הריון ולידה נוסח שבדיה

הרמוניה

New member
מזל טוב לאיתן ולאמא ואבא שלו../images/Emo140.gif

חווית הלידה שלך נשמעת נורא מרגשת לא יודעת אם הייתי בוחרת ככה- אבל זה טוב שיש מקומות שמאפשרים לך לבחור לעשות את הדברים כמו שאת רוצה אחרי כל כך הרבה התערבויות רפואיות- טוב לסמוך על הטבע... מאחלת המשך הצלחה ואושר בגידול ובהתפתחות הרמוניה

תודה,

אכן את צודקת, ההריון התחיל בצורה הכי לא טבעית, גם עובר של הפריית מבחנה וגם מוקפא, כך שלפחות את ההמשך השתדלנו לקרב לטבע. אני מאחלת לך מכאן כניסה להריון טבעית ומהירה, לגבי הלידה... כמו שכתבתי לא יכולה להמליץ לאחרים, לא היה קל, לא בטוחה שבפעם הבאה אחזור על זה בלי אפידורל.... אבל גם לא מצטערת. תודה לך הרמוניה.

עידית ד

New member
wow.... סיפור קסום ../images/Emo140.gif

אני נזכרת בהודעה על ההריון וקוראת את סיפור הלידה והגרון מתמלא דמעות. מזל-טוב מזל-טוב מזל-טוב!!!!!!!! מאחלת לכם שהחיים המשותפים עם איתן ימשיכו להיות חוויה כמו ההריון והלידה. אני נורא מתרגשת והמילים בורחות לי..... מה שבטוח איך שאני נכנסת להריון אני עוברת לשבדיה
שוב מזל טוב עידית

yaelhul

New member
יקירתי הגיבורה ../images/Emo47.gif

ראשית - מזל טוב ענק להולדתו של איתן. חוויית הלידה שלכם נשמעת פשוט מדהימה. תענוג לקרוא את זה אחרי כתבות מזוויעות בארץ על האטימות וחוסר הרגישות בבתי החולים ליולדות. על לידה טבעית כגון זו שלך בכלל אין מה לדבר כי מה שטוב לצוות הוא ברוב המקרים מה שעושים. אז את וודאי מסיימת עם כאבי התפרים, איתן יונק והאבא מאושר עד אין קץ. מאחלת לכם שהכל ימשיך בדיוק כך, אושר אושר ועוד אושר (ואם אפשר עוד בקשה קטנה - מאחלת לכם, בין לבין, גם כמה שעות שינה). נשיקות יעל

תודה על כל הברכות, פשוט כיף לקרוא

טוענים שלאחר שלושה ימים יש משבר הורמונים ומתחילים לבכות, עד עכשיו זה עוד לא הגיע אליי, אבל עכשיו כשאני קוראת את כל האיחולים זה ממש בפתח, דמעות של התרגשות

לאיתן, השבדי החתיך ורחב הכתפיים../images/Emo99.gif

איזה תיאור יפה אמא´שך נתנה כאן, ממש הרגשתי איך אני מזדהה עם מה שעבר עליה עד שיצאת לאור. אז מזל טוב ענקי להולדתך
והרבה שבחים לאמא הגיבורה ואבא האמיץ! גמני היקרה, גמני ילדתי את שחר בלידה טבעית, עאלק...בישראל כמובן. הדמיון היחיד הוא ה- "בלי אפידורל".רמי ואני היינו בקורס הכנה ללידה בתה"ש ושם הרצתה לנו איזו מנדולינה על כמה אפידורל מסוכן ומזיק וכמה נכון לוותר עליו. אנחנו, התמימים, החלטנו לדבוק בזה. בגדול- זה כמו לעשות סתימת שורש בלי הרדמה- רק הרבה יותר זמן...או...אולי תעלה בדעתכם השוואה יותר מזעזעת... לא ממש שמו לי אלקטרודות בשום מקום ובטח לא מסיכת גז צחוק (שזה נשמע משעשע למדי) אבל כן נתנו לי איזה טשטוש לאחר תחנונים מרובים. די ברור לי שאת טל אלד עם אפידורל (כי למרות שעברו כבר 10 שנים- אני זוכרת את הכאב והטראומה כאילו זה היה אתמול). חשוב לי לשמוע קצת המלצות של החברים והחברות פה- בעד ונגד העניין הזה.

אני יכולה להזדהות עם כל מילה

אלמלא התמיכה של הצוות לא הייתי מעיזה !! האוירה הכללית והשלווה שנסכה בי המילדת היא זו שהכריעה. כמו שכתבתי למעלה לא הייתי ממליצה לאחרים ולא בטוחה שאנסה שוב, אבל לא מצטערת על אף רגע, אלו רגעים שיחרטו אצלי לעד. פה המליצו לוותר על האפידורל על מנת להיות יותר פעילה בלידה, לידה פעילה מתקדמת יותר מהר ולרב אין צורך במכשירים כגון ואקום ומלקחיים. יש מחקרים שמדברים על השפעה שלילית של האפידורל על הילוד והיולדת אבל יש גם כאלה שסותרים אותם. מייד לאחר הלידה ירדתי מהמיטה עם איתן בידי והלכתי לחדר המשפחה, לא יודעת אם אפשר לעשות זאת לאחר שמקבלים אפידורל.

