הרעת תנאים

מצב
הנושא נעול.

naamatzur

New member
הרעת תנאים

הרעת תנאים
שלום. אני מועסקת 11 שנה עם ותק מצטבר של 17 שנה במשרד הרווחה באמצעות עמותה. לאחרונה, בעקבות דו מבקר המדינה, הוחלט כי העסקה זו אינה תקינה ויש לקלוט אותי לשרות המדינה בתקן. השאלה: האם רשאי המעסיק לשנות את מעמדי(דירוג ודרגה), תנאי השכר, הנלוות לשכר וכדומה. אודה על התייחסותך בהקדם האפשרי. תודה מראש; נעמה

שיר ורד

New member
הנושא לא מכוסה בחוק

הרעת תנאים
שלום. אני מועסקת 11 שנה עם ותק מצטבר של 17 שנה במשרד הרווחה באמצעות עמותה. לאחרונה, בעקבות דו מבקר המדינה, הוחלט כי העסקה זו אינה תקינה ויש לקלוט אותי לשרות המדינה בתקן. השאלה: האם רשאי המעסיק לשנות את מעמדי(דירוג ודרגה), תנאי השכר, הנלוות לשכר וכדומה. אודה על התייחסותך בהקדם האפשרי. תודה מראש; נעמה
הנושא לא מכוסה בחוק
הסעיף שאמור להבטיח העברת עובדי חברות כח אדם למעסיק בפועל, לאחר תקופת עבודה מסוימת נדחה מספר פעמים ועדיין איננו מופעל. למרות שאין דין עמותה זהה לדין חברת כח אדם, הרי ברור שלא מגיעים לך באופן אוטומטי תנאים והטבות שהחוק לא הגדיר אפילו לגבי עובדי חברות כח אדם. לכן, המקרה שלך הוא חריגה מהחוק ונעשה מטעמי צדק, בעקבות פנייתו של מבקר המדינה. אי לכך, אין חובה על המעסיק לתת לך תנאי עבודה ספציפיים. לדעתי, המעסיק צריך להציע לך תנאי עבודה ושכר הזהים לאלו של עובד קבוע במשרד עם השכלה, ניסיון וותק זהים לשלך ולא להתחשב בתנאי השכר שקבלת מהעמותה. עלייך רק לוודא שלא תפסידי את פצויי הפיטורים המגיעים לך מהעמותה, עכב החלפת המעסיק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה