"הרחם הפלשתיני עובד 24 שעות ביממה"

"הרחם הפלשתיני עובד 24 שעות ביממה"

ח'אלד משעל מייצר את "דור השחרור של שטחי 48" באמצעות הפעלה של הרחם הפלסטיני מסביב לשעון. הוא גם נותן דוגמא אישית: "לו עצמו יש 7 ילדים ולראש הממשלה איסמאעיל הניה 18 ילדים, המאפשרים לו להקים ממשלה חוקית נבחרת." http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-159578-00.html?tag=09-39-27 הוא לא אמר כמה נשים עובדות בפס הייצור שלו ושל הנייה.

אנטוליו

New member
../images/Emo132.gifכל דבר שמגזימים בו, אפילו הכי נעים,

תמיד הופך מברכה לקללה. יש פיצוץ אוכלוסין בעולם ואין כבר מספיק מזון, מים ושטחי מחייה לכולם. בתנאים אלה הבאת ילדים מופרזת הוא מעשה בלתי אחראי בלשון המעטה.

מוחמד5

New member
לא לקחת את הזכות הבסיסית

של כל אדם,הזכות להביא ילדים לעולם.לאסור הבאת ילדים לעולם זה כמו לגזור עונש מוות על מישהו.

אנטוליו

New member
לא כתבתי "לאסור", כתבתי לעשות במידה.

בארצות המערב מקובל ילד או שניים, לכן יש שם איכות חיים סבירה, בזמן שבארצות העולם השלישי, בו "דופקים" ילדים בלי חשבון, יש הרבה עוני, לכלוך, בערות, מחלות, שחיתות ואלימות. אז תעשה חשבון מה עדיף.

מוחמד5

New member
איכות חיים

זה מושג שאני נורא אוהב,מתי בפעם האחרונה היית בפגיה ? מה עדיף,10 ילדים בריאים או ילד אחד פג דפוק ? מדינות העולם הראשון אין להן את הזכות לבוא ולהטיף למדינת העולם השלישי כמה ילדים לעשות. במסווה של איכות חיים,של כדאיות כלכלית,של מחלות . בעולם המתקדם כיום עושים הפריות רק למי שרוצה, ובישראל בכלל המצב קטסטרופה,כי אישה יכולה לעשות הפריה (חוץ\פנים) גופית כמה שהיא רוצה .לא מעט פגים נולדים בגיל צעיר מאוד 22 שבועות-23 שבועות, הם אולי חיים בזכות הקידמה והטכנולוגיה,אבל הם יוצאים דפוקים, הטיפול בהם הוא נטל כלכלי אדיר,ואם הם שורדים וגדלים -אז הם הופכים לילדים עם צריכים מיוחדים שגוזלים גם משאבים כלכליים- וכמובן מיותר לדבר על איכות חייהם וחיי הוריהם. גם במקרה כזה ,אני אומר זכותם של אותם הורים לאותם פגים להחליט אם הם רוצים את הפג או לא. תאמין לי שאני בקאי בנושא. איכות חיים הוא מושג יחסי.

shm490

New member
הלו , אתה לא רק מגזים

אתה גם בור שלא מבין מהחיים שלו . יש לך ילדים פגים ? שאתה כל כך יודע על פגים ? כי לי יש תאומים כאלו שנולדו במשקל קילו אחד בלבד, בן ובת , עד היום אני מחפש היכן הם "דפוקים " אני אישית מוכן להעמיד אותם להשואה מול כל ילד שלך ושל משהו אחר , אתה אמנם צעיר הרבה ממני אך לי יש קצת יותר נסיון ממך ואני כן ביליתי בפגיה חודשים ימים וראיתי מה יוצא שם וראיתי את הילדים האחרים איך הם מתפתחים יש כל מיני אבל אתה ישר קובע שהם דפוקים כולם באמת , בתי גמרה בגרות על 115 ובני על 110 באחד מבתי הספר הטובים בת"א ותמיד הם היו משכמם ומעלה אז קצת צניעות .

אנטוליו

New member
כמובן שילד אחד רגיל עדיף על פג,

אך בכל זאת: למה לעשות 10, על אף שזה פוגע באיכות חיים? פעם עשו הרבה ילדים בגלל התמותה הגבוהה, כי רק מעטים שרדו. עכשיו, בזכות הישגי הרפואה כמעט כולם שורדים ולכן רצוי להפעיל גם את השכל. במצריים, לדוגמה, האוכלוסיה גדלה משך 100 שנה אחרונות יותר מפי 10 ועכשיו אין להם מה לאכול. הם בוכים ומפגינים נגד הממשלה - כאילו היא אשמה. כך בהרבה ארצות אחרות של העולם השלישי. ראיתי לאחרונה סרט שבהודו, בגלל עודף הילדים שהוריהם אינם מסוגלים לפרנסם, הם נמכרים לעבדות או לזנות .בארץ הרבה עבריינים יוצאים ממשפחות עניות ומרובות ילדים

האם אתה טוען שהסיכוי ללידה מוקדמת קטן והולך

ככל שהאישה יולדת יותר פעמים? אפילו אם זה היה נכון (ולדעתי זה לא), עדיין מתוך 10 ילדים, למי שנולדים ראשונים יהיה סיכוי גבוה להיוולד פגים, בדיוק כמו 2-3 הילדים הראשונים (והאחרונים) שבאים לעולם במשפחות נאורות שהבינו את הנזק החברתי שריבוי ילדים קיצוני כזה גורם.....

headsmacker

New member
זה לא רציני

אתם סורקים את הרשת בחיפוש אחרי השטויות האלה? כל ציטטה ולינק, שעוזר לגיבוש הדעה הגזענית, תצוטט, למה שלא תמצא מידע אמיתי על שיעור הילודה באזור ואז נוכל לדבר כמו בני אדם על הנושא ?

chaimsasson

New member
אהרן

על שטח שגודלו 300 ק"מ כמחצית מסינגפור (מעצמת ההייטק של דרום מזרח אסיה) שהוזיי ההזיות מהשמאל ראו בעזה את סינגפור הבאה של המזרח התיכון. במדיניות של אי הגבלת הילודה בטח אפשר להפוך למעצמת הייטק. הלא כן? עופר גלעד ציטוט בתגובה להודעתי: " "חכם גדול תראה מה היו הודו וסין עד לפני 40 שנה". הוא לא מבין שמדובר גם במנטליות. שלא נדבר על השלטון המושחת הכנופיות והאנרכיה שחוגגת ומכה בתושבים האומללים. הצעד הראשון שעשתה ממשלת סינגפור בכדי להניע את כלכלתה היה הגבלת הילודה. הממשלה הציעה 2 ילדים ומהילד מי שרצה להביא 5 ילדים היה צריך לממן את החינוך לילדיו ללא סבסוד ממשלתי. ומה עושה הממשלה בעזה? ההיפך רוצים להתפוצץ עלינו או אולי לגלוש לכיוון מצרים, ההבדל הוא שלמצרים אין את בג"ץ וסביר להניח זעזה תתפוצץ עלינו אם לא ישתנה משהו בעתיד. האינטרס העליון של תושבי סינגפור היה רווחה כלכלית ורצון ללמוד. להבדיל אלף אלפי הבדלות מתושבי עזה שהופכים כל דבר טוב לחרא. סינגפור יושבת על מצרי מלקה, מדובר במיקום אסטרטגי מעבר סחורות ממזרח אסיה לשאר העולם. השותפות הכלכליות החשובות של סינגפור הן: הודו, מלזיה, סין. שלוש שותפות כלכליות באיזורה שמשתלבים היטב בעולם הגלובלי ומפתחים את כלכלותיהם בניגוד מוחלט לארצות המזרח התיכון שרק הולכות אחורה לבינתיים היחידות שמשתלבות הן קטאר ואיחוד האמירויות. איך הפכה סינגפור לשוויץ של מזרח-אסיה? מקדש סיני המשרת את אחת מקבוצות האוכלוסייה הגדולות בסינגפור כדי להשיג מטרה זאת ולעמוד בהצלחה בתחרות העולמית, קבע המנהיג והמייסד של סינגפור המודרנית כי: "מצוינות – זאת המילה המקפלת בתוכה את הדרך שבה סינגפור יכולה להתקיים בעולם התחרותי שאנו חיים בו." כלומר, רק מאמץ משותף של כל התושבים ושאיפה להצטיינות בכל התחומים יביאו אותה להצלחה כלכלית. ואכן, כיום סינגפור היא סיפור הצלחה, שהושג על ידי שילוב מיוחד במינו בין שלטון חזק לעם חרוץ וממושמע. ולמה הכוונה? השלטון בסינגפור הוא שלטון ריכוזי. מנהיגיו נבחרים אמנם בבחירות דמוקרטיות, אך יש בידיהם סמכויות נרחבות, המאפשרות להם לקבל החלטות ולאכוף חוקים, גם אם הם פוגעים בחופש הפרט. תושבי סינגפור מצטיינים בחריצות ובמשמעת והם מקבלים את החלטות השליטים ללא עוררין. התפיסה הרווחת בקירבם היא שטובת הכלל קודמת לטובת הפרט. וכי מה שטוב לסינגפור טוב גם לתושביה. השליט נתפס בעיני התושבים כאב הדואג לבניו. הגבלת ילודה, אחת הדוגמאות להתערבות השלטון בחיי הפרט ולהגבלת חופש הבחירה היא התכנית להגבלת הילודה: כשגדלה אוכלוסיית סינגפור במהירות , והתעורר החשש שלא תימצא עבודה לכל התושבים, שהשירותים לא יספיקו לכולם, ושסינגפור לא תוכל להתקדם ולהגיע לשגשוג כלכלי – יזמה הממשלה תכנית להגבלת הילודה. התכנית כללה הסברה וחקיקה לעידוד הקמת משפחות קטנות. היה שם עם צייטן. מדובר בתופעה ייחודית ומיוחדת במינה. ההכנסה לנפש עומדת שם על-30,000 דולר וכוח קנייה שווה ערך לשל גרמניה. אין עוד מדינה חדשה עם בעלת נתונים דומים שהגיעה לזה? אינני עדיין מבין את פרס המלומד הוזה ההזיות שכתב ספר על מזרח-תיכון חדש ושאין יותר משמעות לגבולות.

