הריון

מצב
הנושא נעול.

ראשט

New member
הריון

הריון
שלום רב, אני עובדת 5 ימים בשבוע, 5 שעות כל יום ומקבלת שכר לפי שעות. החוזה שלי מוקצב עד סוף דצמבר (וכנראה שיוארך). האם מגיעות לי 40 השעות בשכר לבדיקות בהריון? תודה

בדיקות בהריון

הריון
שלום רב, אני עובדת 5 ימים בשבוע, 5 שעות כל יום ומקבלת שכר לפי שעות. החוזה שלי מוקצב עד סוף דצמבר (וכנראה שיוארך). האם מגיעות לי 40 השעות בשכר לבדיקות בהריון? תודה
בדיקות בהריון
אם במקום עבודתך שבוע עבודה מלא הוא בן חמישה ימים - התשובה היא חיובית. למרות ששאלתך לא עסקה בכך, אציין במאמר מוסגר כי אם ברצון המעסיק לא להאריך את חוזה העבודה שלך עליו לפנות לממונה על עבודת נשים לקבלת אישור לכך (כתבת שכנראה החוזה יוארך).

ראשט

New member
תודה ועוד שאלה...

בדיקות בהריון
אם במקום עבודתך שבוע עבודה מלא הוא בן חמישה ימים - התשובה היא חיובית. למרות ששאלתך לא עסקה בכך, אציין במאמר מוסגר כי אם ברצון המעסיק לא להאריך את חוזה העבודה שלך עליו לפנות לממונה על עבודת נשים לקבלת אישור לכך (כתבת שכנראה החוזה יוארך).
תודה ועוד שאלה...
אני העובדת היחידה... איין הגדרה של שבוע עבודה... ההסכם איתי היה על מסגרת השעות האלו... גם אז מגיע לי?

שיר ורד

New member
כדי לקבל את מסגרת השעות הללו

תודה ועוד שאלה...
אני העובדת היחידה... איין הגדרה של שבוע עבודה... ההסכם איתי היה על מסגרת השעות האלו... גם אז מגיע לי?
כדי לקבל את מסגרת השעות הללו
עלייך לעבוד בכל ימי העבודה בשבוע, לפחות 4 שעות ביום. אם את העובדת היחידה, והיום שבו את לא עובדת הוא יום שישי, אז ניתן לומר שמקום העבודה הוא מקום עבודה שעובדים בו 5 ימים בשבוע ואת עומדת בקריטריונים. אם היום החופשי שלך הוא יום אחר בשבוע, ניתן לטעון שבמקום העבודה עובדים 6 ימים בשבוע ואת עובדת במשרה חלקית של 5 ימים בשבוע ולכן לא מגיעות לך שעות הבדיקה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה