הי גרובי מאמא
ניטור זה מכשיר שמחברים אותך אליו כדי לשמוע את דופק התינוק אני ילדתי בתהש לפני שנה בחדר לידה רגיל הצוות היה נחמד מאד החדר היה גדול מרווח יפה והיתה בו מקלחת הגישה של המיילדות שם שונה אחת מהשניה זו שקיבלה אותי היתה מקסימה הראתה לי תנועות שיעזרו להתמודדות עם הצירים הראתה לחברה שלי איפה לעסות לי את הגב הביאה לי כדור פיזיו שהאמת הרגשתי עליו מטופשת ולימדה אותי נשימות לצערי הלידה שלי היתה ארוכה מאד ולכן התחלפו הרבה מאד משמרות אחריה חוץ ממישהי אחת שהיתה מכשפה כולם היו מקסימים דבר שהפריע לי מאד זה שלא היתה עזרה בהנקה בחדר לידה כי ממש רציתי להניק אותו מיד לאחר הלידה אפשרו לי אך לא מספיק זמן ולא למדו אותי איך לעשות את זה בשלב מאוחר יותר היתה הדרכה ועזרה מלאה בהנקה וטיפול בתינוק בשלב שאפשר היה עלינו למלונית והיה נחמד מאד מבחינת התנאים רק שאני הייתי כבר תשושה לגמרי דיממתי בטירוף והייתי עם הרבה תפרים והיה לי קשה עם ההנקה ונלחמתי על זה בכל כוחותי אז ממש לא עניינה אותי הסביבה אך ללא ספק זה היה נעים יותר לישון עם בעלי והילד בלי עוד בנות בחדר אפילו שבמחלקה היתה איתי מישהי אחת בחדר כך שמאמינה שאחזור ללדת שם אלא אם כן ישכנעו אותי אחרת ענת