לדעתי
אני חושבת שמה שאגיד אולי יהיה עוד יותר שנוי במחלוקת, בשביל חלק מהאנשים, מאשר הרעיון של דוקטור אישה-
אני חושבת שאחרי כמות רציפה כזו של companions עיקריות בנות, companion בן יהיה דווקא פמיניסטי, במובן מסויים, כי כך "משבצת" ה"assistant" לא תיפול באופן כל כך עיקרי על נשים. זו גם הייתה מחשבה שעלתה לי בראש דיי מהר כשרק הכרתי את הסדרה (ישר אחרי צפייה בפרק הראשון). רק אחר כך חשבתי שאם הדוקטור קבוע בן, צריך איזור מגדרי. אני עדיין חושבת שבמובן מסויים, גם דוקטור בן עם companion בן זה פמיניסטי, כי כך ה"משבצת" של "companion", תפקיד שקטן מתפקיד הדוקטור, לא תתקבע כמשבצת של נשים. אם המצב יהיה כך בהמשך כמות זמן רצינית, כן ארגיש שצריך דמות בת עיקרית, אבל כרגע אני אשמח ל- companion בן.
אני גם אשמח לדוקטור בת, וכך גם יהיה איזור מגדרי עם companion בן, אבל אני אשמח גם בלי קשר לזה.
בנוגע למשפט האחרון- אני מסכימה. גם חשוב שדוקטור אישה לא תתבלט בתור "הדוקטור האישה" ואני חוששת מזה מאוד (אני גם חושבת שכשיש רק דוקטור אישה אחת בהיסטוריה של הסדרה, עד שיהיו עוד, אם יהיו, זה עלול להיות מצב בלתי נמנע). מצד שני, אלה גם הציפיות שלי מדוקטור גבר. אני גם לא חושבת שהבדלי מינים בהכרח משפיעים על אופי (וגם מחקרים במקרים האלה בעייתיים, כי בחלק מהמחקרים אמנם רואים התנהגות דומה בין כל מיני נשים לנשים אחרות, וכנ"ל גברים, אבל הנשים עוברות תהליך חיברות דומה של נשים, וכנ"ל הגברים).