הרוג במכלללת ספיר

הרוג במכלללת ספיר ../images/Emo16.gif

זה מה שקורה שלא נלחמים בטרור... אין הפתעות, למה החמאס/אירגוני הטרור יורים קסאמים? כי הם יכולים וכאן הבעיה. מי שרואה את התמונות בערוץ 2 רואה היטב שקסאמים נורים מתוך שכונות מגורים, מה זה אומר? שברגע שנורה משם קסאם האיזור כבר אינו שכונת מגורים יותר, הוא בדיוק כמו בסיס צבאי, היינו צריכים למחוק/לאייד את האיזור ההוא, לא עשינו? אז חטפנו, מה הפלא? אני לא רואה שינוי אמיתי באופק עד שקסאם או טיל גראד יפגע ברב קומות/גן ילדים ויהרוג כמו בפיגוע המוני, ככה אנחנו מטומטמים, מחפשים לגיטימציה, מתנצלים, מתקפלים בפני כמה תמונות של עלובי נפש...קצת פרופוגנדה פלשתינית ואנחנו חסרי אונים, עצוב לא? עצוב שאנחנו מחכים לאירוע הגדול... עד שלא נתחיל לעשות סוג של טיהור אתני בעזה ולהוריד כל פעיל טרור, להתחיל להפגיז הלוויות של מחבלים, להוריד את מנהיגי המחבלים, להרוג את אנשי הדת שלהם, להשמיד את המסגדים שלהם, כן, גם אם יש אזרחים מסביב, זו לא בעיה שלנו, בקיצור, כל עוד לא הורגים את כל מי שיורה, מי שבונה, מי שמבריח, מי מנהיג, מי שנותן השראה אז הקסאמים ימשיכו להם, אנחנו נזדעזע והם ימשיכו...התבוסתנים הרופסים נוסח "זה לא יעזור" יקראו לדבר איתם, אני לא רוצה לעשות דילים עם החמאס, אני לא רוצה להענות לתנאים של החמאס, לא רוצה שום "תן וקח" איתם, גם ככה יש לנו עיניין גלעד שליט והיינו וכולנו לסיים אותו מזמן ולהחזיר את גלעד הביתה.

חמודל'ה, אני לא בעיניין של פוליטיקלי קורקט

אני מדבר חד לעיניין וכאשר אני רוצה להבהיר נקודה אני גם משתמש במושגים דרמטיים וגרפיים. אין שום סיבה בעולם, שום סיבה! שפעילי אירגוני הטרור, יורי הקסאמים, בוני הקסאמים, המנהיגים הצבאיים/פוליטים/דתיים שלהם, מבריחי הנשק, התומכים והמספטים למינהם יהיו בחיים!, אין שום דרך, שום דרך! אחרת להפסיק את הקסאמים מאשר לשלוח את אותם יצורים לקבר, לא צריך לדבר איתם, שכנע אותם, לדרבן אותם, לשחד אותם, להתנחמד אליהם, הם טרוריסטים, הם רבי מרצחים, מקומם בקבר ואנחנו מחוייבים לנו לפני כל דבר/ערך בעולם, מחוייבים לחיים ולביטחון שלנו, קסאמים לא מפסיקים כי היורים מחליטים, טקטית, להפסיק, אלא כי אין מי שירה אותם, מי שייצר אותם, מי שינהיג את החוליות, אירגונים, מי שיטיף, מי שיאמן וכו'... אני קורא לזה "טיהור אתני" גם בתור סוג של התרסה וגם כי מבחינתי אירגוני הטרור בעזה הם סוג של של זן נחות של תתי-אנוש פיראיים, לא עקב המוצא האתני שלהם אלא עקב המעשים והפעולות שלהם, כלפי וגם נגד העם שלהם שאוכל חרא בגללו, ואת הזן הזה צריך ל ה כ ח י ד ! ! !.

respecta1

New member
הדם של האיש הזה על ידיה של הממשלה.

"אהבתי" גורם ביטחוני אמר "לא נעבור בשקט על ירי נגד שדרות" הגורם הזה איחר רק ב7 שנים.

respecta1

New member
יהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif

ואגב עכשיו התחיל גם נגד אשקלון כבר כמה נפגעי חרדה.

אושרי 7

New member
אני פשוט רותח

מה הטעם לחסל 5 מחבלים? אין שום טעם לסגור יום בלי 100 מחבלים הרוגים. אני רותח על זה שמחכים לאירוע הגדול, שמקריבים אזרחים ישראלים על מזבח "מוסר" מתחסד...

באמת אין טעם, זה יותר דומה להתגרות בחיה

או שאתה מחסל מאות מחבלים או שאל תטרח לחסל אותם בכלל, אין לזה שום ערך ממשי, כן, גם אם פגענו בחוליה "איכותית".

respecta1

New member
../images/Emo41.gif אגב, היום..

