הרמזים בפתיחה החדשה.

נמנמ ../images/Emo58.gifמנגה

באנקאי של היסטוגאיה על גג בניין! האם זה הקרב שלו נגד הארנקר-מספריים ההוא? B:

Serf SaN

New member
וואו. איך את מזהה? @@

כל הכבוד. ^^ וכן, סורי, אני מגיב לכל תמונה. יש לכם בעיות עם זה?@?@! >O<

קצת לא ברור ../images/Emo58.gifמנגה

אבל רואים מס' דמויות חוצות את השמיים? אם תסתכלו בפתיחה טוב תראו את זה יותר נורמאלי, אבל בגלל שזה מהיר התמונה יוצאת מטושטשת... דמויות עם גדלים שונים. אחת גדולה ואחת קטנה. אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני חושבת שאלו לא פחות ולא יותר מאשר אולקיויורה ויאמי.

*_* ../images/Emo58.gifמנגה

טוב... יש הרבה תמונות של זה, ואין טעם לצלם כל אחת מהם... ברור שזה שהקרב של איצ'יגו והולואיצ'י בעולם הפנימי ^_^ והקרב עוד מתרחש בפרק מתקדם יחסית של המנגה, אז אם הם כבר מראים את זה זה אומר שהם יראו אותו וגם את כל מה שבא לפניו שזה אומר הרבה D:

מואעאעאע! ../images/Emo58.gifמנגה

ובכן, יש מין רצף תמונות שאין לי כח לפרסם את כולו.... בכל מקרה, רואים את הסיכה של אוריהימה נאכלת ע"י חור שחור, אח"כ את אוריהימה עם 2 כוכבים על הלחי (דמעות?) ואז מגיעה התמונה הזאת. אוריהימה מחזיקה משהו מדמם.... ובכן, דיי ברור שזה טסובאקי. הרי יאמי מעך אותו לחלוטין במיני קרב של אוריהימה נגדו, ומאז הסיכה שלה לא היתה שלמה... אז החור השחור בסיכה זה ההיעלמות של החלק של טסובאקי ממנה, הדמעות של אוריהימה... היא עצובה כשהוא נמעך אם אני זוכרת נכון, וכמובן שהיא מחזיקה אותו מדמם... או את מה שנשאר ממנו לפחות. רמז? בהחלט. [:<

[הפופיק שלה מרובע.] ../images/Emo58.gif למנגה

אני חושבת שזה יותר מחווה לחטיפה שלה במנגה וכלזה.

לבנדר א

New member
זה כן פופיק ../images/Emo58.gif מנגה

לדעתי הדבר המדמם זה באמת טסובאקי, והחור השחור שמתפשט על הסיכה זה כשהאראנקרים מנצלים אותה למטרות השחורות שלהם.

\= ../images/Emo58.gifמנגה

לא הבנתי מה הקשר של היסטוגאיה, הינאמורי, מאטסומטו וגין בכל התמונות האלה... אבל יש לו אחלה חיוך *.* (אם זה גין בכלל...)

ועוד רמז עבה ../images/Emo58.gifמנגה

רואים כמה פסים יש למסכה? 4 למעלה. מסכת הוויזארד של איצ'יגו D< או לפחות רמז אליה. (עד עכשיו היו 3 פסים למעלה)

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif O______O וואו.

לא הייתי שמה לב לאף אחד מהדברים האלה בלעדייך. את גאון. עם עיני נץ. תעשי לי ילד. עכשיו אני אוהבת את הפתיח אפילו יותר 3>

למעלה