כבר אמא

New member
המון ../images/Emo49.gif להולדת איתן../images/Emo65.gif

חווית הלידה שלך פשוט מדהימה, ואני חייבת להגיד שאני מקנא
לא בטוחה שהייתי יולדת ללא אפידורל אבל כל השאר נשמע מדהים והלוואי והיה אפשר ללדת כך גם בארץ. לגבי "עקרון הרצף" קיבלתי אותו כשילדתי את בני קראתי אותו ואני באופן אישי אימצתי לי חלק מהדברים בו , לא עם הכל הסכמתי. שיהיה לכם המון בכייף בגידולו של איתן,ונשמח לשמועאיך את מסתדרת בבית.

רותם ש

New member
גמני - סיפור מופלא ולידה נפלאה !../images/Emo24.gif

למען האמת אני די מקנאה בך שהצלחת להשלים לידה טבעית עד הסוף. התשתית של הצוות ובית החולים בו ילדת נשמעת מדהים. אני מקווה שאולי עד הלידה הבאה שלי יהיו מרכזי לידה דומים בארץ. היום אין. הדרך היחידה ללידה כמו שלך בארץ היא בלידת בית (או בקליניקה של מילדת) המון אושר והנאה מגידולו של איתן. אני נשברתי בעיקרון הרצף אחרי כמה עמודים ולא חזרתי אליו. גירסא מעודנת של הגישה שלה נמצאת לדעתי אצל Dr. Sears, שספרו the baby book משמש אותנו לעתים תכופות. רותם

נועם@בת

New member
קולולולולולו ../images/Emo95.gif

לאיתן, גמ´ני וגמ´ני2 המון המון מזל טוב. איזה סיפור לידה מרגש ומשמח. אין ספק, אתם בעסק
די עושה חשק להכנס להריון אחרי שקוראים את החיוך העייף המאושר שלך מכל מילה. שיהיה לכם רק טוב, הרבה אושר. וגם הרבה שעות שינה בלילה
נועם

רומי^^

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif - מצטרפת לנועם

קראתי את מה שכתבת, ובאמת באמת שראיתי את החיוך שלך בסוף, מאושר וזורח
מאחלת לך ולאישך חיים נפלאים עם איתן הקטן (חרוז תפוז
) אין לי ספק שאחרי לידה כזאת, מה זה בכלל קושי של גידול הילדים
שיהיה בכייף!!! מזל טוב
רומי^

עכשיו כששמעתי קולולו אפשר ללכת לישו

נעם מקסימה שלי, לך אני חייבת תודה במיוחד, על העידוד בפורום פוריות ועל הפרגון המדהים לאורך כל הדרך מאז הצלחת הטיפול. רק שתדעי שהחלטנו שאם זו בת יהיה שמה בישראל/שבדיה נעם וזה לכבודך. אבל זה היה בן, והתלבש לנו השם איתן, חוץ מזה אני חושבת שבן בשם נועם מגיע ראשון לבעלת זכויות היוצרים, ואני מחכה לצרוח קולוללללו בשבדית כשסוף סוף הוא יחליט להשתרש.

מזל טוב ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

גמני יקרה, סיפור הלידה שלכם פשוט מדהים! מאחלת לכם אושר, אהבה ושמחה גדולה גם בהמשך
כוכי

מצטרפת לאיחולים מכל ה-../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

מה אגיד לך, סיפור מדהים. הלוואי עליי לידה כזו מהירה.... אבל הכל שטויות. לידה זה דבר קצר לעומת מה שבא אח"כ. כמה כייף הא גמני? ואל תזקפי לזכות הספר את הגישה שהשתנתה בך, היצורים הקטנטנים הללו עושים מאיתנו מרגרינה (שנשארה בחוץ ביום חמסין..). שתדעו רק נחת בריאות ואושר.מזל טוב ענק.

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif

מזל-טובים מרובים לשבדים המאושרים מהיי-טקים העיפים. יש לי המון לכתוב לך על מה שכתבת, אבל אני כ"כ עייפה, שאין לי טיפת כוח... או-טו-טו תביני אותי. סיגל אמא של שגיא

אני עוברת לשוודיה....

גמ´ני, המון המון המון מזל טוב, איזה סיפור לידה מופלא!!!!! רוצה לכתוב לך עוד אבל הדר צועק לי שאבוא מייד!!!!! אז המון בהצלחה, ושתהיה לכם חופשת לידה אמנם באורך הישראלי אבל נוסח שוודיה....(לא יודעת מה זה נוסח שוודיה אבל זה בטח נהדר!!!!)

למעלה