הרעלת קיבה ממקדונלדס

Quanta

New member
הרעלת קיבה ממקדונלדס

שלום לכל מבקרי הפורום אתמול בצהריים אכלתי במקדונלדס, הלעתי לישון ולקראת הערב ב 18:00 קמתי עם הרעלת קיבה נוראית - כאבי תופת. לאחר שהקאתי את הנשמה וכשאני כמעט מאולף מרב כאבים פניתי ב 12:00 בלילה לטיפול רפואי. קיבלתי כדורים שהקלו על הכאב וב 2:00 נרדמתי! כמובן שלא אכלתי כלום חוץ מהמקדונלדס ובבוקר לפני הרגשתי מצויין! עכשיו שבת בבוקר ואני מרגיש חלש אך טוב. האם אני יכול להגיש נגדם תביעה לפיצויים? איפה כדאי להגיש? האם במשרד הבריאות? האם בבית-משפט לתביעות קטנות? אשמח לשמוע את דעתכם..

לפני שאתה פונה לבתי משפט...

לפני שאתה שוקל פניה לבתי משפט פנה אל מנהל הסניף, ספר לו על המקרה. אני בטוחה שהוא ימצא דרך לפצותך. במידה והפיצוי לא יראה מתאים בעיניך, שקול המשך צעדיך: אולי פניה למנכ"ל מקדונלדס בישראל וכו'. בהמשך תוכל לשקול פניה לבית המשפט לתביעות קטנות.

Quanta

New member
האם ישנם תקדימים

שאת יודעת אליהם? מה גובה וסוג הפיצוי המקובלים במקרה זה? האם מנהל הסניף מוסמך לפצות אותי בכלל? תודה מראש

לפני שאתה פונה לבתי משפט...

לפני שאתה שוקל פניה לבתי משפט פנה אל מנהל הסניף, ספר לו על המקרה. אני בטוחה שהוא ימצא דרך לפצותך. במידה והפיצוי לא יראה מתאים בעיניך, שקול המשך צעדיך: אולי פניה למנכ"ל מקדונלדס בישראל וכו'. בהמשך תוכל לשקול פניה לבית המשפט לתביעות קטנות.

Quanta

New member
כיצד אוכיח שהמקדונלדס אכן

גורם ההרעלה? יש לי הקבלות שקניתי שם, טופס של הטיפול הרפואי וזהו. האם זה מספיק?

אם תפנה לבית המשפט...

אכן, אם הנושא יגיע לבית המשפט, תצטרך להוכיח קשר בין המחלה לבין הסעודה במקדונלדס. מצד שני, הרי המלצתי לך לפנות להנהלת הסניף והרשת: סביר להניח שההנהלה תסתפק בקבלות ובטופס האשפוז בלבד ולא תדרוש כאן הוכחות מסובכות. בסופו של דבר, הרי המטרה של ההנהלה היא לשמור את לקוחותיה המרוצים. במידה וזה לא יעזור יש אפשרויות פעולה נוספות (אחרות). בהצלחה.

למעלה