הרעת תנאים?

מצב
הנושא נעול.
הרעת תנאים?

הרעת תנאים?
שלום. אני עובדת בחברת הייטק כמזכירת סמנכ"ל. בחוזה ההעסקה שלי כתוב מוגדר מפורשות כי זהו תפקידי. לאחרונה המנהל האדמיניסטרטיבי של כל המזכירות הודיע כי בוטל התקן של מזכירות הסמנכ"ל בחברה. הדבר גרר מעבר פיסי מיידי מחדר פרטי למזכירות הקומה, עלי לתת שרות לא רק לסמנכ"לים אלא למנהלים נוספים כולל כל אדם בקומה(כולל מענה כללי לשיחות, טיפול בחדרי ישיבות, ציוד משרדי וכדומה). שאלתי היא האם מצב זה הינו "הרעת תנאים". במידה וכן, כמה זמן עלי להעלות זאת בפני מעסיקי בכדי לקבל את הפיצויים שלי ומכתב פיטורין (אני יודעת שיש הגבלה)? תודה, הילה.

לפי מה שאת מתארת...

הרעת תנאים?
שלום. אני עובדת בחברת הייטק כמזכירת סמנכ"ל. בחוזה ההעסקה שלי כתוב מוגדר מפורשות כי זהו תפקידי. לאחרונה המנהל האדמיניסטרטיבי של כל המזכירות הודיע כי בוטל התקן של מזכירות הסמנכ"ל בחברה. הדבר גרר מעבר פיסי מיידי מחדר פרטי למזכירות הקומה, עלי לתת שרות לא רק לסמנכ"לים אלא למנהלים נוספים כולל כל אדם בקומה(כולל מענה כללי לשיחות, טיפול בחדרי ישיבות, ציוד משרדי וכדומה). שאלתי היא האם מצב זה הינו "הרעת תנאים". במידה וכן, כמה זמן עלי להעלות זאת בפני מעסיקי בכדי לקבל את הפיצויים שלי ומכתב פיטורין (אני יודעת שיש הגבלה)? תודה, הילה.
לפי מה שאת מתארת...
זו אכן הרעה בתנאים, אבל אני לא בטוח שזו הרעה מוחשית בתנאים. על שאלת הזמן להודיע - אני מפנה אותך לתשובה אחרת שלי.

שיר ורד

New member
נקודה להשלמה

לפי מה שאת מתארת...
זו אכן הרעה בתנאים, אבל אני לא בטוח שזו הרעה מוחשית בתנאים. על שאלת הזמן להודיע - אני מפנה אותך לתשובה אחרת שלי.
נקודה להשלמה
במקרה של הרעת תנאים, העובד לא צריך לצפות לקבל מכתב פיטורים , אלא להגיש מכתב התפטרות (לאחר שהתריע על הרעת התנאים ובקש מהמעסיק לתקן הרעה זו) , ולדרוש קבלת פיצויים. אם המעביד לא ישתכנע שיש בכך הרעת תנאים מוחשית ויסרב לשלם פיצויים, תצטרכי לתבוע אותו , ואז בית הדין יהיה זה שיחליט האם זו הרעת תנאים מוחשית. כדי לשכנע את בית הדין בכך את צריכה לאסוף מספר נקודות המצדיקות את הרגשת הרעת התנאים שלך, דוגמאות: 1. את צריכה לעבוד יותר שעות עובדה (ואולי גם לא מקבלת שכר על שעות אלו). 2. את צריכה לעבוד קשה יותר. 3. מעמדך בחברה נפגע מהותית, ועובדים שקודם כבדו אותך מזלזלים בך. 4. המשרה שהועברת אליה , היתה קיימת מקודם ונחשבה למשרה פחותה יותר (מבחינת שכר, כפיפות למנהלים סמכויות והחלטות בידיך) לעומת תפקידך הקודם. 5. במסגרת השינוי נטלו ממך סמכויות מהותיות בחברה .

מצב
הנושא נעול.
למעלה