הרכבת דלת MDF על מדיח

milch

New member
אתה אומר דבר והיפוכו

ציר הסיבוב של הדלת יורד יחד עם המדיח. הצורך בחיתוך הצוקל כן או לא, מושפע בעיקר ממיקומו בציר העומק, ואצלך הוא קרוב מאד לחזית. זאת אומרת שהחזית תפגוש אותו יותר מוקדם ויותר נמוך (יותר קרוב לריצפה). להעביר את הרגליות ניתן ללא גרימת נזק כלל. אפשר להכין שבלונה פשוטה למיקום החדש של הרגליות ויש צורך בהתקן זויתי למברגה. אני מודיע לך שזו עבודה "נאחס". יחד עם זאת אני חושש שיהיה צורך לחתוך מן הצוקל כל כך הרבה שלא ישאר כמעט כלום. איפה אתה גר?

tzvikall

New member
מוזר...

דווקא היה נראה לי שככל שהחלק הבולט למטה שמעבר לדלת המדיח יהיה יותר ארוך כך הוא יכנס יותר פנימה לעומק מתחת לארונות ויצור יותר בעיה. בכל מקרה אני מוגבל בכמה אני אוכל להעלות את המדיח, בסופו של דבר הדלת נתקעת בצוקל של המדיח עצמו, המשחק שם במקרה שלי במידות הצקול והדלת הוא 2 ס"מ למעלה או למטה. אגב אני גר ברמה"ש. אז אתה אומר שאני יכול לדחוף את כל הרגלים קצת פנימה, עבודה מסריחה אבל בלתי נמנעת...

milch

New member
יכול להיות שלא הסברתי את עצמי מספיק ברור

דווקא היה נראה לי שככל שהחלק הבולט למטה שמעבר לדלת המדיח יהיה יותר ארוך כך הוא יכנס יותר פנימה לעומק מתחת לארונות ויצור יותר בעיה - נכון !!! אז למה להנמיך עוד את המדיח? לחזית יש מיקום קבוע על הדלת. בכל מקרה אני מוגבל בכמה אני אוכל להעלות את המדיח, בסופו של דבר הדלת נתקעת בצוקל של המדיח עצמו, המשחק שם במקרה שלי במידות הצקול והדלת הוא 2 ס"מ למעלה או למטה - להעלות את המדיח עת שנוגע בשיש !!! אגב אני גר ברמה"ש - חשבתי לעזור לך אישית, מחיפה זה קצת קצת פחות מעשי בשבילי. אז אתה אומר שאני יכול לדחוף את כל הרגלים קצת פנימה, עבודה מסריחה אבל בלתי נמנעת... - לא אמרתי שאין ברירה. נסה אולי בעל מיקצוע בכל זאת שקרוב יותר למקום מגוריך.

tzvikall

New member
תודה רבה על הנסיון לעזור באופן אישי ../images/Emo140.gif

אני אנסה להסתדר בעצמי.. כנראה של אסתמך על נגר... כבר איבדתי את אמוני בבעלי מקצוע העץ... אבל לעומת זאת הקשבתי לך אז כנראה שלא איבדתי את אמוני בכולם... יש עוד תקווה
...

milch

New member
צוקל

אינני יודע למה כוונתך ה"סמיצ'יק", "צוקל" היא עוד אחת מן המילים הגרמניות אשר מושרשות בעולם הנגרות שלנו. אולי יואב יוכל לגלות לנו את המונח בעברית?

arsar

New member
אלכס - אני מתפלא עליך!!!

ה"סמיצ'יק" ה"שקלוק", או סתם ה"זהו, נו... הזה" - זה נכסי צאן ברזל של השפה המקצועי...

milch

New member
אריה, אם ככה, אז אני לא שולט בשפה מספיק

אני עולה חדש רק מ-61' בארץ, 26 באפריל. יש לי עוד הרבה מה ללמוד
.

arsar

New member
אלכס - עזוב שטויות! בעיני העברית שלך מצוינת!!

milch

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif../images/Emo22.gif

למעלה