הרווק

רינתי77

Active member
לא מדוייק!

בשיחה עם איתן היא התמרמרה על היחס שקיבלה מקרן ( כשישבה בחוץ עם גב ושרו שירים..) וגם התמרמרה על כך שאתי מתנגדת שאיתן יישן בחדר הבנות. כמו כן, פעמים רבות היא התלוננה על כך שהיא מבודדת משאר הבנות ואין לה אף אחת שתומכת בה.

מה לא בסדר בזה?? הוא חבר שלה

היא משתפת אותו. והיא צודקת, היחס של קרן וגב היה מגעיל ולא חברי, היא התאכזבה. היא באמת הייתה מבודדת מכל הבנות כי הן צלבו אותה אחרי הנשיקה עם איתן, זכרי את הפרקים שבהם ליז עברה אחת אחת ואמרה שזו בושה שאיתן בכלל בקשר עם דניאל כי היא בת 24.

meytula

New member
אני ראיתי את הVOD ושם כנראה מחקו את מה שאמרה

על אתי וקרן.כיה אי דיברה רק על חברים שלו

רינתי77

Active member
הם לא מראים את כל השיחה...

ובאשר לאתי אני חייבת לציין שבעניין הזה היא הייתה עקבית וזה לא היה קשור לדניאל אישית, כמו שדניאל חשבה, מפני שבזמנו אתי התנגדה שבן ישהה בחדר הבנות בלילה ...

meytula

New member
נכון ואני אפילו מסכימה איתה

זזה לא מרגיש בנח בכלל שיש בנים בחדר השינה בלילה במיוחד כשהן ישנות חצי עורומות

דיי3

New member
זו המומחיות של דניאל, לסובב הכל לפי הרצונות ש

שלה. דניאל מצפה? אני מצפה גם, להרוויח בפייס...

ריף24

New member
מבחינה נפשית דניאל עברה שם הכי קל.שלא

תספר סיפורים על קשה, חוץ מהקטע של הדייט של קרן,כשעל אורטל היא בכלל לא חשבה, שהיא בכתה כי שוב, היא לא יודעת להפסיד.היה לה הכי קל בבית מבחינה נפשית,כי היא יודעת מצויין לדרוך על אנשים ולא להתחשב בהם.

ריף24

New member
רינתי בואי אני אשאל אותך שאלה

אם את היית שם, והיית באה כאדם פרטי לעזור לחברה שלך. היא הייתה הרווקה. במשך שלושה חודשים היית נכנסת לשיחות עומק, עם אנשים שם, ומכירה ואומרת ומדברת מתי את מרגישה רע והם יו מסייעים לך, והייתה נוצרת דינמיקה נפלאה ביניכם כאנשים. האם היית מוכנה בסוף התכנית להפוך עורך, ולהיות לא נקייה במילותייך ובמעשייך רק כי את רוצה שחברתך תזכה במיליון? האם חברתך הייתה מוכנה שתהפכי לאחת כזאת? החברים של איתן, לא באו למכור נשמתם בשביל שיקבל מיליון, ולהפוך לאנשים צבועים בעיני כל עם ישראל, אלא הם באו לתמוך בו לאורך שלושה חודשים, שירגיש נוח, שירגיש טוב וביטחון בחברת חבריו- אבל בשום אופן לא למכור את נשמתם לו, אלא לשחק משחק הוגן ונכון, בעיקר כשהמשחק הוא מול עם ישראל ששופט אוטומטית גם אותם.

רינתי77

Active member
הנה מה שאני הייתי עושה:

אם אני הייתי נכנסת לשם כדי לעזור לחברה שלי, הייתי עושה בדיוק את זה! לא הייתי שוכחת לרגע למה אני שם. אין קשר ללמכור את נשמתי ! אם אני עוזרת לחברה, אני שמה את האגו שלי בצד ושומרת על האינטרסים שלה. זוהי מהותה של חברות אמיתית. אני לא באתי לשם לשחק! החברה שלי היא בתוך המשחק, לא אני! אני וודאי לא הייתי מקדמת אינטרסים מנוגדים לאינטרסים של החברה שלי. אם הייתי מרגישה רע הייתי מדברת עם החברה שלי ולא מוצאת לעצמי איזה בחור לשפוך בפניו את הלב. זה היה מחבל באינטרסים של החברה שלי.

ריף24

New member
הרי איתן אמר בהתחלה-שהוא ישמח אם החברים שלו י

ימצאו אהבה. מה הוא חשב? שהם ימצאו אהבה עד שהוא יגיד להם עכשיו תזרקו מה שמצאתם,כי זה לא מתאים לכם, כמו שהוא מנסה לעשות עם אורן ואורטל, כי עכשיו מדובר במיליון שלי? את אמיתית? זו חברות בעינייך? אם כך,חברות כמו שאת מתארת אותה, אמורה להיות נאמדת בסכום. באיזה סכום מתחיל איתן ונגמר אורן? אני פשוט לא תופסת את תפיסתך.

רינתי77

Active member
נכון שאיתן אמר שהוא ישמח אם החברים שלו ימצאו

אהבה! האם הם מצאו אהבה? זה מה שנראה לך? אני לא רואה שם שום אהבה! אני כן רואה שם הרבה אגו. כל אחד מהם מתמרמר שהוא לא הדמות המרכזית! איזה מין חברים אלה? הם שכחו שמלכתחילה באו בתור דמויות משנה? אני לא הייתי קושרת קשר כי אני גם רוצה להרגיש כוכבת ונותנת לקשר הזה לחבל בחברות שלי . מי שמעניין אותי זאת קודם כל החברה שלי, אותה אני מכירה שנים רבות ואני אעשה כל מה שביכולתי כדי שהיא תזכה. בחור חמוד לא שווה לי כדי להרוס את זה.

שאפולי

New member
בדיוק

ועוד הסתייגות קטנה. הפורמט בעייתי מטבעו. כי מצד אחד זו תכנית למציאת בני זוג (אנשים מבלבלים את זה עם "הרווק" אין קשר ל"רווק" יש פה SMSים וכו') אבל הגמר בנוי בצורה כזאת שאליו מגיעות גם רווקות להתחרות על הכסף- משמע שהחרות לא נבנתה כך שמי שמצאה "אהבה" (עאלק) צריך בהכרח לנצח. אם היו מגיעים רק נניח גברים מצוותים לגמר- אז כן- אבל זה לא המקרה.

קשקשה9

New member
הצדק היחיד הוא

שיראו את כל האמת המתרחשת ללא עריכה מגמתית ואז הקהל יחליט ואז מי שיזכה ....יזכה בזכות!!!

למעלה