* ישן תהנה
E etii2 New member 1/7/06 #15 תשובה לשאלתך מחר ב9 בבוקר נפרסם מתי משדרים LIVE ממיקום המעטפה. בשידור נתן את המיקום המדוייק.
ש שנינוש00 New member 1/7/06 #16 שאללללה! ךלא הבנתי ממש :/ נגיד ואני יודעת איפה זה נמצא עכשיו מחר רק ישמו את המעטפה שם?!
J JULI4561 New member 1/7/06 #21 במידה ואני יודעת איפה זה אז מה זה אומר שאני צריכה ללכת לשם מחר ב9 ולקחת את המעטפה
F Fairywitch New member 1/7/06 #22 ../images/Emo45.gifמצטרפת לתהייה. נניח שפיענחתי רמז- מה לעשות עם זה?
F Fairywitch New member 2/7/06 #24 ועוד תהייה- איפה יפורסם מה שצריך להיות מפורסם ב-9 בבוקר? בדף הבית או פה בפורום?
מ מפתח של חביתוש New member 2/7/06 #26 קניון איילון ברמת גן - תהנו. והסיבות : קניון מקבוצת עזריאלי, והוא בין הקניונים הראשונים וקיים, תתפלאו, בדיוק 20 שנה. http://www.azrieli-malls.co.il/asp/malls/ayalon/about.html
קניון איילון ברמת גן - תהנו. והסיבות : קניון מקבוצת עזריאלי, והוא בין הקניונים הראשונים וקיים, תתפלאו, בדיוק 20 שנה. http://www.azrieli-malls.co.il/asp/malls/ayalon/about.html
מ מאגרי מידע עצומים New member 2/7/06 #30 צודק ... ולא רק זה גם הקטע עם "תנועה" מתחבר לאיילון... נתיבי איילון.
ח חולה על הדיימונדז New member 2/7/06 #37 נכון אני ידעתי את זה מהתחלה אבל ה רחוק לי והיה סיכוי שאני יוכל ללכת אז לא אמרתי ואני לא הולכת בסוף אז תהנו מהכסף!!!
נכון אני ידעתי את זה מהתחלה אבל ה רחוק לי והיה סיכוי שאני יוכל ללכת אז לא אמרתי ואני לא הולכת בסוף אז תהנו מהכסף!!!
א אורה טלה New member 2/7/06 #28 אתם מפרסמים איפה בדיוק המעטפה נמצאת? כלומר, אם היא נמצאת במעלית תשימו תמונה של מעלית? תודה.
E etii2 New member 2/7/06 #31 אנחנו נשדר LIVE מהמיקום בשעה 9 בבוקר נודיע באיזה שעה יתחיל השידור החי ממיקום המעטפה. מחר ב9 בבוקר תוכלו לראות בעמוד הבית את השעה. גם את שידור הLIVE מהמיקום תוכלו לראות מעמוד הבית - אבל רק אם הפכתם את תפוז לעמוד הבית שלכם. שוב בהצלחה לכולם.
אנחנו נשדר LIVE מהמיקום בשעה 9 בבוקר נודיע באיזה שעה יתחיל השידור החי ממיקום המעטפה. מחר ב9 בבוקר תוכלו לראות בעמוד הבית את השעה. גם את שידור הLIVE מהמיקום תוכלו לראות מעמוד הבית - אבל רק אם הפכתם את תפוז לעמוד הבית שלכם. שוב בהצלחה לכולם.
א אסי סרחנה בנשמה New member 2/7/06 #32 בעיה!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo194.gif כתוב ששעות הפתחיה של קניון איילון זה משעה 9 וחצי!!! =\
בעיה!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo194.gif כתוב ששעות הפתחיה של קניון איילון זה משעה 9 וחצי!!! =\
א אסי סרחנה בנשמה New member 2/7/06 #34 אז מה זה יכול להיות?../images/Emo194.gif אני חשבתי.. דיזנגוף סנטר? הוא קיים 20 שנה