הרצאת הסוד - המעוניינים מוזמנים להירשם :)

GMjoy

New member
הרצאת הסוד - המעוניינים מוזמנים להירשם :)

"98% מהאוכלוסייה מסכימים שהצלחה בחיים זה פאזל. זה נראה כמאבק תמידי להבין היכן חלקי הפאזל מתאימים וכל פעם שנדמה שהכול מסתדר יפה, אנחנו מוצאים עצמנו מנסים בכוח לשבץ חלק זה או אחר... כדי לגלות בסוף שזה לא מתאים!" Bob Proctor הרצאת הסוד מאת עילאי מיכאלי, להרשמה בקישור פה בהצלחה!

וכמה עולה התענוג הזה?

כבר רבע שעה אני מסתובב באתר שלהם, ובשום מקום לא ראיתי מחיר. אני חייב לומר שזה לא ממש מעורר את התאבון שלי להשתתף...

GMjoy

New member
התענוג לא עולה לך...../images/Emo13.gif

אתה נרשם, ומגיע. מה יותר פשוט מזה? אני מקווה שמישהו ירשם להגיע להרצאה בתל-אביב (אבן גבירול), ונוכל להיפגש יחד. אני רשמתי 2 מקומות. יום טוב!

naty3

New member
הי, לאיזה תאריך נרשמת? אפשר להצטרף אליך?

התענוג כן עולה-אם מצליחים-משלמים. לא כתוב כמה...(לפחות אני לא מצאתי באתר)

GMjoy

New member
naty3, כמובן שאת יכולה...נרשמתי בתאריך

7/4 בשעה 18:00 ברחוב אבן גבירול 30 ת"א.

מפגש ההיכרות לא עולה כסף. המפגשים הבאים כן.

עובדה שהם אומרים במפורש "לא הצלחת - לא שילמת". ולפני שאתה מתלהב, אני אחזור בפניך על מה שכתוב באותיות הקטנות: אתה משלם בכל מקרה, וה"לא שילמת" זו רק אפשרות להחזר כספי. ובשביל להיות זכאי להחזר הזה אתה צריך לעשות את הקורס פעמיים (!), ולהיות בכל המפגשים (אם היית פעם אחת חולה, הלך על ההחזר). ואתה יודע למה הם לא אומרים לך את מחיר מראש? כי הם לא רוצים שתחליט על הדברים בראש שקול. זה טריק ידוע של עושי סדנאות למיניהם - הם מכניסים אותך לאקסטזה עם "מפגש היכרות" וכשאתה כולך מתלהב הם מציעים לך מחיר אסטרונומי ודורשים ממך לחתום בו במקום. ואם אתה מבקש לחשוב על הדברים, יפעילו עליך לחץ. נשמע לך קיצוני ולא הגיוני? בבקשה, לך להרצאה הזאת ותגיד לי בעצמך אם צדקתי או לא.

GMjoy

New member
אני מרגיש שאתה מאוד אנטי להרצאה הזו

עובדה שמאז שפירסמתי אותה, הצהרת על "חוסר תיאבון" של ההגעה לשם. גור, למה? זה לא מחייב אותך לדבר. זו סתם הרצאה בנושא שלשמו אנחנו נמצאים בפורום. אני אישית הולך לשם ההנאה, החוויה שלי בפעם הראשונה בהרצאה בנושא הסוד... לפגוש אנשים שמעוניינים ללמוד או כבר נמצאים בתהליך למידה. אולי אפילו ליצור קשרים עם אנשים שיבואו, ויהיו מעניינים...למה לא? הכל בהנאה וכייף
דווקא ראיתי שאתה לא מתלהב מהרצאות של ג'ון אסארף ובוב (גם אני לא) ושהם לוקחים המון כסף בשביל לשמוע אותם מדברים. פה מציעים לך את אותו הדבר, רק בלי שתשלם להם. בשביל מה להיכנס לכל מיני קונספירציות, שלדעתך הם מתכננים בעתיד... גם אם אתה צודק, שוב - זה לא מחייב אותך בשלב הזה לכלום.

