מסכימה עם כל מה שכתבת ואוסיף
לא מבינה את עיניין "המתקרבנת",מה ההבדל בין מישהי שעושה עצמה קורבן לבין מישהי שהיא באמת קורבן?? לדוגמא,קרן,מבחינתי-עושה עצמה קורבן,מהיום שהקהל סתר לה בכל הכוח,היא החליטה ללכת על משבצת הקורבן,מנסה בכוח להודיע לקהל ובמיוחד לאיתן,שאתי עומדת מאחורי הזדון ומעשי הטרור בבית,והיא(קרן)רק נגררת בעצם,ומנסה להיות חברה באש ובמים(כשהיא בעצם ראש הנחש ואתי היא המבצעת,הפועל שעושה את העבודה המלוכלכת) דניאל נכנסת למשבצת הקורבן-"אין לי חברות, "כולם נגדי",כשהאמת היא שרק דניאל בעצמה,הרחיקה את עצמה מהבנות והפכה להיות אחת מהח'ברה של איתן-בעצם כמעט כולן שם בבית נכנסו למשבצת ה "עשו לי" " שתו לי"-כשהקורבן האמיתי היא באמת -ליז,מצחיק לא מבינה מדוע רושמים כאן שליז חולת נפש,פסיכופתית ועוד כהינה וכהינה איבחונים רפואיים חסרי אסמכתא לחלוטין לא רואה בה שום דבר חולני-כן,היא מטורללת,לחוצה,מפוחדת,מסכימה עם זה אבל מפה ועד לשים עליה כותונת משוגעים??? נו באמת...,ועדיין אני מעדיפה חברה מטורללת ולא חברה רעה הרי בכל חברה של אנשים יש שק איגרוף,יש את האדם שאותו כייף לשנוא,אחד שלא משנה מה יעשה,יעורר אנטגוניזם נגדו,סתם כי צריך שעיר לעזאזאל-ליז היא שק האיגרוף של כלל האנשים בבית,ועדיין אני מעדיפה חברה מטורללת ולא חברה רעה איתן לא התייחס לאיילת--איילת מוציאה לליז את הנשמה בגלל צלחת מחורבנת איתן לא דיבר כל היום עם קרן--קרן קורעת לגזרים את ליז על פאקינג הערה מטומטמת על סיגריות איתן לא רואה ממטר את אתי ואפילו סולד ממנה--היי,יש את ליז בוא נוציא עליה את כל העצבים,גם ככה היא קמה כל פעם מחדש,ואיזה כייף להפיל אותה שוב ושאר הניצבות בסרט הטראש של השנה,נגררות בצורה הכי דוחה,על מנת להיות מקובלות,ובייחוד על מנת לא להיות,חס וחלילה במקום ליז הכי מגעילים אותי הם הבנים--חסרי אישיות בעליל,חסרי הומור,שחצחנים, יהירים,והכי מצחיק אותי שהם שם בבית,כל היום מטיפים לליהי וקרן-לא להיות חלק משלישייה ולא להיגרר כשהם בעצם הזנב בין הרגליים של איתן אורבך-הם נכנסו בעצמם,באופן רישמי בידיעתם, למשבצת עוזרי המלך,כמה פתאטי,יאק! כן,יש אפשרות ש כ ו ל ם בבית הם הרע,הם הטועים וליז באמת היא קורבן. ואיך אורטל אמרה שלשום??"אני לא מאמינה שליז לא מרוסקת על הריצפה,אני במקומה הייתי אורזת ועפה מפה,איזה כוחות יש לילדה הזאת,היא חזקה בטירוף"--אז מי פה החולת נפש האמיתית????זאת ששמתאשפזת בבית חולים בגלל זיוף התקף חרדה,ו"רגליים נרדמות",כשאחרי שעתיים בידיוק היא עפה על רחבת הריקודים??? או זו שעדיין עומדת על שתי רגליה,כשממזמן כבר הייתה צריכה לברוח משם ולעזוב את כולם לאכול האחד את השני איתן העיר לאתי הערה בונה--והבחורה מזייפת התעלפות ובגללה סגרו את המצלמות ליותר משעה,נשברה "המסכנה" כי היה לה יום לא מוצלח!!!!!!! לליז יש "יום לא מוצלח" כבר 4 שבועות!!והיא עדיין שם,מבקשת סליחה,מלקקת לכולם את התחת שיאהבו אותה,משרתת את כולם עם קינוחים עד לפה רק כדי שיקבלו אותה,מה לא עושה,כדי שיסלחו לה על הטעויות שעשתה בהתחלה--אבל את יודעת מה?הם שונאות אותה,לא בגלל הטעויות שהיא עשתה אלא בגלל סיבה אחת--כי ליז לא הולכת,מעצבן אותם,שליז לא מוותרת-אף אחד לא ישבור אותה,חוזק פנימי בל יתואר--אם זו מחלה נפשית,הלוואי עליי להיות גם "חולת נפש" כמוה,כי אני ממזמן הייתי קוברת את עצמי במיטה השבוע אני אתן את הסמס שלי ל"מתקרבנת",מישהו חייב לתת לה ברייק.