הרוג במכלללת ספיר

ברגע

שהם בחרו בדרכי טרור במדינה ריבונית , בשטח מדינה ריבונית , הם נתנו כל לגיטימציה לצבא של אותה המדינה להגן על עצמה ולתקוף בחזרה .

האמת מוחמד כל הכבוד

הלוואי ובישראל היו אנשים בהסברה שיכלו לעוות את המציאות כמוך. הכיבוש קרה כי מדינות ערב פתחו במלחמה נגדנו כלומר הם היו מודעים לסיכון שאנו יכולים לנצח ובעקבות כך נכבוש שטחים. אל תשכח שאם היינו מפסידים אז מדינות ערב היו הכובשים וזאת בניגוד להחלטות האו"ם שאתה כל כך מקדש. מסקנה עקב ידיעת הסיכון בתקיפה נגדנו שהערבים יאבדו שטחים אז כן יש כאן בחירה מסוימת כי ישראל לא זו שפתחה במלחמות. הפלשתינאים לא בחרו במחסומים? אם לא היו מחסומים אז היה בישראל חגיגה של טרור. כל עוד יש טרור אז יש גם מחסומים. הפלשתינאים יכולים לבחור להוריד את המחסומים על ידי הפסקת הפיגועים. לא בחרו בחיפושים בבתים באמצע הלילה? מה לעשות שבחיפושים האלה צהל מגלה המוני מבוקשים והמוני כלי נשק תמשיך לעוות את המציאות מוחמד ואני אמשיך לתקן את דבריך.

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

כמו תמיד מוחק מה שלא נוח לך. יש שתי אפשרויות אחת שיותר סבירה שארבעת המתים הם חולית קאסמים שניה שזה 4 נערים שהיו ליד החולית שיגור קאסמים, או לפי הטענות הפלסטיניות "שיחקו כדורגל"

ו.....אם נהרגו ילדים אז מפסיקים להלחם בטרור?

צריך להגביל את עצמינו כי נהרגים ילדים? ולמה בכלל מפרסמים את התמונות הללו? כדי לנגן לי על הרגש ולגרום לי להרגיש רע שאני נלחם בטרור? כדי לגרום לי להסס? כדי לגרום לחשוב עם לפגוע במחבל או לא? לא אני ולא אף אחד צריכים לראות את התמונות הללו, אנחנו לא צריכים, יותר מזה, אסור לנו להסס כאשר מדובר במחבל, כן גם אם נמצא בחדר יולדות. מחבל זה מחבל ומטרה ומטרה וכל מה שמסביב - לא קיים, לפחות אסור שיהיה עבורינו ואם הוא קיים אז נמשיך לחטוף קסאמים וטילי גראד, הנגב המערבי ויותר ימשיכו לאכול חרא ככה המחבלים יכולים להמשיך לערות עד שיגיעו לאשדוד רחובות ותל אביב, למה? כי ילדים יהרגו אם נפגע בהם התמונות נ ו ר א קשות...באמת אויויויי כאשר מחבל וילד נמצאים באותו תא שטח, זו התוצאה, לגרום לנו להרגיש רע עם התוצאות זה סדיסטיות מיותרת, אנחנו יודעים שגם ילדים נפגעים, ככה זה, זה בגלל הטרור, לא בגללינו, אנחנו לא צריכים לראות את זה, אני מבין מה המטרה של הפרופוגנדה הזו אך זה מלולך ומיותר.

respecta1

New member
כן, מחסום שיא האמינות

צה"ל תקף חולית קאסמים וזוהתה פגיעה, זה המידע האמין היחיד, אין ספק שהם תקפו מהמקום ששוגר הקאסמים, אז או שהם שיגרו קאסמים - או שהם היו איתם ולידם. ונהרג תינוק אתמול אכן, בכל מקרה אם האבא של התינוק הזה לא אכפת.. אז מה אני אמור להרגיש?

respecta1

New member
וכמה צפוי

אבל נקדים תרופה ל"מכה" והאיש התראיין שניה אחרי הלוויה בפנים בלי שמץ של רגש עליהם עם דם בעיינים ואמר משהו בסגנון "אנחנו לא מפחדים מתקיפות היהודים הם אלה שמפחדים"

respecta1

New member
ואגב זה נתן השווה =\

שתי הפגנות של שני בני אנוש חפים מפשע מצד אחד הולכים מאה אנשים עם עצב בעיינים ובוכים (תנחשו איזה) - מצד שני האיש אוחז את התינוק בידיו ואנשים צועקים כנראה עדיף שלא נדע מה ומנופפים דגלים של ארגון טרור.

THE WIZARD 55

New member
רספקטה, אני הערתי הערה שממוות של ילדים

לא עושים צחוק, המינימום האנושי זה לתת כבוד במותם.

respecta1

New member
זה לא ילדים זה העניין

קודם כל זה נערים, והם הפסיקו להיות נערים ברגע שהם עשו פעולת טרור, או במקרה הפחות גרוע עשו עצמם למגן אנושי על אנשים שעושים פעולת טרור.

THE WIZARD 55

New member
רגע, אתה מדבר על נערים לוחמים

ופורסם שנהרגו 4 ילדים בינהם תינוק.

respecta1

New member
לא לא לא וויז

הארבע הילדים זה ה"נערים הלוחמים" בנוסף לזה נהרג תינוק בתקיפה אתמול שכמובן אין שמץ של צחוק בזה

respecta1

New member
בנוסף לזה שאפילו עליהם לא "עשיתי צחוק"

צחקתי על הטענה המגוכחת הזו שהם "שיחקו כדורגל"

מידע לא מדויק - פעוט נהרג והסברתי מדוע זה קרה

והילדים אינם ילדים נערים והנערים לא שיחקו כדורגל, הם ירו קסאמים ומי שיורה קסאמים מצידי שיהיה בן 6 או 60 הוא מ ח ב ל!

THE WIZARD 55

New member
האמת

שלא ראיתי פרסום על זה בתקשורת הישראלית. פעם אמרו 3 ילדים פעם ארבעה, אתם אומרים משהו אחר אני הולכת לחפש מקורות מידע

respecta1

New member
אמרו וויז

בערוץ 10 אמרו "4 ילדים ששיגרו קאסמים" בערוץ שתיים אמרו לפי דיווחים פלסטינים 4 ילדים ששיחקו כדורגל וצה"ל אומר שזה חולית שיגור קאסמים

מוחמד5

New member
../images/Emo45.gif

מצחיק לאללה,ממש מצחיק,אבל מצחיק לאללה , קורע מצחוק. אם יש לך עוד חברים כמוך אתה מוזמן להביא אותם לפורום.

למעלה