הרכש האחרון שלי

FijianSeas

New member
../images/Emo99.gif יאמי..

נו מתי כבר יכנס המענק המחורבן לחשבון..

Maladict

New member
תחכי עד שהשביתה תגמר:(

גם אני תקוע עם המענק שלי עכשיו לא יכול לקבל אותו:( אגב התגנבת לפורום ולא שמתי לב?

FijianSeas

New member
למען האמת..

אני קופצת מידי פעם, לא יותר מידי לצערי..
אבל המענק יתקבל רק בנובמבר גודאמיט. זו האשליה שיציאה לחפש"ש בתחילת ספטמבר גורמת לך, אתה בטוח שאתה כבר בחוץ אז איפה המענק? ועדיין מטרידים אותי מהמשרד (כן משרד, לא בסיס, ככה זה כששירתת בקריה), מדהים..

Maladict

New member
תשלחי אותם קיביניט

כמה קצינים מהבסיס שלי ניסו להטריד אותי אחרי השיחרור. אמרתי להם שיעופו לי מהרשתית יתפנו לי מהקרנית שילחו יטחנו שמירה בש"ג. למה מה קרה? אני בחוץ ושילכו להתמיין.

Maladict

New member
לא אוכל ביסל"חונים

אבל קצינים זה טוב... יש להם טעם של עוף

FijianSeas

New member
אויש בעולם מושלם..

אבל אני חולת נפש. כלומר, אחרי שהתקשרו אלי בשמונה בבוקר (
), ושהשאירו מילה שתיים (כי לא הבינו את המשיבון המוזר מאוד שלי. אני גאה
), התקשרתי למשרד בחזרה לבדוק מה קרה.. מצד שני, אני גם הבחורה שהשאירה ללשכה מורשת בצורת שתי חוברות מנוילנות (
) וכרוכות (
), אז אפשר להבין..

FijianSeas

New member
*הכנס מקהלת מלאכים כאן*

28 בספטמבר. שיוצא, ד"א, לפני היומולדת העשרים שלי.. ואוו אני מרגישה צעירה. שישה ימים אנד קאונטינג..

Maladict

New member
פששששש

מזל"ט :) אין כמו לבוא לבקו"ם לשיחרור:) זה היה היום המאושר בחיי. אני לא אומר שלא צריך צבא. אבל למה אני?

FijianSeas

New member
בקום? הא../images/Emo70.gif

אנחנו, כלומר הפקידות המטומטמות שנמצאות בקריה ולא עשו כלום במהלך השירות, באות בציפורניים מלאכותיות עם אבאל'ה לקריה..
סורי, זכרונות מכמה פקידות דביליות. נסו לתפוס את המרפאה בכל שעה ביום.. נראה לי שיש שם בנות מיוחדות שיכולות לשמוע טלפון במשך שעות ופשוט לא לענות.. אבל כן, שחרור בקריה, וקפיצה למשרד כדי לקחת את ההמלצה, כלומר בתקווה שהבוסה כבר תכתוב אותה..!

פנחסון

New member
הסבר על תהליך ההרשמה למילואים...

בבקשה :) אני הולך ביום שלישי הבא לבקום...

ויימס

New member
אל תתן להם להציב אותך ב-7100!

כשהם אומרים שהם עושים מילואים קרוב לבית, הם משקרים! הנה, תרמתי ממה שאני יודעת.

Maladict

New member
זה לא הולך ככה האמת

אתה בא שם לקצינה היא מסתכלת על החוגר שלך מתקתק במחשב ואומרת לך איפה תהיה סוף סיפור. אותי שמו בפיקוד העורף שזה בית זונות לא עושים מילואים:p

פנחסון

New member
פיקוד העורף = טוב?

פנחס מתכוון להתווכח, חברים שלו שהתשחררו אמרו שאפשר להתווכח...

Maladict

New member
שמו אותי בימ"ח של איזה גדוד חילוץ

דיברתי גם אם מש"קית קישור שלהם היא אומרת שאין להם תקציבים בשיט וכמעט לא מזמנים מילואים בגלל זה. אתה יכול להתווכח אבל זה בערך כמו להתווכח עם אחת הדמויות האהובות שלנו.

למעלה