וואווווו..לא הגזמת קצת?
H Hosh17 New member 23/3/07 #18 אור הירח? ממנטו מורי? עכשיו מעונן? שומקום? הלוואי על כל זמר בארץ אלבומים כאלה נוגעים תוציאו תתחרות הזאת כבר חח
אור הירח? ממנטו מורי? עכשיו מעונן? שומקום? הלוואי על כל זמר בארץ אלבומים כאלה נוגעים תוציאו תתחרות הזאת כבר חח
ע עקרב צהוב 20 New member 23/3/07 #20 למה? ההיפך... רוצים למצוא את האלבום המנצח ומתוכו את השיר הכי יפה בכל הזמנים... תחשוב על זה...
ע עקרב צהוב 20 New member 23/3/07 #19 איך תסבירו לי איך? איך אנשים מעיזים להוציא את "מומנטו מורי" את האלבום המדהים הזה לא אוהבים? אני מוציא בצער רב את "חלולים"... הכי גרוע מבין כל הטוב... "אני שונא את אדם וחוה אדם הוא חרמן וחוה נימפומנית"
איך תסבירו לי איך? איך אנשים מעיזים להוציא את "מומנטו מורי" את האלבום המדהים הזה לא אוהבים? אני מוציא בצער רב את "חלולים"... הכי גרוע מבין כל הטוב... "אני שונא את אדם וחוה אדם הוא חרמן וחוה נימפומנית"
ז זפלינאית קטנה1 New member 23/3/07 #28 ממ.. טוב, חלולים../images/Emo128.gif הוא הכי פחות טוב מכולם..=/ ואני לא מבינה איך אפשר להוציא את יומן מסע.. זה פשוט עצוב..
ממ.. טוב, חלולים../images/Emo128.gif הוא הכי פחות טוב מכולם..=/ ואני לא מבינה איך אפשר להוציא את יומן מסע.. זה פשוט עצוב..
E Eden054 New member 24/3/07 #29 חלולים../images/Emo128.gif כל האלבומים מעולללליםםם לדעתי... אבל חלולים הוא הכי פחות מושלם
מ מעיין51 New member 24/3/07 #30 זהו הגעתי למצב שאני לא יכולה לבחור... אז תהנו.... ושום בחירה לא תיהיה מושלמת.... אז בהצלחה...
M moon light boy New member 24/3/07 #33 אין לכם לב? איך "חלולים"?! ../images/Emo12.gif אני לא מוציא אף אחד, כולם פשוט טובים. ואם כבר מדברים על "חלולים", אז הוא הטוב מכולם. אין בזה שום טיפת ספק... "...תסתכלו עלינו ותראו אנו מתים משעמום..."
אין לכם לב? איך "חלולים"?! ../images/Emo12.gif אני לא מוציא אף אחד, כולם פשוט טובים. ואם כבר מדברים על "חלולים", אז הוא הטוב מכולם. אין בזה שום טיפת ספק... "...תסתכלו עלינו ותראו אנו מתים משעמום..."
י ים רגשות משוגע New member 25/3/07 #49 זה סה"כ משחק בפורום שלא ממש בא לייצג דעה של מישהו. אל תקחו את זה קשה
ל לא נותנת לי ליפול New member 25/3/07 #36 לילות לבנים../images/Emo128.gif אלבום משעמם ומונוטוני, חוץ מ2-3 שירים נחמדים (נראה לי ש"גן החטאים", "משהו בין שנינו", "שתיקה").
לילות לבנים../images/Emo128.gif אלבום משעמם ומונוטוני, חוץ מ2-3 שירים נחמדים (נראה לי ש"גן החטאים", "משהו בין שנינו", "שתיקה").