הרעת תנאים?

מצב
הנושא נעול.
הרעת תנאים?

הרעת תנאים?
שלום! אני עובדת במשרד רואה חשבון כבר 9.5 שנים והסכום של המשכורת של היום הוא 4,670 ש"ח נטו. האם מותר למעסיקי לא להעלות לי את השכר כבר 4 שנים ולהשאיר אותי עם אותה משכורת? האם זה נקרא הרעת תנאים? האם יחס של צעקות והעלבונות גם נקרא הרעת תנאים והאם אני יכולה להגיש נגדם תלונה במשרד העבודה? האם המעסיק שלי יכול להגיד לי שלא מגיעה לי העלת שכר בגלל שאני לא עובדת לטענתו מספיק טוב? אודה לכם מקרב לב על תשובה בהקדם. תודה רבה אביטל

שיר ורד

New member
תוספת שכר

הרעת תנאים?
שלום! אני עובדת במשרד רואה חשבון כבר 9.5 שנים והסכום של המשכורת של היום הוא 4,670 ש"ח נטו. האם מותר למעסיקי לא להעלות לי את השכר כבר 4 שנים ולהשאיר אותי עם אותה משכורת? האם זה נקרא הרעת תנאים? האם יחס של צעקות והעלבונות גם נקרא הרעת תנאים והאם אני יכולה להגיש נגדם תלונה במשרד העבודה? האם המעסיק שלי יכול להגיד לי שלא מגיעה לי העלת שכר בגלל שאני לא עובדת לטענתו מספיק טוב? אודה לכם מקרב לב על תשובה בהקדם. תודה רבה אביטל
תוספת שכר
1. אין חובה על המעסיק לשלם תוספת שכר. 2. צעקות ועלבונות אינם נקראים הרעת תנאים, אבל אם המעביד נוהג לצעוק עלייך ולהעליב אותך , את צריכה להתריע על כך בכתב ולדרוש ממנו להפסיק זאת. רצוי לציין במכתב דוגמאות ספציפיות. אם לאחר המכתב הצעקות והעלבונות נמשכים, את יכולה להתפטר בגין תנאי עבודה בהם לא ניתן לדרוש מהעובד שימשיך לעבוד. עלייך יהיה לשכנע את בית הדין, כי אכן הצעקות והעלבונות היו בלתי נסבלים. (רצוי להקליט ולצלם את הארועים הללו לצורך המשפט).

מצב
הנושא נעול.
למעלה