הרי לכם מכתב פרטי אותו כתבתי הבוקר למשה 53

שחר 676

Well-known member

מושון מושון, תרח זקן וטיפש שכמותך חחח​

לי אין ספק שמשפחתך תמיד סבלה ממך ולדעתי אדם אומלל כמוך צריך להשקיע את מה שנותר מחייו הפתטיים בכדי לשקם ולו חלק מהנזקים אותם עוללת לקרוביך המסכנים.

לא נורא כפרה - עוד מעט יום כיפור יחלוף מבלי שעשית שום תיקון כלפי עצמך או כלפי קרוביך אבל אני לא מתפלא - תמיד היית שילוב של רוע לב , טיפשות ואטואנטישמיות.

אני אמשיך לכתוב עד שתתפוצץ מזעם :cool: תמיד תראה אותי ברקע הוירטואלי ושים לב שכל ניסיונותיך לסתום לי את הפה נכשלו.

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

מושון מושון, תרח זקן וטיפש שכמותך חחח​

לי אין ספק שמשפחתך תמיד סבלה ממך ולדעתי אדם אומלל כמוך צריך להשקיע את מה שנותר מחייו הפתטיים בכדי לשקם ולו חלק מהנזקים אותם עוללת לקרוביך המסכנים.

לא נורא כפרה - עוד מעט יום כיפור יחלוף מבלי שעשית שום תיקון כלפי עצמך או כלפי קרוביך אבל אני לא מתפלא - תמיד היית שילוב של רוע לב , טיפשות ואטואנטישמיות.

אני אמשיך לכתוב עד שתתפוצץ מזעם :cool: תמיד תראה אותי ברקע הוירטואלי ושים לב שכל ניסיונותיך לסתום לי את הפה נכשלו.
כן, וואלה אם לדרעק הזה היה טיפת כבוד הוא היה צריך לבקש אלף סליחות משנינו
על כל העוולות שהוא עשה לנו, על החסימות השרירותיות, על המחיקות, הנעיצנות והנעילות
אל נורא עלילה המציא לנו מחילה בשעת הנעילה.
חתיכת אדיוט, כותב פוסט וחושש מהתגובות הקשות ואז הוא נועל.
חכם בלילה.

שחר 676

Well-known member
כן, וואלה אם לדרעק הזה היה טיפת כבוד הוא היה צריך לבקש אלף סליחות משנינו
על כל העוולות שהוא עשה לנו, על החסימות השרירותיות, על המחיקות, הנעיצנות והנעילות
אל נורא עלילה המציא לנו מחילה בשעת הנעילה.
חתיכת אדיוט, כותב פוסט וחושש מהתגובות הקשות ואז הוא נועל.
חכם בלילה.
כתבתי לך בעבר שלכנות את האיש הזה בכינוי "נעל בית" יהיה להעליב קשות את כל אוכלוסיית נעלי הבית באשר הן :)

בחיים לא ראיתי תמהוני כזה אשר אפילו מגדף את אימו שלו ז"ל השוכנת בבית הקברות - איזו בושה |פנים| .

לא מבין כיצד ניתן לחיות לצידו של אדם כה מאוס , כה בלתי נסבל , כה דוחה....לעניות דעתי כמובן.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
כתבתי לך בעבר שלכנות את האיש הזה בכינוי "נעל בית" יהיה להעליב קשות את כל אוכלוסיית נעלי הבית באשר הן :)

בחיים לא ראיתי תמהוני כזה אשר אפילו מגדף את אימו שלו ז"ל השוכנת בבית הקברות - איזו בושה |פנים| .

לא מבין כיצד ניתן לחיות לצידו של אדם כה מאוס , כה בלתי נסבל , כה דוחה....לעניות דעתי כמובן.
כן, ראית?
הוא שלח אותי לבית העלמין כדי לקיים יחסים עם עצמותיה של אמו המנוחה.
חלאת אדם, שרץ טמא שאפילו הקב"ה לא יסלח לו ביום כיפור.
אל דאגה, הקב"ה כבר מעניש אותו המון שנים.

לא לחינם הוא כל כך אומלל.

למעלה