הרסו אותי מצחוק אורן ובן,גדוללללל

Klayhamn

New member
כתבתי פה כבר כמה פעמים

שהיא פשוט כמו ילדה... זו השערה שלי, אבל יש לדעתי כמה דברים שאולי תומכים בזה: 1. כמעט לא מסתובבת בבגד ים, וכשהיא כן, זה ONE-PIECE למרות שיש לה גוף מרשים מאוד 2. יש משהו מאוד תינוקי בכל הפגנות החיבה שלה... לפעמים היא ממש עוברת ל-BABY VOICE. 3. חוסר העניין שלה בהקשר המיני --- אפילו לא במשתמע... היא לא מדברת על קשרי עבר שלה (ממה שאני זוכר), לא מדברת על אקסים, לא מדברת על הבנים.... פשוט א-מינית לחלוטין. 4. ההתלהבות שלה משלטי המחאה, האמירה האינפנטילית: "לכל משפט שלנו יש IMPACT ענק!" וההערה שלה שצריך לכתוב "24/7" על השלטים מסיבות של זכויות יוצרים.... יש אולי עוד דוגמאות שאני לא זוכר... בלינוי גם היה משהו ילדותי/תינוקי, אבל היא לפחות דיברה והתנהגה כמבוגרת (יחסית...)

קשקשה9

New member
מסכימה לגמרי-היא תקועה בגיל חמש

בגיל שלה היום זה אפילו לא נחמד ו/או מתוק במיוחד שזה גיל חמש ---עם העקשנות והאגוצנטריות וחוסר ראיה מרחבית ואת מי שעומד מולך---וכל מה שמאפיין אותו שוב....ליז עוברת גיהנום ויסורי תופת(חברתית) היא חייבת עזרה מקצועית ומוטב להפקה להיתעורר ומיד! אגב...יוני האחרון שצריך לעזור לה,הוא רק מזיק יותר

Klayhamn

New member
לפחות אבל הבנים עכשיו החליטו

לעזור לה ולעמוד לצידה... גם זה משהו

רינתי77

Active member
ליז היא תוצר עצוב של חינוך ואינדוקטרינציה

שאני מכירה היטב.היא הותנתה לחשוב שיש להתנהג בצורה מסוימת ולהחזיק בדעות מסוימות ואלה ורק אלה הן הדעות ה"נכונות". מכאן המנטרות שהיא חוזרת עליהן. כמו כן החינוך שהיא קיבלה מתמצה בכך שמעשים והתנהגות טובים אין לשבח שהרי זה מובן מאליו. התייחסו רק למעשים רעים או לכשלון, אשר זכו לבקורת נוקבת. אז מה נותר? כדי לקבל תשומת לב ואמפטיה היא הייתה צריגה להיות מסכנה וקרבן. זה יצר מין תסמונת מיונכאוזן ריגשית.

קשקשה9

New member
רינת ,נכנסת לעובי הקורה ונתת פה ניתוח

מבריק מדוייק ומתמצת-מסכימה עם כל מילה רק שאלה לי איך אנחנו כצופים רואים את הבעיה ופסיכולוג הבית לא מאבחן ומטפל? כי כרגע אני רואה רק היתדרדרות

רינתי77

Active member
זה הקטע הכי מסריח פה

כי יש לי תחושה שזה ממש מתאים להם, להפקה, שההפרעות של אנשים כמו ליז האומללה יהיו דלק לפיצוצים בתוך הבית ופיצוצים, כידוע, ובים לרייטינג.

|עצוריוני הוא תוצר של פילה תימניה ואיש העכביש

וכך יצא גמד כושי בלוטון נפוח טיפש כמו נעל עם אוזניים של כרובית מבושלת

לרינתי הפסיכולוגית בגרוש שלום!!!!

למה לא תלכי לדחוף קרדל לטוסיק שלך במקום לנתח אנשים שבטוח יותר יפים מנומסים וחכמים ממך

אחרי שירדו עליך ורמסו אותך

לראות חיקויים שלך כסוג של הומור ומתוך אהבה, זה לא בדיוק דבר של מה שבכך. סורי.

