הרוב המדוכא

מעמקים39

New member
וכעת אסביר לך מה הבעיה

ובכן, אנחנו כאן תחת הכותרת ״פמיניזם״. יש לכך משמעות ומטרה. גברים שולטים בעולם ומקבלים את
״הבמה המרכזית״. אנחנו קיבלנו את הבמה הזאת הקטנה והחשובה להשמיע את הבעיות של נשים ולעודד אותן להתחזק אם הן לא חזקות. כולנו יודעים שקיימת בעיה עולמית בה גברים פוגעים בנשים, מנצלים את יתרונם הפיזי ואונסים. אנחנו יודעים שמבחינה מספרית אין מה להשוות בכלל בין הפגיעות של גברים בנשים לעומת הפגיעות של נשים בגברים. לכן כשאתה נותן במה לדברים מהסוג הזה כאן, אתה בעצם יוצר תחושה שיש כאן איזשהו איזון בין גברים לנשים וזה לא בסדר. גם אם אתה צודק, ויש מספר על סף האפסי של נשים שאנסו גברים, זה לא ראוי להיכתב בפורום הזה כי זו הבמה שלנו. אנחנו רוצות להשמיע את הכאב שלנו. יש מספיק מקומות שלדבריך הספציפיים האלה יש מקום אבל כאן אתה עושה לנו עוול שבמקום לזעוק את זעקת הנשים שהן הרוב הגורף הפגוע בעולם, אתה בא ומספר על גברים פגועים. שוב מתעסקים בגברים. הייתי רוצה לראות אותך עושה שינוי. הייתי רוצה שלא תהיה תמיד אופוזיציה לדברים שנשים כותבות. הייתי רוצה שתרשום על מצוקת גברים במקום אחר. לא כאן. כי הגברים דאגו היטב לעצמם.
כאן אנחנו מנסות להראות אותנו. להציב את הנשים באור. האם אתה מבין מה אני אומרת?

Berethor

New member
לא פתחתי נושא חדש בפורום על גברים שנפגעים מנשים, אלא הגבתי

לתגובה של אנטילופה מצויה, תגובה אשר נטען בא שגברים לא יכולים להיות מוטרדים מנשים, ושנשים לא יכולות לאיים על גברים, ושנשים לא יכולות לעשות נזק לאף גבר, כל הטענות האלו לא נכונות לחלוטין. יש הבדל משמעותי בין להגיד שיותר נשים נפגעות מגברים בנושאים האלו לבין להגיד שאין גברים שנפגעים מנשים בנושאים האלו, אף אחד לא טען שנשים פוגעות יותר בגברים מאשר שגברים שפוגעים בנשים, אבל זה לא משנה את העובדה שיש קורבנות גברים, ושלא צריך להתעלם מהם או/ו לרמוס אותם בפורום פמיניזם, בתפוז יש גם פורום לנפגעי/ות תקיפה מינית, שימו לב הפורום מיועד גם לגברים שנפגעו. אני גם מזכיר לכולם, שגברים אשר נפגעו מנשים הם בדרך כלל לא גברים שפגעו בנשים, בדרך כלל מדובר בגברים לא אלימים, בדומה לגבר בסרט, ודווקא משום כך הרבה הרבה יותר קשה להם להגן על עצמם, וסטטיסטיקה של זה שיש יותר נשים שנפגעות מהדברים האלו לא רלוונטית למקרה ספציפי שבו הגבר הוא הקורבן ולא להפך.

