הרובע השישי - ז'בוטינסקי תל אביב

חחח אז אני אוותר עליו


 

החתולית

New member
דרך אגב, תמיד כדאי לברר

כי במנות רבות יש ציר עוף או בקר, והדבר לא מצויין בתפריטים.
 
בדרך כלל אני שואלת....למדתי בגרך הקשה :)

כשגרתי בארהב, הייתי אוכלת באופן קבוע רוטב "גרייבי"....
ידוע לי שזה רוטב שמכינים מהמיצים של הבשר....

כשהייתי בסופר, הסתכלתי על הרכיבים ולא היה בהם שום דבר מן החי, רק חומרי טעם וריח..
שאלתי במסעדה ונאמר לי כי גם אצלם זה לא מכיל רכיבים מן החי..

שמחתי :)
סוף סוף משהו צמחוני בטעם בשר...

ואז....
ראיתי שבאחד מקופסאות הגרייבי מצויין שהוא מכיל שומן בקר...כששאלתי שוב במסעדה נאמר כי גם אצלם המוצר מכיל שומן בקר אבל הם לא החשיבו זאת למוצר מן החי...

לא נעים...
 
לא נעים...לא נורא. העיקר הכוונה. זה לא שזה

יכול להזיק לך בריאותית. אז אכלת קצת שומן של פרה שממילא נשחטה. מקווה שלא לקחת ללב.
 
בהתחלה בכיתי....אבל זה היה

בגלל שידעתי שעכשיו אני לא אוכל לאכול את זה יותר....

אני מודה שלא הבנתי איך זה כל כך דומה לבשר וטעים אם אין שם בשר חחחחחח

בקטנה...

מאז אכלתי בשר כמה פעמים...
יש לי חברה שלא מצליחה להבין שמבחינתי בשר זה גם עוף....חחח

באמת בקטנה....
אני כבר לא לוקחת ללב...
יש דברים יותר גרועים...

קראתי איזה מחקר שאמר שכל בן אדם אוכל איזה כמות מטורפת של חרקים שהוא לא מודה אליהם אפילו (נרדם עם פה פתוח וכו...)...

זה איכסססס :)
 

inבאלי

New member
תודה על הדיווח

גם לי קורץ מרק הבצל.
לגבי מחירו, לצערי אלה המחירים היום ברוב המקומות, ואם הוא נפלא כמו שתיארת אז לפחות יש תמורה למחיר הזה.
 

inבאלי

New member
אז נצטרך לנסות את העיסקית מתישהו...

אמא שלי למען האמת עושה מרק בצל לא רע בכלל עם המון המון בצלים שבד"כ מישהו מאיתנו מנודב לקצוץ עבורה....
 

salo22

New member
מרק בצל טוב

הוא קודם כל ציר בשרי חום עמוק וטעים
אז בא בצל מקורמל בכמויות, את זה בדיוק יש במרק הבצל שאכלנו שם.
 

salo22

New member


הייתי מנסה בכל זאת לברר בעיסקית אם ניתן לתפור משהו סביב המנה הזו, לדעתי יש סיכוי שזה יקרה. כשהיינו בערב שולחן ליד התיישבו וביקשו איזו מנה ספציפית שקשורה לעיסקית דווקא, משהו עם פולנטה ופטריות, בהחלט הסכימו להכין להם ונקבו במחיר שיהיה למנה בערב.
 

bruno01

New member
בעסקית בכלל כיף שם

ואז גם הVFM הרבה יותר גבוה כמובן. אגב, העסקית גם עובדת בימי שישי, וזה כיף גדול.

גם אני לא אהבתי את המקרונים כל כך, וגם הקינוח השני שהזמנו (מין סוג של מון בלאן) לא היה טעים במיוחד. אבל לעומת זאת כל האוכל היה נהדר.

חוץ מזה, כל מסעדה שמגישה טרטר לעיקרית מיד קונה אותי


אולי באמת כבר הגיע הזמן לשבת לוכתוב את הדיווח שלי.
 

החתולית

New member
איך פיספסתי את הדיווח שלך, סאלו?

רק ארד עוד 4-5 קילו, ויבוא ביקור ברובע השישי :)
 
למעלה