הטורקים חיסלו 77 כורדים, הסתכלתי בCNN וחדשות זרים בקושי אמרו מילה על זה.. והם עשו את זה עם בקושי התגרות מצד הכורדים ובטח מ77 האלה רובם אזרחים.. בספק אם מתחילת השנה הרגנו מספר כזה של אזרחים.. וזה עוד שיש לנו כל הצדקה משפטית ומוסרית.

respecta1

New member
ועוד אגב

בושה שישראל עדיין לא הגיבה על זה לפחות היו עכשיו מגיבים על זה עם כל הטימטום שלחכות לדם יהודי בשביל לתקוף.. אבל לפחות אחר כך, לא רק שלא מגיבים, לא עושים כלום.. שזה פשוט זילות וחרשו פה על דם ערבי מותר? כנראה שדם יהודי מותר

מוחמד5

New member
הגיבה הגיבה

ועוד איך הגיבה. עד עכשיו 4 ילדים שלמו נרצחו. יהיה זכרו של ההרוג ושל שאר ההורגים החפים מפשע ברוך.

בניגוד לפלשתינים מטרתה של ישראל היא לרצוח

אזרחים, התגובה לכשעצמה לא שווה כלום אם הקסאמים ממשיכים, ישראל לא עשתה כלום, כאשר כל ההנהגה החמאסית תהיה בקבר וכל המוסדות שלהם מחוקים אז נגיד שהתחלנו להעשות משהו. בעזה לא נרצח אף ילד, אתמול נהרגו כמה ילדים אך לא נרצחו, מאחר והם לא היו מטרה ולט היתה כוונה מאחורי התוצאה.

תיקון, מטרת הפלשתינים לרצוח אזרחים, של ישראל

להגן על עצמה ולרצוח מחבלים, מחבלים זה טוב לרצוח ולזה התכוונתי, ישראל צריכה לרצוח יותר מחבלים כדי שלא יהיו קסאמים. מה אני יעשה אני מתבלבל בין אזרחים פלשתינים למחבלים פלשתינים, קשה להביל בין השניים, הם נמצאים באותו מקום, האזרחים גם באים להלוויות, משמשים כמגן אנושי לפעמים, קשה להבדיל בינהם....לא?

מוחמד5

New member
כפי

שהכיבוש הפך כל יהודי לחייל כובש בשלב זה או אחר (מתוך רצון או מתוך כפיה ) , הכיבוש הפך כל פלשתיני בצורה זו או אחרת לנפגע של הכיבוש , הפלשתינים לא בחרו להיות תחת כיבוש, לא בחרו בחיילים שיבאו ויהרסו להם את החיים, לא בחרו במחסומים, לא בחרו בהשפלה, לא בחרו בחיפושים בבתים באמצע הלילה לעיני הילדים הקטנים, לא בחרו להיות מושפלים, הזקן לפני הצעיר,והבעל בפני האשה, למה לא מדברים על מקור השינאה, מה מולידה את השנאה, למה ההתחפרות הזאת, למה השקר העצמי הזה, שאיש לא קונה אותו מלבד זה שמשקר אותו, וכמה עצוב כשאומה שלמה משקרת .. וכל הזמן.

בעזה אין כיבוש - השליטה בעזה היא מבחוץ ולא

מבפנים, אנחנו בחוץ, אין התנחלויות בעזה, אין בסיסי צבא בעזה. הפלשתינים בעזה אינם נפגעי הכיבוש אלא נפגעי הטרור של אירגוני הטרור, אירגוני הטרור חיים בתוכם, אירגוני הטרור יורים קסאמים, אנחנו יורים חזרה, מתסבר שלא מספיק - עובדה הקסאמים ממשיכים, והיום יותר מתמיד הם נורים מאזורים מאוכלסים ואנחנו במקום להפציץ שם, כן גם באיזורים המאוכלסים חוטפים קסאמים... הפלשתינים בחרו במחסומים, ב"השפלה", בחיפוסים בלילה כאשר הם בחרו בדרך הטרור שהיא ברובה נגד אזרחים, זו לא לחימה, זה טרור, הם בחרו בזה ברגע שהתעקשו לא להכיר בישראל כמדינה יהודית, הם בחרו בזה כאשר הם לא מוכנים לוותר על זכות השיבה, הם בחרו בזה כאשר בבתים פרטיים יש מחסני נשק, מעבדות נפץ, מחרטות קסאמים, כאשר הדוד הוא איש חמאס או איש גדודי אל אקצה, הם בחרו בזה כאשר בסיפרי הלימוד שלהם אין ישראל, הם בחרו בזה כאשר יש להם תוכנית טלוויזיה שמקדשת את ה"שוהדא". ישראל תסיים את הכיבוש כאשר היא תשתכנע שזה משתלם לה, הפלשתינים מתעקשים כל הזמן לשכנע אותנו שזה לא משתלם לנו לפנות ישובים ולפנות שטחים, למה שלא יעשו ההיפך? למה לא לשכנע אותנו שזה ישתלם לנו לסיים את הכיבוש? הרי אם זה ישתלם והכוונות של הפלשתינים הן טהורות, כאלה שלא פוגעות בנו, על ישראל יהיה לחץ בינלאומי מספיק חזק שיטיב מאד עם הפלשתינים, אבל מה, הפלשתינים כנראה מומחים בקבלת החלטות גרועות.

למעלה