נכון יש גברים שמנצלים את כוחם הפיזי כדי לאנוס, אבל זאת לא הסיבה היחידה שיש יותר גברים שאונסים מאשר נשים שאונסות, גברים גם נוטים להיות יותר אגרסיביים ויותר מיניים באישיות, ואחת הסיבות לכך היא הטסטוסטרון. בכל מקרה בסרט מוצג אונס קבוצתי של גבר על ידי חבורה של נשים, וכאשר קבוצה גדולה של נשים תוקפת גבר ועוד בהפתעה, אז הכוח הפיזי של הגבר הוא הרבה פחות רלוונטי, זה לא היה מאבק של אחד על אחד בסרט. זה לא עניין של איזון, זה עניין של להגיד את האמת. הנושא הזה מכתחילה מבוסס על סרט שמראה קורבן גבר, גם אם הכוונה היא להראות "עולם הפוך", ככה שלהזכיר שיש קורבנות גברים גם במציאות זה מאוד רלוונטי לנושא כאן בכל מקרה, ובמיוחד אחרי שטוענים כאן שנשים לא יכולות לפגוע בגברים, לטעון שנשים יותר חלשות ממה שהן באמת גם לא מחזק את הנשים לדעתי, אלא מחליש את הנשים, אומנם נשים בדרך כלל חלשות יותר מגברים, אבל לא ברמה של תינוק, מכה של תינוק לא יכולה לפצוע גבר, מכה של אישה כן יכולה לפצוע גבר, אפילו אם פחות קשה מאשר מכה של גבר אחר, ואם נותנים הרבה מכות חלשות יחסית יכולים לגרום לאותו נזק כמו מכה חזקה יותר, כמעט כמו שהיו הורסים את הדלתות בשערי העיר עם הרבה מכות מאיל ניגוח ועל העיקרון הזה טכניקת הקונג פו שנקראת wing chun punch מבוססת.

[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/143/%D7%AA%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%94/%D7%A0%D7%A4%D7%92%D7%A2%D7%99/%D7%95%D7%AA_%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%A4%D7%94_%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA[/URL]

"טסטוסטרון הוא הורמון המין הזכרי העיקרי. הוא מיוצר בכמויות גבוהות אצל הגבר באשכים, בהשפעת ההורמון LH המיוצר בבלוטת יותרת המוח, ואצל האישה, בכמויות קטנות, בשחלות. לטסטוסטרון תפקיד מפתח בדחף המיני, הן אצל הגבר והן אצל האישה."

"הורמון זה גם אחראי על סימני המין המשניים הגבריים: שׂיעור הפנים והחזה, עיבוי הקול, העלאת מסת השרירים, עיבוי העצם, יצירת תאי זרע והדחף המיני. בתחום ההתנהגותי, רמות גבוהות של הורמון זה מובילות לאגרסיביות ותחרותיות."

https://he.wikipedia.org/wiki/טסטוסטרון

מעמקים39

New member
כל פגיעה באדם היא פסולה

בין אם גבר פוגע או אישה.
אני מגנה כל פגיעה בנשים או בגברים ורק חוזרת לנושא שלשמו התכנסנו כאן כולנו-
נשים! אני בוחרת לכתוב כאן על הפגיעה בנשים שהיא מבחינת אחוזים גבוהה מאוד ומשקיעה כוחותיי בלכתוב על נשים ולחזק אותן.
יש מקום להזכיר פגיעה בגברים ולגנות מכל וכל אבל הבמה כאן היא עבור נשים.
אז בוא נסה לרכז כוחות לכיוון הזה כי זה הכיוון הנכון פה

ga26

Member
אגב רצוי להוסיף
להודעה לטובת מי שצופה בסרטון

Berethor

New member
מעניין אם בחרו לשים
במקום
בגלל שהקורבן הוא גבר

בכל מקרה גם לי טריגר נראה יותר מתאים להודעה, משום שיש בסרט הזה עבירות מין ולא רק דברים מיניים.

הסימטריה לא עובדת מסיבה פשוטה

הפחד. כשאישה הולכת ברחוב וגבר מטריד אותה, יש גם פחד פיזי.

זאת לא רק המחמאה הלא צפויה, אלא הפחד שהגבר לא יקבל את הסירוב בצורה רגועה.

רוב הגברים לא צופים בהטרדות האלה וחושבים "כמה נורא" אלא להיפך "איזה יופי שנשים מתחילות איתי ועושות את כל העבודה".

למעלה