קשקשה תישחי תמונה שלך שנוכל גם לצחוק

עלייך קצת ואם את ניראת יותר טוב מליז אני מתפשטת בשידור חי

לכן כתבתי מצחיק מצחיק אבל ממש לא מצחיק

הלוואי והיה שם יותר הומור, קבוצה גדולה שיכלה לייצר הומור בשפע, אבל מייצרים רוע חבל. את צודקת קשקשה,, היא תמשיך להתמודד ואילו גם כדי להוכיח לעצמה שהיא לא בורחת,מנסה להתמודד אפילו לבד מול כולם ושהיא תוכיח לעצמה שהיא בסופו של דבר מצליחה ומתקדמת הלאה משבוע לשבוע. ויחד עם זאת ולמרות הכל היא רחמנית,מנסה לחזור לעצמה מהר, לא נוטרת טינה,חוזרת למעגל הדיירים צוחקת איתם מנסה להתעלות על הכל למרות הקשיים, אין לי מושג אילו היתה זו אחת אחרת אם היתה מסוגלת לעבור את זה, לעבור תהליך כזה של עליהום צריך להיות מאוד מאוד מאוד חזקים עם תעצומות נפש גדולות. שמתם לב לענבר לאיילת אפילו לא נגשו אליה,ראו אותה בוכה, מתייסרת לא התקרבו ולא אמרו מילה אחת של עידוד ולזה נאמר איך?איך גלגל מסתובב לו, מסתובב לו,,,, ובערבית אומרים כל כלב ביג'י יומו. באו לא נשכח שליז סיפרה שהכל תוצר של חינוך מהבית,כך גידלו אותה,,אין ספק שמשהו בתהליך הרס אותה,,, קשה לה להיות רגילה כמו מרביתם,, לנבל, להתנהג כמו שלוחית ערסית, חסרת תרבות,פרזיטית כי מי שמתנהג בנימוס ומתורבת הופך מהר מאוד למטרה.

קשקשה9

New member
מלכה,תקראי בשרשור כמה שניתחו את מצבה

של ליז בצורה טובה ומדוייקת כל שנותר לי להוסיף זה הלוואי הלוואי שההפקה תתעלה מעל שיקולי רייטינג ותמציא לליז עזרה מיקצועית במהרה-היא לא במצב טוב שבת שלום שתהייה

