הרס עצמי או התפתחות טיבעית...?

s h o o s h a

New member
גם וגם

אין לי הסבר מדעי על שום מה ולמה. פשוט, יש את אלו שנשארים וממשיכים להיות מתים בני 30, 40, חמישים ועד שמתים לגמרי בלי לדעת אושר אמיתי מהו. ואם אדייק, יש את אלו שמצאו ולמדו אושר אמיתי אבל מוצאים את עצמם מעדיפים, כאמור, להיות מתים או לחילופין, להיות אפורים וגוססים. למה? צריך לשאול אותם. ויש את אלו שהחיים החכימו אותם. עד הכלב, או אחריו. עם המשכנתא או בלעדיה. אבל משהו בהם זעק והם ידעו לצאת. (כתבת היכן שהוא כי כשנכנסים צריך לדעת גם לצאת) יש כאלו. כמה? מעט מידי למה? צריך לשאול אותם. פחד ... הרס עצמי ... התפתחות טבעית ... לפעמים שילוב של כולם לפעמים רק אחד מהם והתוצאות, הרי הן לפנינו ... בוקר טוב

לשושה ,תגובה

אין לי הסבר מדעי על שום מה ולמה. פשוט, יש את אלו שנשארים וממשיכים להיות מתים בני 30, 40, חמישים ועד שמתים לגמרי בלי לדעת אושר אמיתי מהו. ציטוט שושה אנשים אלו סובלים מדיכאון וזקוקים לטיפול, לא קיים אדם שלא מוצא משהו שישמח אותו,אפילו לכמה רגעים ביממה.

האיש והירח (סיפור אמיתי)

בשנת 1992, רשם איש אמריקאי את הירח על שמו. על פי החוק הבי"ל, אם אף אחד לא תובע חזקה במשך 7 שנים, האדמה שלו. וכך היה. עברו 7 שנים ומכירת הירח החלה. האיש עם החזון, הפך למיליונר. המלאך, שרצה חתיכת ירח הזדרז וקנה והיה לבעליו הגאה של 500 דונם בצד המואר של הירח. עברו 6 שנים וחודש הטלפון צלצל "כאן סוכנות ירח" "אתה מעוניין למכור?" סירבתי. אם אי פעם יהיה רע כאן אני נוסע כל יום מביט אני אל רכושי היקר המתכווץ אחת לחודש והמראה את מלא הדרו אחת לחודש להשכיר? למה לא...

s h o o s h a

New member
ומה מתאים יותר בחצר הירח מ...

עץ של כוכבים מילים: לייב מורגנטוי
אני חושבת שזהו היעד אליו הייתי מעדיפה להגיע לו ניתנה בידי ההזדמנות
לסבי ישנה חצר ועץ אחד נפלא בה אין כמוהו בעולם כך אומר לי סבא לא פירות עליו צומחים כי הרי ממילא הפירות סופם לרקוב מי צריך את אלה זהו עץ של כוכבים מאירי עיניים שם צומחים הם וגדלים כמו על השמים כשמראים לו תפוחים כל תפוח דוב הוא הוא מראה את כוכביו ואומר מה טובו הוא אוסף את כוכביו ויורד העירה ביריד למכור אותם עשרה בלירה בואו, בואו אנשים זוהי שעת הכושר כוכבים תקנו בזול ותזכו באושר וקהל גדול סביבו צוחק ומתבדח סבא למה לא תמכור גם חצי ירח וכולם קונים חוטפים גזר צנון ואורז אבל חופן כוכבים לא תודה אין צורך מסתכל בהם הסב ונפשו נרגשת עיניהן ודאי עיוורות ואוזנם חרשת הביתה שב הוא עם סלו בלא טיפה של עצב האוצר נשאר אצלו ואצלם הכסף לסבי ישנה חצר ועץ אחד נפלא בה אין כמוהו בעולם כך אומר לי סבא

לא תאמין אבל קיבלתי מתנה לאחד

מימי ההולדת שלי מסמך רשום, שיש על שמי כוכב זה כמובן ריגש אותי ביותר המסמך, סוד של שטר טאבו כזה ומאז אני חוסכת לטיסה בחללית כי יש לי הרגשה שהכוכב הזה ממש הוא הכוכב של הנסיך הקטן שיש בו כל מה שאני צריכה עץ באובאוב אחד שושנה אחת (עצובה) כיבשה ואולי גם נסיך מי יודע

למעלה