"הרחם הפלשתיני עובד 24 שעות ביממה"

מוחמד5

New member
ארנון סופר

לא יותר מאשר כגזען קטן,המפחיד הלאומי שאחריו נגררים לא מעט,נמצא כדיאלוג מתמיד ומתמשך עם כל מי שסותר את השקפת עולמו ,מחקריו שווים ...

chaimsasson

New member
תביא הוכחות אחרות

במקום לקרוא לאנשים המקצועים הללו בשמות גנאי.

מוחמד5

New member
אני לא מחדש כלום כאן

האיש הזה ידוע בתור גזען ,לא צריך ללכת ולחפש מידע אודותיו. דבר שני ,למה לי להתווכח עם מישהו גזען ביסודו,שימשיך למכור את הסחורה הפגומה שלו,אני מניח שיש לה קונים בשוק.

chaimsasson

New member
האיש הזה כלל לא גזען

הוא אומר את האמת ועושה את עבודתו נאמנה. תוכיח לי אמירה גזענית אחת שיצאה מפיו. הוא לעולם לא טען שאתם גזע נחות או משהו כזה. הוא טען טענה לגיטימית וזוכר היטב כיצד נכבשה יוגוסלביה לשעבר. אתה פחדן אתה לא מסוגל לקבל ביקורת וחוסם אנשים שאומרים את מה שאתה לא אוהב לשמוע. אתה לא מסוגל להתמודד עם תמוז ולכן חסמת אותו.

respecta1

New member
הוא גזען כמו שהורדת ריבית גזענית

וכמו שזה שיש עניים בעולם זה גזעני, הכל גזעני אצלם.. זה כנראה סתם הרגל להוסיף את המילה הזו בסוף כל מילה.. לא צריך לתת לזה יותר מדי חשיבות..

גידעון1

New member
מזכיר לי שבתקופת התיכון חצי מהכיתה שלי היו

יוצאי רוסיה וכל הזמן הם היו מסיימים משפט במילה "בלאט"

jwin

New member
מעבר לסטטיסטיקות -

אני לא מצפה להרבה מהאיש הזה - אבל הצניות כאן באמת מיוחדת! כלומר - הוא עושה ילדים ועוד רבים כמוהו (וגם אם עדיין לא, אז שילמדו - אלה רוח הדברים...)- ומאחר ו"שחרור אדמות 1948" לא תבאנה מצידה של ישראל על מגש הכסף - כלומר בשר ועוד בשר לתותחים שמייצרים ברחם האישה הערבית. אבל גם בריחמה של זו היהודית - לא במוצהר, אבל זו התוצאה של האמירה, כי אם יש מלחמות, ההרג הוא משני הצדדים. יש כאן הזמנה ליצור בני אדם שבמקרה הם גם ילדיו ואותם הוא ישלח אל המוות לשחרור אדמות 48 - אדמות שגם הוא, בחלומו הטוב ביותר, הוא לא רואה משוחררות לעולם. שימוש ציני ופרימיטי בחיי אדם! כלומר אני עושה אותך, ילדי שלי, ובמקום לקוות לחיי שלום עבורך, אני כבר מייעד אותך אל המוות, בגיל עשרים, ואם אפשר גם אחרי כוויות, קטיעות, עיוורון ויסורי תופת אחרים! מאוד מכובד גם היחס אל רחם האישה באשר היא אישה. כאן אני מתיר מקום לנשים להביע את דעתן. ממש בבחינת מותר אדם מן הבהמה אין. אני עוצר לפעמים לחשוב איך יכולות להרגיש נשים ערביות כאשר הזיון וההשפכה פנימה כבר אינו אקט של אהבה, של סממן לאהבה, של אומר: "אני אוהב אותך" - אלא שמים שם זרע שיגדל חייל וילך אל המוות. אני מדבר כמובן על מה שמגיע לשחלות ולרחם ולא על כל מה ש"מבוזבז" במניות שונה... ----------------------------- האמת לומר - בשלב ראשון לא רציתי להגיב על הפרווקציה הזאת, של מי שאמר ושל מי שהביא לכאן. החלטתי להגיב רק כאשר הרגשתי נעלב בשמה של האישה הערבייה באשר היא. באשר היא אם. באשר היא אינה מכונה בפס ייצור. זו היא התגובה שלי - סולידריות עם האישה כנגד הפילוסופיה העקומה והפרוורסית של מנהיג ערבי ידוע. אין לי דבר נגד השאר - ילדים זו ברכה (ונקווה שיבינו יותר טוב ממנו שהשלום הוא עיקר החיים), אין לי דבר על זיונים (מקווה נהדרים) בחברה הערבית. אני קצת מתריע מבעיות דמוגראפיות כלל עולמיות חוץ מזה מרקיז הכל בסדר...מאחל הנאות אמיתיות לכולם. יהודה.

למעלה