הרמזים בפתיחה החדשה.

הרמזים בפתיחה החדשה.

טוב, אז אחרי שחרשתי על הפתיחה החדשה ( 3> ) מצאתי מלא קטעים ורמזים מהמנגה ששתולים בפתיחה. סתם כי משעמם לי אני אפרט את כל אלה שמצאתי ואוסיף תמונות כדי להוכיח אותם. אם מישהו מצא עוד רמזים שלא עליתי עליהם מוזמן להגיד אותם ^^ מה שבטוח, אחרי שגיליתי כ"כ הרבה נגיעות למנגה אין ספק שהפילרים יסתיימו ב25 פרקים הקרובים. השאלה זה רק מתיי P: וחשוב לציין, שמכיוון שאני משווה דברים מהפתיחה למנגה, כל השרשור עלול להכיל ספויילרים למנגה. אני לא יודעת לגבי ההודעות האחרות, אבל ההודעות שלי יכילו בוודאות ספוילרים למנגה. ראו הוזהרתם [=

Goggle Girl

New member
סמני רק ספוילר בכותרת בבקשה P:

*מתרחקת מהשרשור והולכת לחרוש שוב על הפתיחה*

Serf SaN

New member
YUI *__*

נכון שגם אתם מתים עליה?? 333> XD ופתיחה באמת יאפה ומעניינת! ^O^ ונחמד מאוד שאת מפרטת, באמת לא הבנתי שום קשר למנגה שמה. XD תודה~ ^_^

Serf SaN

New member
שמעי...

אני כבר לא זוכר. 0.0 סתאם, לא. יש דברים שכן, כמובן~ אבל הרוב פשוט חשוך כזה כל הקליפ. וסתם רואים אותם נלחמים בדברים. @.@

ונתחיל! עם הודעה נטולת ספויילר XD

ובכן, זה לא רמז, אבל סתם משהו מוזר.... מי יושב שם בקו ישר מעל אוריהימה? מישהו מזהה?

Goggle Girl

New member
אחרי בירור מעמיק

הגעתי למסקנה שזה אוראהארה. הוא ניראה מאוחר יותר בפתיחה לבוש באותם הבגדים, וגם בשורה האחרונה של השיר בתמונה הזאת הקריאוקי לא מכסה ורואים שיש לו גם את הכובע.

Serf SaN

New member
אישידה בצד ימין שוטף כלים~

לא נראה לי ששמים לב אליו. ם.ם

ונמשיך ^_^../images/Emo58.gifלמנגה

בכלליות כבר ראינו את הדמויות האלה בעולם האמיתי בפילרים. אבל מה לעשות שגם במנגה הם מגיעים לעולם האמיתי? XD בכל מקרה, אפשר לראות בתמונה את היסטוגאיה, איקאקו, יומצ'יקה ו...רנג'י. מה יש לו על הראש לעזאזל?!

Goggle Girl

New member
כי פתחתי, ראיתי את התמונה

שאפילו אם היא ספוילר ראיתי אותה כבר ואני יודעת שהכל אכול ספויילרים שמה, ומזה הסקתי איזה ספויילר זה והאם אני יודעת אותו

Serf SaN

New member
תראו את רנג'י המום מאחורה~

הראש של היטסוגאיה שוקע בתוך מאטסומוטו!!1 XD

למעלה