יופי, מצויין - לעבודה
הדף השני מיועד להתקנה כאשר החזית מופרדת למראה של דלת + מגירה. בהנחה שיש לך רק כיסוי אחד, על כל המדיח, התיחס לתמונות רק בדף הראשון. בניגוד למה שכתבתי קודם, פעל כמיקצוען בהתאם להוראות היצרן, אני מתכוון לקדיחת חורים מקדימים לברגים. תמונה 1: מקווה שחזית עפ"י המידות הרשומות ומתאימה ליתר החזיתות. תמונה 2: כופף והרכב את הפחיות המיועדות לקיבוע המדיח. הזהר בכיפוף והתקנה, זה חד פעמי !!! לא ניתן לתיקון. הסתכל היטב בשרטוט לפני הביצוע. תמונה 3: הכנסת המדיח למקומו. העבר את צנרת החשמל והמים כמתואר. תמונה 4: פילוס המדיח. לאחר מיקומו מבחינת עומק התחל בהרמתו באמצעות שתי הרגליים הקדמיות + הרגל האחורית שמופעלת ע"י מברג מקדימה. הרם עד שהמדיח נושק לשיש. הצמד את החזית לדלת באופן עראי כדי לוודא שהיא במישור אחד עם חזיתות ימין ושמאל בארון. הזז ופלס בהתאם לצורך. תמונה 5: הכנה להרכבת החזית. נכון, אין סקוצ'ים. יש להשתמש בסרט דו-צדדי (העבה)ת ולבצע את הקדחים המקדימים. על מנת שהחזית תהיה מקבילה לדלת, יש לשים סרט דו-צדדי גם מתחת לקליפים התחתונים. תמונה 6: אני מבין שלדלת אין ידית משל עצמה, לכן זה הזמן להרכיב לחזית את הידית. גם סימנס מגיע עם ברגי TORX (כוכב), לכן דאג שיהיה לך ביט מתאים. כעת הגיע מבחן האומץ האולטימטיבי, הרכבה סופית של החזית. DO IT !!! כאשר דלת המדיח נעולה. עכשיו תור הדו-צדדי לעשות את תפקידו. פתח את הדלת בזהירות והברג ברגים מס' 7 במקום הברגים הקצרים שחילצת מאותם מקומות. תמונה 7: איזון הדלת. משקל הדלת כולל חזית צריך להיות 3-10 ק"ג. אל דאגה, אתה בתחום. באמצעות ברגים מס' 8 בשתי הפינות התחתונות של המדיח בצע כיוונון סימטרי עם שני הברגים, כל פעם קצת בכל צד ותוך בדיקת איזון הדלת ע"י פתיחתה. על הדלת לעמוד בכל זוית בין סגירה ופתיחה מוחלטים כמתואר בתמונה. תמונה 8: קיבוע/נעילת המדיח. פתח את הדלת והברג ברגים מס' 9 לתוך הדפנות בשני הצדדים דרך הפחיות מתמונה מס' 1. תמונה 9: הצוקל. יכול להיות מיחידה אחת של כל הארון (האפשרות המועדפת על-ידי), או חתיכה ברוחב המדיח. בכל מיקרה, בדוק אפשרות פתיחה מלאה של הדלת ללא הפרעה מצד הצוקל. במידה וכן, חתוך מגובהו לפי הצורך כמתואר בתמונה (מנסיוני, כ-2 ס"מ). למה אין את כל זה בעברית מצורף למכונה? למה?
הייתי מרכיב את זה בחצי מהזמן שלקח לי להדפיס.
מקווה שיעזור לך, ספר איך יצא או המשך לשאול. בהצלחה !!!