני קווירג'נדרית או כי הציצים שלי מוצאים חן בעיניהם או כי במקרה נעלתי באותו יום נעלי צבא. מה אכפת לי למה? אם מוסכם על כולם שהמטרה היא רק סקס, למה שהם לא יתמקדו במה שמשך אותם מינית, מה שיגרום להם ליהנות? להעמיד פנים שמעוניינים באהבה בשביל להגיע לסקס זה דבר מרושע ומגעיל שמקפיץ לי את כל הצדדים המגוננים וגורם לי לרצות לעשות דברים כואבים ולא כיפיים למי שעושה את זה, ולרוץ לחבק את כל האנשים המקסימים שעשו להם את זה. אבל זה בהחלט לא משהו שעושים רק (או כל ה)אנשים שנמשכים לטרנסיות.

DarlingAdam

New member
הוא לחץ על טריגרים של אנשים פה.

אבל זו ממש לא סיבה מספקת לסילוק, לדעתי. הוא צריך להישאר פה, ואני אשמח אם אנשים יוכלו לתקשר זה עם זו ולנסות להגיע להבנה. לראות דעות שונות וכו'.

FreakOnALeash

New member
אגב!

רק אתמול הבנתי ש'שמח במטבח שלנו' זה מפרפר נחמד! אתם ענקיים!

למעלה