הרשימה השבועית

לדעתי הדיסק הכי טוב של אביב../images/Emo45.gif

מצטרף לכל אלה שאמרו שדיסק נמכר לא בהכרח אומר דיסק טוב. ודיסק לא נמכר לא בהכרח אומר דיסק לא טוב. חלולים אולי הדיסק הכי נמכר אבל לפי דעתי הוא הכי "אביב" שיש. וגם אביב בהרבה הופעות מחמיא לו ואומר שהוא חושב שזה הדיסק הכי טוב שלו ולא משמיעים אותו מספיק. לדעתי זה הדיסק היחיד שכשאביב עשה אותו הוא לא חשב בכלל על כסף,מכירות,להיטים וכו...פשוט כתב חומר מדהים ולא ממש מיינסטרימי עם מצד אחד מנגינה שקטה וקודרת כמו למשל בחדר קטן ובעליסה. ומצד שני שירים כסאחיסטים לא ממש קליטים עם טקסטים קשים כמו תבלע את הכדור,סופרסטאר ובוקר טוב איראן. טקסטים עם הרבה ביקורת על החברה הדתית השמרנית(בוקר טוב איראן) על החברה החילונית החסרת רסן(תבלע את הכדור,תצא מהמחשב) על הממשלה(המלחמה הבאה) על כלל המדינה(חלולים,חלומות גדולים) וגם על עצמו(סופרסטאר) עם יצירות מופת כמו חלולים,המלחמה הבאה,בוקר טוב איראן,חלומות גדולים,חדר קטן,עליסה הוא לא יכול להיות דיסק רע. וההישג הכי גדול של אביב מבחינתי בדיסק הזה הוא שכשאני שומע אותו אין אף שיר שאני מעביר בניגוד לשאר הדיסקים שם יש הרבה שירים שאני מעביר. אני מאוד מקווה שחלולים יגיע לפחות לשלושת הראשונים. אם לא זה מאוד יאכזב אותי.

מחוץ לתחרות..

זה נהיה ממש קשה בואו נוריד תפינה הזו בבקשה..

Jude Lennon

New member
לילות לבנים

סתם הסיפה של שירים... רוב הדיסקים שלו ממש קשורים.. זה סתם אוס, של שירי אהבה קליטים וחביבים כמו השיר שלנו, מקסיקו ולילות לבנים...

למעלה