השאלה הכי שחוקה....

השאלה הכי שחוקה....

למה שבנים יוצאים לסטוצים הם ה"גברים" ובנות נחשבות לזונות? אני אסביר את עצמי- לפני כחודש הייתה מסיבה אצל חברה שלי. המסיבה הפכה להיות נורא פרועה בשביל חלק מהאנשים... בסופו של דבר חברה שלי (לא זו שערכה את המסיבה) קיימה באותו לילה (
) סקס עם שני בנים שונים. (ידידים שלי, ושלה
) זה גרר המון תגובות מכל החברים שלנו... בוז לחברה... ושום תגובה דומה לבנים..... למה זה?!

סטיגמות...

ומעיין חוקים שיצאו כתוצאה מדעה קדומה.. אנחנו, בני האדם יצרנו את החוקים, ועכשיו אנחנו גם סובלים מהם..

HyPeR SoNiC

New member
זה הרבה מעבר לסטיגמות...

כבר מתקופת האדם הקדמון, המטרה של הגבר הייתה לשכב עם כמה שיותר נשים כדי להוליד כמה שיותר צאצאים ולהתרבות כמה שיותר. אבל לעומת זאת, האישה הייתה מולידה פעמים בודדות במהלך חייה, ולכן הייתה צריכה להשקיע יותר בלבחור את הגבר הנכון להוליד איתו צאצאים בריאים..... האינסטינקטים האלה קיימים אצלינו עד היום.

Lanni

New member
משהו לא מסתדר לי עם מה שאתה אמרת

אמרת במילים אחרות שהגברים שכבו הרבה עם נשים, ומצד שני שנשים הולידו פעמים בודדות בחייהן.. ממה שלימדו אותי, זה קצת לא מסתדר
זה אמור להיות כמות שווה בסה"כ בין הגברים לבין הנשים.
ד"א (זה כבר לא קשור לנקודה למעלה), ליוסף היו 11 אחים , או משהו כזה. לא? זה נקרא אצלך "בודדות"?

HyPeR SoNiC

New member
שמע.....

דבר ראשון, איפה למדת את זה שזה אמור להיות כמות שווה?? אני ביססתי את הדברים שלי על איזו תוכנית שראיתי בערוץ 8 שדיברה על הנושא... אבל לא משנה.... ודבר שני, אני לא הייתי מתבסס על סיפורים מהתנ"ך... לפי התנ"ך, לשלמה המלך היו 1000 נשים... (גבר גבר
)

Lanni

New member
ביססתי את זה על כך שעל מנת שגבר

יוליד ילד, הוא צריך לשכב עם אישה אם הוא שוכב עם למשל (מביא לך מקרה קיצוני) כל הנשים בעולם, אז באמת יוצא מזה שכל אישה שכבה פעם אחת בלבד עם גבר. הבעיה כאן היא שיוצא מזה ששאר הגברים לא שכבו מעולם עם אישה, אחרת נגיד הם היו שוכבים עם נשים, אז הפלא ופלא, גם הנשים היו שוכבות עם יותר מגבר אחד. זה לא קשה לראות את זה, ועם בדידים של כיתה א' אפשר להראות את זה אפילו בבירור
(עדיין יש בדידים??)

HyPeR SoNiC

New member
אז עכשיו אתה מתבסס על בדידים!?

אני אף פעם לא אמרתי שאישה שוכבת רק עם גבר אחד כל החיים שלה.... ובחיים של היום זה ממש לא ככה אבל עדיין, יוצא שגברים שוכבים עם יותר נשים שונות מאשר אישה עם גברים שונים........... שוב, מהסיבות שכתבתי כבר בתגובה בהתחלה.....

Lanni

New member
אז בוא תסביר לי איך, שוב בבקשה

כי זה פשוט לא נשמע לי הגיוני ב

HyPeR SoNiC

New member
ברור שזה לא ישמע לך הגיוני!

כי אתה מחשב את זה על פי סטטיסטיקה!!! ועוד על פי בדידים!!!!! כאילו, וואט דה פאק!?!??! דברים כאלה הם לא כמו מתמטיקה, שיש לך 10 גברים, 10 נשים, וככה יש לך אישה אחת לכל גבר.... מתי לעזאזל קיבלת את הרעיון שזה מדע מדוייק!? קודם כל, יש באוכלוסיה שלנו יותר נשים מגברים.... ככה שגם אם תיקח בדידים, זה יצא הגיוני. אבל בוא נעזוב את זה לשניה..... תחשוב רגע על טבע האדם.... בעצם, עזוב... אני לא אסבך אותך בכל מיני תיאוריות על האדם הקדמון... תסתכל שניה על החברה שלנו היום.... ע"פ רוב, גברים שוכבים עם יותר נשים מאשר נשים עם גברים, נכון? לדעתך זה הגיוני? כי זה בדיוק על אותו עיקרון של מה שאמרתי... אז.... גם אם זה הגיוני וגם אם לא, זה המצב. תגדיל ראש, בן אדם....

Lanni

New member
לדעתי אתה מדבר שטויות לגמרי

יש המון נשים ששוכבות עם גברים כאילו משלמים להן על זה (ולא, אני לא מדבר על זונות
), רק שבניגוד לרוב הגברים - נשים פחות מדברות על זה (לך תכחיש לי את זה
). ואמנם יש יותר נשים, אבל זה לא שיש 90 אחוז נשים והשאר גברים. זה הפרשי של אחוזים בודדים..

TheWhiteTigris

New member
הפרש זעיר...

אבל כשמדובר באוכלוסיות הוא גדול. לדוגמא בישראל ההפרש הוא משהו בסביבות 2%. זה נותן לך לפחות הפרש של 100 אלף. עכשיו קח בחשבון גם שנים חיות יותר מגברים, אז ההפרש ה"זעיר" הזה ממשיך לגדול. ולזה הוא התכוון.

אפילו אני, שמתמטיקה זה ממש לא התחום

שלי הצלחתי להבין שמה שאמרת הוא חסר בסיס לחלוטין... על זה שההבדל באחוזים בין כמות הגברים לכמות הנשים באוכלוסיה הוא נמוך, כבר הסכמתם? סבבה.. אז אם אתה מדבר על הפרש של 2% במדינת ישראל ומגיע להפרש של 100 אלף זה אומר שבאוכלוסיה של 5 מליון (ממשיכה לפי החשבון שלך) יש 245 אלף גברים, ו255 אלף נשים. מה שמשאיר אותך עם יחס של על כל 49 גברים יש 51 נשים.. זה לא משנה מה גודל האוכלוסיה.. היחס נשאר אותו יחס.. ככה שאין מצב שהתיאוריה שלך הגיונית.. לא יכול להיות שרוב הגברים שוכבים עם הרבה נשים ורוב הנשים שוכבות עם גבר אחד בלבד במהלך כל חייהן. זהו. אני רק מקווה שאני לא אגיע הבייתה ואקרא את כל זה והבין שכל מה שכתבתי זה פשוט בולשיט.. אם כן.. אז תדעו שחשבתי על זה במהלך עבודה, וסטודנטים הפריעו לי להתרכז. תתחשבו!

Lanni

New member
את צודקת לדעתי (אבל הראש שלי כואב

עוד ממתי שקמתי.. אבל על פניו זה נשמע זהה למה שאני אמרתי) היחס נשאר זהה, ובכל מקרה, לא נראה לי שבני 10 (אני מקווה לפחות) נכללים במדד הזה, כנ"ל לגבי זקנים

יופי../images/Emo9.gif

וגם העניין שנשים חיות יותר שנים מגברים ממש לא קשור לעניין. לא יודעת מה איתכם, אבל לא נראה לי שבגיל 70 אני אמשיך לחגוג..

seeyou

New member
../images/Emo6.gif -לא יכול להיות ?

את מדברת על "צדק חברתי" או נתון ביולוגי?

אנינמדברת על מתמטיקה פשוטה..

מספרית, לא יכול להיות שרוב הגברים שוכבים עם כמה נשים בעוד רוב הנשים שוכבות רק עם גבר אחד.. אין מספיק נשים בעולם כדי שרוב הגברים "יהנו" מכמה נשים, בעוד כל אישה "שומרת" את עצמה לגבר אחד בלבד

למעלה