הרעת תנאי עבודה - מעונינת בייעוץ

מצב
הנושא נעול.

ram222

New member

הרעת תנאי עבודה - מעונינת בייעוץ קבלתי מכתב מהמעסיק שאני והמזכירה השניה בהנהלת החברה נעשה משמרות: האחת תעבוד 7:45-16:45 השניה תעבוד 9:00-18:00 שתינו ותיקות אך לא מוכנות לכך האם ניתן לראות בכך הרעה ? האם אני חייבת עד מחר לענות על מכתבם כפי שהם דורשים ? מה הייתם מייעצים לי/לנו לעשות

homamma

New member
לדעתי

הרעת תנאי עבודה - מעונינת בייעוץ קבלתי מכתב מהמעסיק שאני והמזכירה השניה בהנהלת החברה נעשה משמרות: האחת תעבוד 7:45-16:45 השניה תעבוד 9:00-18:00 שתינו ותיקות אך לא מוכנות לכך האם ניתן לראות בכך הרעה ? האם אני חייבת עד מחר לענות על מכתבם כפי שהם דורשים ? מה הייתם מייעצים לי/לנו לעשות
לדעתי
אם את רוצה תשובה מקצועית - תרשמי קצת יותר פרטים כמו מה הייתה היקף המשרה קודם לכן. אם בפועל הוסיפו לך שעה-שעתיים או קצת הזיזו את המערכת זה לא יכול להיחשב הרעה, אבל מצד שני אם עבדת עד 14:00-15:00 אולי זה כן יכול להיות. לא תשובה מקצועית, אבל סתם דיעה שלי!

ram222

New member
בעצם יש כאן רק תזוזה של שעות,

לדעתי
אם את רוצה תשובה מקצועית - תרשמי קצת יותר פרטים כמו מה הייתה היקף המשרה קודם לכן. אם בפועל הוסיפו לך שעה-שעתיים או קצת הזיזו את המערכת זה לא יכול להיחשב הרעה, אבל מצד שני אם עבדת עד 14:00-15:00 אולי זה כן יכול להיות. לא תשובה מקצועית, אבל סתם דיעה שלי!
אבל לא מקובלות (עד 18:00) משרה מלאה

זו בעיה - לדעתי האישית לא מדובר

אבל לא מקובלות (עד 18:00) משרה מלאה
זו בעיה - לדעתי האישית לא מדובר
כאן בהרעה. ככלל, הרעה תחשב בעיקר כאשר ישנה פגיעה בשכר או בהיקף המשרה. בכל מקרה, אם בכוונתך להתפטר לאור ההרעה הזו, קחי בחשבון כי בהחלט יתכן שהמעסיק לא יראה בכך הרעת תנאים ולא יסכים לראות בכך התפטרות שדינה פיטורים. במקרה כזה, יהיה עליך לתבוע בביה"ד לעבודה ולקוות שהוא יתרשם כי אכן יש כאן הרעה. כדי להיות מתפטרת בדין מפוטרת עליך לתת למעסיק התראה על ההרעה בטרם תתפטרי, על קיומה של ההרעה. עליך להודיע לו כי אם לא תתוקן ההרעה תוך זמן סביר את תבקשי להתפטר בדין מפוטרת. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה