הריונית מבולבלת במקצת

anatot catering

New member
הי גרובי מאמא

ניטור זה מכשיר שמחברים אותך אליו כדי לשמוע את דופק התינוק אני ילדתי בתהש לפני שנה בחדר לידה רגיל הצוות היה נחמד מאד החדר היה גדול מרווח יפה והיתה בו מקלחת הגישה של המיילדות שם שונה אחת מהשניה זו שקיבלה אותי היתה מקסימה הראתה לי תנועות שיעזרו להתמודדות עם הצירים הראתה לחברה שלי איפה לעסות לי את הגב הביאה לי כדור פיזיו שהאמת הרגשתי עליו מטופשת ולימדה אותי נשימות לצערי הלידה שלי היתה ארוכה מאד ולכן התחלפו הרבה מאד משמרות אחריה חוץ ממישהי אחת שהיתה מכשפה כולם היו מקסימים דבר שהפריע לי מאד זה שלא היתה עזרה בהנקה בחדר לידה כי ממש רציתי להניק אותו מיד לאחר הלידה אפשרו לי אך לא מספיק זמן ולא למדו אותי איך לעשות את זה בשלב מאוחר יותר היתה הדרכה ועזרה מלאה בהנקה וטיפול בתינוק בשלב שאפשר היה עלינו למלונית והיה נחמד מאד מבחינת התנאים רק שאני הייתי כבר תשושה לגמרי דיממתי בטירוף והייתי עם הרבה תפרים והיה לי קשה עם ההנקה ונלחמתי על זה בכל כוחותי אז ממש לא עניינה אותי הסביבה אך ללא ספק זה היה נעים יותר לישון עם בעלי והילד בלי עוד בנות בחדר אפילו שבמחלקה היתה איתי מישהי אחת בחדר כך שמאמינה שאחזור ללדת שם אלא אם כן ישכנעו אותי אחרת ענת

anatot catering

New member
שכחתי לומר עוד דבר לרעתם שהיה מאד

מהותי עבורי זה שהם ממש גרועים בלעשות עירוי והחליפו לי שם 8 פעמים את העירוי שבשבילי זה סבל איום יצאתי משם כמו אישה מוכה עם ידיים סגולות

למעלה