הרווק

הרווק

אני רוצה להבין ---הרי הקונספט של תוכנית הרווק הוא מציאת בת זוג לרווק,נכון? אז מה בדיוק פשעו איתן ודניאל שהם מצאו אחד את השני? וכבר בהתחלה? ושרדו את הלשונות הרעות והקנאה של חלק מהבנות? ובעיקר את חוסר הפירגון מצדה של קרן ולהקתה , שראתה את עצמה מועמדת ודאית ו...התאכזבה. מה פשעם? לדעתי הדרך שעברה דניאל-הילדה הצעירה הזאת- ממש ראויה להערצה.ואני אישה בשנות החמישים שלי......מן ההתחלה התנכרו והתנקלו לה - כך שתמיד מצאה את עצמה חברה של האנדרדוגס שהיו היחידים ש"השתלם" להם להתקרב אליה .איתן מעולם לא השאיר מישהי שהיתה לדניאל אוזן קשבת מתוך התחשבות בדניאל ושיחק נקי.אבל תמיד דאג לשאול את החברים שלו,כדי לתת להם הרגשה של שיתוף וערך. הוא לא היה חייב.כמו שהוא מתחשב בבן ומשאיר את ליהי בשבילו יכול היה להשאיר את לינוי ,עדי ,ועוד כאלה ששימשו לדניאל כתף. לא רק זאת-אלא שדניאל במודעות רבה ניסתה לפלס את דרכה מבלי לבקש טובות הנאה כאלה -כמו שליהי עושה כל הזמן. וגם אחרי שהועמדה להדחה לא ראיתי שהזוג- איתן דניאל-צמוד במיוחד ולכן הערתו של אורן ממש נבעה מרוע .אין לי הסבר אחר.ואני חושבת בהחלט שאיתן יכול היה לאמר לו -שהם זוג ואל לא לאורן ,להתפלא שזוג נוהג כזוג. דניאל היא האחרונה להיקרא נידית(תלותית)מה אורן לא רואה? אורן פישל בגדול.הוא פשוט מקנא באיתן .כמו גם יוני.זה לא פשוט 4 גברים בכלוב -שניים מהם בזוגיות ושניים מלחיתים עם הלשון בחוץ.אבל ..... זה שם הסרט.תמצאו זוגיות אם כל כך דחוף לכם(אורן אורטל-זוג??????) ואם לא , תחזיקו את הנר ככה שיאיר ולא ישרוף!!!!!!!! אני לא מתפלאה שאורן מתחבר לגב.הם שניהם די מתקשים בחברה ,כל אחד מסיבותיו הוא. במקום אחר בזמן אחר-סבבה.אבל כאן? כשאתה מצוות כחבר של איתן, ככה לנהוג? אכזבה! וההפקה???? ממש שחיתות! להכניס רווק נוסף רק בגלל שההתאהבות קרתה כבר בתחילת התוכנית? למה? ראשית היו צריכים לקחת זאת בחשבון.הרי אהבה ממבט ראשון זה משהו שקורה המון,ורבים מהם נשואים באושר עשרות שנים. שנית- אולי הזוג היה מואס זה בזה? יכלו גם לרענן את התוכנית ,במקום להוסיף עוד רווק-להכריז על פרס שני לזוג אחר שייוצר מתוך הפמליה (למשל-ליהי ובן)ועוד ועוד...... לכן נראה לי שקרן היתה מיועדת מלכתחילה לקטוף את הרווק ,ומשלא צלח בידה על אף מאמציה המכוערים-הביאו לה רווק אחר והפעם ידה הגסה של ההפקה-הורגשה ביתר שאת. הצופים דורשים צדק חברתי!!!! וזה נכון גם בריאליטי!!!!!!!!!!!!! לא ניתן לרשע לנצח!!!!!!!!!!!!! אשמח לתגובותיכם---אחרי הכל די התאמצתי

אני לחלוטין בדעתך ואוסיף עוד

מילא הכניסו רווק. אז הכניסו את גב, אחד עם קהל מעריצים עוד מהשרדות, שממורמרים על כך שלא זכה בפרס. נתנו לו סוויטה=תנאים אופטימליים לפתח זוגיות בשקט באינטימיות מלאה. הזמן שלו בוילה קצר יותר=פחות עייפות החומר. גם גב לא סיפק את הסחורה. הוא נדלק על חן, כולנו ראינו את הפלרטוטים והכימיה, אלא שאז יצא לדייט עם קרן וקיבל מסר ברור מחבר שלו דניאל להצמד לקרן. מאז הוא איתה. סיפור סגור. כמו שקרה לאיתן עם דניאל. למה לא הכניסו רווק שלישי?
. הוא לא עשה את הדרך שאיתן עשה, הוא לא היה צריך לצאת לאין ספור דייטיים עם בנות הוילה הוא לא היה צריך להסתיר את מעשיו איתה כי יש לו פרטיות מוחלטת. בקיצור, התנאים שלו להגיע לגמר נסללו בקלות.

ריף24

New member
אמיליה את מדברת מגרונה של דניאל האגואיסטית.ה

הפורמט הוא לא מציאת בת זוג רק, אלא גם מי מהדמויות בבית תפסה את עיננו וליבנו. אל תשכחי זאת. כי אחרי הכל התכנית הזו לא נועדה למצוא לאיתן בת זוג ולתת לו את המיליון. את טועה ומטעה. חיו שם אנשים שלא באו כעבדים לאיתן ודניאל, אלא חיו שם. קרו דברים, כולם ראו וכל אחד הלך לדמות וכיוון אחר. מה שדניאל עברה שם, כון עברו! כל אחת בדרכה. ואם נסתכל על זה היטב, דניאל עברה מעט מאוד, כי היא בניגוד לאחרות ידעה לדחוף את עצמה ולדחוק את האחרות החוצה בצורה ברוטלית ואגואיסטית. קרן למשל ידעה להפסיד בכבוד ולפנות את הדרך ולהבין שהפסידה.גם אורטל. דניאל לא יודעת להפסיד וגם איתן לא. שניהם מרגישים שמגיע להם, שניהם אגואיסטים שניהם אנשים בלי כבוד לאחרים, והם רואים את טובתם בלבד. התכנית גם הביאה אותי לחשוב, שאיתן כמו דניאל, לא יודע מה היא חברות. אני לא רוצה לדבר על החיים האישיים שלהם ולא להזכיר לך מאיזה חיים הגיעה דניאל. היא באה מחיים של לעבוד על אנשים כדי שיעשו משהו רע ולא חוקי כמו הימורים, שנובע מכך שהיא יודעת לעבוד על אנשים. אני חושבת שהיא עבדה על כולנו. אורטל סולימן היא הדמות שהקהל הרחב בוחר בה, זהו חלק מפורמט התכנית, וגם למען עצמך אל תעוותי זאת ההפקה הכניסה רווק נוסף, כי איתן אורבך לא ענה על הציפיות. ראינו אותו מפהק פיהוק ארוך של שלושה חודשים והשתעממנו ממנו וראינו אותו לקראת סוף התכנית מוציא את האני האמיתי שלו, שכלל ריכולים על אורטל ,קרן,ועוד כל מי שלא עמד בציפיות שלו ובעובדה שהוא חושב שהוא זה שצריך לזכות. איתן לא חבר ולא בן אדם עם כבוד. אני מאחלת לך שתצליחי לראות את זה.

ריף24

New member
עוברת, תעברי על כל הדף.גם מציאה וגם דמות.אל

תשכחו שהמיליון שייף גם לבחורה שאנחנו הכי מתחברים אליה. על אחת כמה וכמה-איתן מצא בת זוג-שייהנה מזה, וישמח ויסתפק בזה. הדמות שרוב הקהל התחבר אליה, בגלל נקיונה המוסרי היא אורטל. אם איתן לא יודע לכבד את זה וגם דניאל לא, אני מקווה מאוד שרוב האנשים השפויים והטובים ישכילו לכבד את זה ולדעת להפסיד בכבוד.

דיי3

New member
עוברת, אם שניים אומרים לך שאת שיכורה,

לכי לישון:). הפורמט הזה הוא ניסוי וטעייה. הם שמו טלאי על טלאי, הם בעצמם לא ידעו מה הם הולכים לעשות עם הקונספט הזה.

JADE99

New member
תגובה לאמיליה

ההודעה שלך אמנם מאוד ארוכה, אבל לא מדויקת בכלל. דניאל השיגה את איתן במניפולציות ריגשיות ובעורמה, זה נראה שזה בא מנסיון בשטח הזה. קשה לי לשכוח את ה"התפרקות" שלה כשאיתן יצא לדייט עם קרן. איתן הוא מין דיקטטור ,שולט על חבריו, אין בו כלום, נשען על תהילת העבר שלו. הוא היה דלוק על אורטל ועכשו קשה לו לקבל את הזוגיות שלה עם אורן. אין לי מושג אם הזוגיות הזו תצליח, אבל זה בטח יותר הגון מההתנהלות הבהמית והגסה של אתי שמשום מה איתן ודניאל מתחברים אליה. לכן לא אוהבים את דניאל ואיתן במיוחד.

רינתי77

Active member
גם אם אני מקבלת את מה שאת אומרת, עדיין

הבעיה של דניאל, וגם של איתן במידה רבה, היא הציפיות הלא מציאותיות. הרי זוהי תכנית בה כל הבנות כולן מתחרות אחת בשניה על ליבו של הבחור( שזה כשלעצמו דוחה, אבל נניח לזה..). כלומר, לצפות לפרגון זה ממש לא מציאותי. כל אחת אחרת רוצה להיות במקומה( במקום דניאל) וישנה קנאה רבה, שזה צפוי והיא צריכה להבין את זה. לא ברורה לי האכזבה והפליאה שלה. למה היא בדיוק ציפתה? ובאשר להתחשבותו של איתן בדעתם של חבריו: גם פה זה לא מפליא, הרי בגלל זה הם שם! לייעץ לו בקשר לבחירותיו! כלומר, אלה אנשים שהוא הביא אותם כי הוא סומך על דעתם ולכן דעתם נחשבת. אמנם זה התברר כטעות, כי ם הם לא חסינים מקנאה בו. לי בכל אופן היה ברור מלכתחילה שהמצב יגיע לזה.

meytula

New member
דניאל מצפה לפירגון מהחברים של איתן לא מהבנות

זה הנקודה שהיא עלתה אתמול עם איתן שהבחרים שלו לא מפרגנים להם.היא לא דיברה על הבנות מהבנות גם אני חושבת שזאת טעות מצידה לצפות

למעלה