ב-7/4 אתה תדע בדיוק למה ../images/Emo13.gif

אני כבר מעדיף את אסארף ושות', שלפחות אומרים לך בפנים שהם רוצים את הכסף שלך. אולי יש לי השגות לגבי המחירים שהם גובים, אבל לפחות הם מניחים את הקלפים על שולחן. אבל עזוב. אין טעם להתווכח, כי אתה בלאו הכי תגלה את האמת ב-7/4. אני דווקא רוצה שתלך להרצאה ותראה בעיניים שלך על מה אני מדבר. אני חושב שזו תהיה חווייה פוקחת עיניים בשבילך.

Lital1989

New member
היי ../images/Emo39.gif

לא הבנתי איפה זה וזה באמת לא עולה כסף?

ע ו פ ר ה

New member
לא ראיתי שזה עולה כסף

כי הודעות על דברים שעולים כסף אני מבקשת תמיד להעביר ללוחות ולא משאירה אותן בפורום. באהבה עופרה

GMjoy

New member
נו..אתם לא מבינים שדברים כאלה רושמים??

גם אני חיפשתי מכל כיוון את עלות המפגש/הרצאה באתר - לא מצאתי אותו. תנחשו מה הסיבה? זה לא בתשלום. חשבתי שאחרי שנרשמים זה מופיע בהמשך, אבל זה לא. בבקשה, מי שבא להשתתף ונרשם - תודיעו בפורום, וניפגש גם! נ.ב: אני גם מקווה שלכולם מתאים אותו התאריך..:)

GMjoy

New member
מתי ואיפה

בקישור שהבאתי את ממלאה פרטים - שם את בוחרת את המיקום הנוח, ומקבלת את השעה והרחוב. אני ונורית, נרשמנו להרצאה ב-7/4 בת"א שעה 18:00. מי שמתאים לו המיקום, מוזמנים לשרשר את ההגעה לשם לצורך תיאום ומפגש בין חברי הפורום (שבא להם). בהצלחה!

Lital1989

New member
תודה..../images/Emo39.gif

אבל חבל שזה הולך ככה שצריך להירשם מראש כי אני לא יודעת עדיין מתי אני אוכל לבוא אם בכלל...אז אני לא ארשם..

GMjoy

New member
זה בסדר. את יכולה להירשם ולהודיע במידה ולא תג

תגיעי. הכל בסדר :)

Lital1989

New member
אממ אז נראה כבר...../images/Emo39.gif

אני גם לא רוצה להשאיר שם פרטים כמו טלפון... חבל שזה לא פשוט פתוח לכולם כי אני ממש רוצה לבוא... תודה בכל אופן :)

GMjoy

New member
זה מה שזה - פתוח לכולם.

אני בכלל לא מבין את היחס שלכם פה... הציעו משהו כזה נחמד - הרצאה פתוחה לכולם בבחירה אישית של מיקום נוח, ועוד ללא תשלום. חוץ מנורית (Naty) אף אחד לא נענה או אמר מילה טובה על זה לפחות. אני אחשוב פעם הבאה אם בכלל כדאי ליידע אתכם על מפגשים והרצאות על הסוד.

למה? זו לא פרסומת אלא המלצה של חבר פורום

אנחנו מכירים את גיא מספיק זמן כדי לדעת שהוא לא "שתול" שלהם שמפרסם את השירותים שלהם. אז למה למחוק? ממתי להמליץ על דברים זה בניגוד לחוקי הפורום?

ואם כבר אנחנו בנושא הזה, אז יש לי עוד תהייה:

למה לפרסם משהו שעולה כסף אסור, אבל לפרסם משהו שהוא "בחינם" זה מותר? ואל תגידי לי ש"ככה התקנון של תפוז", כי זו לא תשובה מספקת. אני חושב שההבחנה המלאכותית הזאת היא לגמרי מיותרת, והיא מצביעה על גישה לא בריאה לכסף. הרי אם מישהו היה בא לכאן במטרה מוצהרת לחפש בת-זוג, או שותף לטיול, או עזרה בקידום כל יעד אחר שלו, אף אחד לא היה מרים גבה. אז למה, ברגע שמעורבות אותן פיסות נייר מצחיקות שלהן אנחנו קוראים "כסף", זה פתאום נתפס כדבר מלוכלך? זה פשוט מגוחך. מה הטעם לחזור על מנטרות כמו "זה בסדר לרצות להיות עשיר" או "זה לא בושה לבקש כסף תמורת מה שאני עושה", כשחוקי הפורום חונקים את המחשבות האלה? חומר למחשבה.

למעלה