תתחדש...
ה הדר לוי 63 New member 13/7/09 #4 ../images/Emo13.gif עכשיו אתה מדבר , יפה ומרגש לשמוע את פבלו האהוב מקדש את מירי .
א איתן דואק New member 13/7/09 #15 קטורזה עושה בושות ...אבל אני מבין אותו ...הוא לא התרגש מהחתונה , פשוט שבתאי בילבל אותו והוא שכח לכתוב צ'ק .
קטורזה עושה בושות ...אבל אני מבין אותו ...הוא לא התרגש מהחתונה , פשוט שבתאי בילבל אותו והוא שכח לכתוב צ'ק .
א איתן דואק New member 13/7/09 #14 איזה תמונות ? ../images/Emo8.gif התמונות עם פבליטו ? יגיעו גם יגיעו ...לבנתיים קבל את הסגן
א איתן דואק New member 14/7/09 #32 את ../images/Emo196.gif ואיזה ../images/Emo163.gif אני ../images/Emo3.gif
א איתן דואק New member 13/7/09 #19 תודה לך מירב , אני יודע שאת עסוקה וממעטת לבקר אותנו , אבל את יכולה גם במסרים ...מה המצב איתך ? ומה שלום אביך ? מקווה שהכל מסתדר לך הכי טוב שאפשר ...
תודה לך מירב , אני יודע שאת עסוקה וממעטת לבקר אותנו , אבל את יכולה גם במסרים ...מה המצב איתך ? ומה שלום אביך ? מקווה שהכל מסתדר לך הכי טוב שאפשר ...
S solenko New member 13/7/09 #18 אם הקלטת את הכל , למה שלא תעלה לנו את כוכבים לא משקרים . אם לא קשה לך כ"כ , תדאג לנו קצת
א איתן דואק New member 13/7/09 #20 ../images/Emo6.gif לא אשקר לך , יש גם את זה ../images/Emo13.gif ואם אתה עקשן אני ממליץ לך על זה , זה לבנתיים בנושא , שפתיי חתומות
../images/Emo6.gif לא אשקר לך , יש גם את זה ../images/Emo13.gif ואם אתה עקשן אני ממליץ לך על זה , זה לבנתיים בנושא , שפתיי חתומות