הרעת תנאים?

• פותח הנושא gc01
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

gc01

New member
הרעת תנאים?

הרעת תנאים?
יש לי שאלה יש מישהי אצלנו שפורשת בסוף החודש לפנסיה מסיבות בריאותיות הבוס שלי ביקש ממני למלא את התפקיד שלה בנוסף לתפקיד שאותו אני מבצעת כעת. האם זה נחשב כהרעת תנאים? ביקשתי העלאה בדרגה עקב תוספת העבודה המשמעותית הזו והוא טען שהתקן שלה מתבטל לגמרי, ושהוא יבדוק אם ניתן לשדרג את התקן שלי בעתיד. יש לציין שאני לא מאמינה לו מאחר ובעבר הוא כבר הבטיח להעלות אותי בדרגה והוא לא עשה זאת. אודה על תשובתכם המהירה.

שיר ורד

New member
אי אפשר לדעת

הרעת תנאים?
יש לי שאלה יש מישהי אצלנו שפורשת בסוף החודש לפנסיה מסיבות בריאותיות הבוס שלי ביקש ממני למלא את התפקיד שלה בנוסף לתפקיד שאותו אני מבצעת כעת. האם זה נחשב כהרעת תנאים? ביקשתי העלאה בדרגה עקב תוספת העבודה המשמעותית הזו והוא טען שהתקן שלה מתבטל לגמרי, ושהוא יבדוק אם ניתן לשדרג את התקן שלי בעתיד. יש לציין שאני לא מאמינה לו מאחר ובעבר הוא כבר הבטיח להעלות אותי בדרגה והוא לא עשה זאת. אודה על תשובתכם המהירה.
אי אפשר לדעת
בעיקרון הוספת מטלות לכשעצמה איננה נחשבת להרעת תנאים, אך אם כתוצאה מכך תעבדי יותר שעות ושכר עבודתך לא יגדל בהתאמה זה עשוי להחשב כהרעת תנאים ו/או כהלנת שכר.

אבל הבקשה של הבוס...

הרעת תנאים?
אבל הבקשה של הבוס...
אינה יכולה להיחשב כ"הרעת תנאים". זה גם תלוי בתשובה שלך. אם תסכימי - אז זה בהסכמה. אם לא תסכימי - אז אולי לא יקרה כלום?

מצב
הנושא נעול.
למעלה