deltazero - כ"חובב נתניהו" יתכן שמניית DOX תעניין אותך יותר מאשר עניינה קודם...
אמירה לא טריביאלית לנושא מישרה. יתכן ותעשה גלים.
יו"ר אמדוקס - "חבל שנתניהו לא היה על המסוק. תאונה אחת יכולה לסגור הרבה בעיות" | ביזפורטל (bizportal.co.il)
אדוני, אתה מבלבל אותי עם מישהו אחר/אחרת בפורום שלך.
כפי שאתה אמור לזכור, כאשר הנך כותב את דבריי סרק הנ"ל -- אינני יליד הארץ, וטוב שכך!
אינני ישראלי(אני יהודי, יליד רוסיה גאה ממוסקבה, אשכנזי, חילוני, הגרתי לארה"ב בקיץ 2023, אחרי כמעט 30 שנות הוותק בארץ "חלב ודבש" וקריירה יפה[מבחינתי], הספיק לי עד...) -- לכן, זאת לא הרמה שלי בכלל, אינני מזדהה עם המנטליות וטבע הישראלית המודרנית-- לאחל ליהודים מוות, מחלות קשות ולשלוח אותם שוב, להישרף בתאי הגז ובתנורי השואה...
כשהוא חמוש במגפון וצעיף של בית"ר ירושלים, לביא כהן קילל במשך שעות את המפגינים שמחו נגד הממשלה ולמען שחרור החטופים - תוך שנהנה כל הזמן הזה מאבטחה צמודה של שוטרים ולוחמי מג"ב. בין היתר צעק למפגין עם דגל גאווה: "איך זה לקבל בחור?", והטיח במפגינים: "לכו לרפיח, בוגדים, 7/10 קרה רק בגללכם"
www.ynet.co.il
אינני ישראלי מבחירתי האישית -- אתם כשלתם כישלון חרוץ, גמרתם במו ידיכם את ה"פרויקט" של הרצל, בן-גוריון, ז'בוטינסקי, גולדה ושאר היהודים הנאורים שתכננו ובנו את הפרויקט בשם "ישראל" עבורכם,-- רק הפחד, רק החוסר ברירה בגלל הבורות הפיננסית וחברתית שלכם מחזיקים אתכם
בינתיים "ביחד" בגטו עם דלתות הנסגרות כול יום יותר ויותר...
נ.ב.
לידיעתך הכללית:
לאחר התרסקות המסוק, ולאחר ההודעה הרשמית על מותם של הנשיא האיראני אברהים ראיסי ושר החוץ האיראני חוסיין אמיר עבדוללהיאן נשמעו קריאות שמחה בכל רחבי הארץ. אך חגיגות השמחה בנפילת רשעים הוא נושא מורכב. הרב דרוקמן זצ''ל במאמר השואל- האם נכון לשמוח במפלת האויב?
www.srugim.co.il