השאלה אולי הכי נפוצה, הפרש גילאים...

• פותח הנושא Geeky
  • פורסם בתאריך

AlabamaW0rley

New member
היא לא מספיק מגניבה בשבילך?

האמת שאתה לא בשלב הרבה יותר מתקדם ממנה בחיים. עוד לא התחלת לעשות קריירה, אתה רק מסיים תואר ורק מתחיל לחפש עבודה רצינית. יש אנשים שבגיל שלך עשו קילומטראז' גדול יותר. אתה בחממה הסטודנטיאלית, היא בחממה הצבאית. אתה כיתה ד', היא כיתה ג', ואתה חושב שזה שהיא לא מעורה בנושאים החמים של כיתה ד' עושה אותה לפחות מגניבה ויותר אאוטסיידרית.

אז... צא מזה.

שלום

אם היא אדם נחמד ואתה אוהב אותה, חשוב שתהיה אתה בקשר רגשי בלי תלות בגורמים כמו גיל. באיזשהו שלב גם היא תגיע לקידום ולמיסוד, ולכן אם היא חשובה לך כדאי שתישאר אתה עד אז. לא בסדר שאתה מתבייש בה, עדיף שתתגאה בה בגלל תכונותיה הטובות. אם לא נוח לך עכשיו בקשר זוגי אתה, תוכל להתחיל מקשר ידידות ולהפוך אותו בהדרגה לחברות. נשמע שאתה מחבב אותה מאד, לא הייתי ממליץ לוותר.

Ziggy Stardust7

New member
השאלה היא מה הציפיות שלכם מהקשר

ואת זה כדאי שתברר איתה.
אם אתה כבר בעניין של נישואים והקמת משפחה, אז יש פה בעיה
(אני מניח שאם היא בת 20 היא עוד לא חושבת על הדברים האלה).
אבל אם גם לך זה לא בוער, אז תנסה :) מה יש לך להפסיד?

לשאלתך, יש בנות שמשתחררות מהצבא ועוברות לגור עם החבר, אבל נראה לי שעוד מוקדם מבחינתך לחשוב על זה.קודם כל תבדוק אם גם היא מעוניינת להיות בזוגיות איתך.

אני מסכים עם אלה שאומרים שגיל הוא רק מספר.יכול להיות שאמנם היא צעירה ממך בשש שנים, אבל היא בחורה מאוד בוגרת לגילה, ואז פער הגילאים ביניכם יהיה פחות משמעותי.
אבל אם ההתנהגות שלה לא תואמת את גילה, כנראה שהיא לא מתאימה לך.

בכל מקרה, אם כ"כ נדלקת עליה אני מציע לך לנסות.מקסימום זה לא יילך, ולפחות תדע שניסית :)

בהצלחה!

למעלה