shm490

New member
אין ספק שאתה צודק

באירופה זה מבחירה ובסין זה בכפיה אך כל אלו הבינו שאין ברירה אם רוצים ללכת קדימה גם לקידמה וגם לרווחה יש לצמצם ילודה .

chaimsasson

New member
ילודה צריכה להיות נורמלית

לא ניתן לפתח כלכלה ללא צמצום ילודה. אגב גם ממשלת מצרים ואיראן בשנים האחרונות משתדלות לצמצם רק שם זה כבר מאוחר מדי גם אם כל הנשים המוסלמיות יביאו 2 ילדים מאוחר מדי. תלוי מה גודל המדינה סינגפור היא סה"כ 690 ק"מ לשם השוואה ישראל 21,000. לפני המדיניות היו המון משפחות ברוכות ילדים באי הקטן הזה במידה ולא היו מבצעים זאת האי היה מתפוצץ והעיר מדינה הייתה קורסת. כפי שעלול לקרות לעזה בקרוב. שתי מדינות שמתעלמות ולא מוכנות לצמצם ילודה הן סוריה וסעודיה. זה מאד מפחיד וזה עלול להביא למהפכה איסלמית קיצונית.

shm490

New member
בעזה אפילו לא ניסו להגיע לשם

ויש פוטנציאל לעזה להתפתח כלכלית היא שוכנת בין שתי מדינות ועל שפת ים יפיפה אם היו מפנים את המאמצים לפיתוח כלכלי היו יכולים להקים יופי של מלונות וכמה בתי קזינו ומעגנים ליאכטות אבל בשביל כל אלו צריך שקט והם לא רוצים שקט ולא רוצים להתפתח הם רוצים שלטון דתי קיצוני שמיצר קסאמים במקום חקלאות ובונים מנהרות במקום בתי מלון ולכן יש שם אבטלה ענקית ואין עתיד נראה לעיין .

בסעודיה נפוץ מאד גם המנהג הנחשל של ריבוי נשים

אוסאמה בן לאדן למשל, הוא אחד מבין יותר מ- 60 אחים ואחיות....... הם כנראה לא ממש צריכים לבנות שם חברה יוצרת כדי לחיות כמו בני אדם - כספי הנפט מספקים להם את רוב הצרכים.

chaimsasson

New member
סעודיה

ההכנסה לנפש בסעודיה עומדת על כ-13,000 דולר. והיא לא מנצלת אפילו שליש מהכלכלה שלה. לשם השוואה בישראל כבר הגענו ל-22,000. החוב החיצוני של סעודיה עצום למערב.

headsmacker

New member
zה כבר קצת יותר טוב

לפחות חומר ענייני לקרוא, אני אעיין ואשוב חכם יותר. בינתיים הנה נתונים מהלישכה. http://www.cbs.gov.il/ts/databank/series_func.html?level_1=2&level_2=2&level_3=1

למעלה