merilue

Well-known member
מסכימה עם כל מה שכתבת ואוסיף

לא מבינה את עיניין "המתקרבנת",מה ההבדל בין מישהי שעושה עצמה קורבן לבין מישהי שהיא באמת קורבן?? לדוגמא,קרן,מבחינתי-עושה עצמה קורבן,מהיום שהקהל סתר לה בכל הכוח,היא החליטה ללכת על משבצת הקורבן,מנסה בכוח להודיע לקהל ובמיוחד לאיתן,שאתי עומדת מאחורי הזדון ומעשי הטרור בבית,והיא(קרן)רק נגררת בעצם,ומנסה להיות חברה באש ובמים(כשהיא בעצם ראש הנחש ואתי היא המבצעת,הפועל שעושה את העבודה המלוכלכת) דניאל נכנסת למשבצת הקורבן-"אין לי חברות, "כולם נגדי",כשהאמת היא שרק דניאל בעצמה,הרחיקה את עצמה מהבנות והפכה להיות אחת מהח'ברה של איתן-בעצם כמעט כולן שם בבית נכנסו למשבצת ה "עשו לי" " שתו לי"-כשהקורבן האמיתי היא באמת -ליז,מצחיק לא מבינה מדוע רושמים כאן שליז חולת נפש,פסיכופתית ועוד כהינה וכהינה איבחונים רפואיים חסרי אסמכתא לחלוטין לא רואה בה שום דבר חולני-כן,היא מטורללת,לחוצה,מפוחדת,מסכימה עם זה אבל מפה ועד לשים עליה כותונת משוגעים??? נו באמת...,ועדיין אני מעדיפה חברה מטורללת ולא חברה רעה הרי בכל חברה של אנשים יש שק איגרוף,יש את האדם שאותו כייף לשנוא,אחד שלא משנה מה יעשה,יעורר אנטגוניזם נגדו,סתם כי צריך שעיר לעזאזאל-ליז היא שק האיגרוף של כלל האנשים בבית,ועדיין אני מעדיפה חברה מטורללת ולא חברה רעה איתן לא התייחס לאיילת--איילת מוציאה לליז את הנשמה בגלל צלחת מחורבנת איתן לא דיבר כל היום עם קרן--קרן קורעת לגזרים את ליז על פאקינג הערה מטומטמת על סיגריות איתן לא רואה ממטר את אתי ואפילו סולד ממנה--היי,יש את ליז בוא נוציא עליה את כל העצבים,גם ככה היא קמה כל פעם מחדש,ואיזה כייף להפיל אותה שוב ושאר הניצבות בסרט הטראש של השנה,נגררות בצורה הכי דוחה,על מנת להיות מקובלות,ובייחוד על מנת לא להיות,חס וחלילה במקום ליז הכי מגעילים אותי הם הבנים--חסרי אישיות בעליל,חסרי הומור,שחצחנים, יהירים,והכי מצחיק אותי שהם שם בבית,כל היום מטיפים לליהי וקרן-לא להיות חלק משלישייה ולא להיגרר כשהם בעצם הזנב בין הרגליים של איתן אורבך-הם נכנסו בעצמם,באופן רישמי בידיעתם, למשבצת עוזרי המלך,כמה פתאטי,יאק! כן,יש אפשרות ש כ ו ל ם בבית הם הרע,הם הטועים וליז באמת היא קורבן. ואיך אורטל אמרה שלשום??"אני לא מאמינה שליז לא מרוסקת על הריצפה,אני במקומה הייתי אורזת ועפה מפה,איזה כוחות יש לילדה הזאת,היא חזקה בטירוף"--אז מי פה החולת נפש האמיתית????זאת ששמתאשפזת בבית חולים בגלל זיוף התקף חרדה,ו"רגליים נרדמות",כשאחרי שעתיים בידיוק היא עפה על רחבת הריקודים??? או זו שעדיין עומדת על שתי רגליה,כשממזמן כבר הייתה צריכה לברוח משם ולעזוב את כולם לאכול האחד את השני איתן העיר לאתי הערה בונה--והבחורה מזייפת התעלפות ובגללה סגרו את המצלמות ליותר משעה,נשברה "המסכנה" כי היה לה יום לא מוצלח!!!!!!! לליז יש "יום לא מוצלח" כבר 4 שבועות!!והיא עדיין שם,מבקשת סליחה,מלקקת לכולם את התחת שיאהבו אותה,משרתת את כולם עם קינוחים עד לפה רק כדי שיקבלו אותה,מה לא עושה,כדי שיסלחו לה על הטעויות שעשתה בהתחלה--אבל את יודעת מה?הם שונאות אותה,לא בגלל הטעויות שהיא עשתה אלא בגלל סיבה אחת--כי ליז לא הולכת,מעצבן אותם,שליז לא מוותרת-אף אחד לא ישבור אותה,חוזק פנימי בל יתואר--אם זו מחלה נפשית,הלוואי עליי להיות גם "חולת נפש" כמוה,כי אני ממזמן הייתי קוברת את עצמי במיטה השבוע אני אתן את הסמס שלי ל"מתקרבנת",מישהו חייב לתת לה ברייק.

merilue כתבת והסברת מעולה

כל מילה אמת,נהנתי לקרוא אותך ומסכימה לכל מילה שיצאה מהמקלדת שלך. כל הכבוד על הניתוח המושקע והנכון. בברכה מלכה לב אדום

למעלה