הרמז היומי - יום חמישי 06.07.06

idoweisman

New member
חידה מצויינת!

תמשיכו ככה...חידות יותר קשות ויותר מאתגרות מבטיחות פחות אנשים ביעד הנבחר..

RaZiK4

New member
../images/Emo18.gifאנשים אני לא חושב שזה בת"א

קודם כל כי כולם אמרו להם כבר לא לעשות במרכז, והם רוצים ללכת לפי הגולשים גם... דבר שני הם היו כבר ברחוב אבן גבירול בת"א-כיכר רבין נמצאת במרכז רחוב אבן גבירול
אז מה יהיה הקטע לעשות שם שוב? תחשבו אנשים, כמה שיותר חידות מאתגרות, יותר טוב.

הערים שיש בהם את רחוב אבן גבירול../images/Emo41.gif

תל אביב-יפו ראשון לציון אשדוד ירושלים חולון הרצליה חיפה עפולה קרית אתא פרדס חנה רעננה דימונה נתניה קרית אונו יהוד וראש העין

RaZiK4

New member
בדיוק מה שמצאתי בזומאפ../images/Emo6.gif

נראה לי שזה או באשדוד או בדימונה

קובי221

New member
יכול להיות אשדוד? תחנת הכח?

השאלה אם זה נמצא באבן גבירול...

RaZiK4

New member
לא זה לא נראה לי

בדקתי קצת מפות של דימונה אשדוד וראשון לציון ולא נראה לי אחרי הבדיקה שהם יחביאו את המעטפה שם.. מבין שלושתם באשדוד זה נראה רחוב יותר מרכזי אבל לא מצאתי לידו "ביניינים עם ריח"
לא יודע, צריכים שעוד כמה יחפשו בערים אחרות

H A J Y

New member
את ראשון אפשר לשלול , אני גר

בראשון ממש צמוד לאבן גבירול ואין מצב שזה יהיה שם כי זה רחוב מאוד מאוד קטן..

יש עוד עיר עם רחוב אבן גבירול

לא מגלה מהי העיר אבל הייתי ברחוב וחיפשתי ולא מצאתי כלום ברחוב יש בתי כנסת, תלמוד תורה ובניין בתהליך בנייה לגבי ניחוחות לא נעימים - היתה פריצת ביוב ברחוב בחודש מרץ לגבי משעמם לא מצאתי כלום

hagaiad

New member
אחלה

כל מה שנשאר זה לבדוק במפות של כל הערים בהם יש רחוב אבן גבירול ולראות באיזה עיר יש ברחוב הזה בניין מסריח ומשעמם... ירושלים זה לא.. תל אביב כבר היה אז לא נראה לי חיפה בטח גם לא נו אז כמה נשאר?? יש מתנדבים?

סתכלו מה מצאתי אולי זה קשור לזה

רבי שלמה אִבְּן גַּבִּירוֹל (1021-~1058), היה משורר ופילוסוף יהודי בספרד. נולד במלגה שבדרום ספרד, חי תקופה ארוכה בסרגוסה, ונפטר בולנסיה. בחייו סבל מתחלואים שונים, ובעיקר מעצירות כרונית וממחלת עור, ונפטר בגיל צעיר.

למעלה