השאלה הכי שחוקה....

Lanni

New member
בדיוק.. יש לי רעיון לאורן.. ניסוי

פשוט שיסביר לו למה הוא טועה: תיקח 16 חתיכות נייר שייצגו את הנשים בעולם. תיקח 14 טושים בצבעים שונים שייצגו את הגברים (ואני לארג' איתך.. 14:16 זה הפרש יותר גדול מ48:52) עכשיו תעשה את הדבר הבא לכל טוש וטוש - תבחר אקראית כמה חתיכות נייר ותעשה עליהן נקודה צבעונית
כל נקודה שעשית זה גבר ששכב עם אישה
יפה, עכשיו כשתסיים לעבור על כל הטושים, תגלה להפתעתך הרבה שלכל חתיכת נייר יש יותר מנקודה אחת עליה, וקבל סקופ - הנקודות על החתיכת נייר יהיו בצבעים שונים
האישה שכבה עם מספר גברים שונים
אני רציני, תעשה את זה ותחזור אלי עם תוצאות

HyPeR SoNiC

New member
אתה והשטויות שלך......

מתי אמרתי שנשים שוכבות עם גבר אחד כל החיים שלהם??? אני רק אומר שגברים שוכבים עם יותר נשים מאשר נשים עם גברים! זה הכל! יש לך זיכרון קצר...... חוצמזה, הבדידים היו יותר מצחיקים. היית צריך להישאר איתם...

Lanni

New member
נו אז תעשה כבר את הניסוי שהצעתי,

ותראה שנשים ישכבו כמעט באותה מידה עם גברים שונים כמו שהגברים שלך שוכבים עם נשים שונות. ביחס של 52:48 בקירוב.. (יחס הפוך ליחס הגברים-נשים בעולם)

HyPeR SoNiC

New member
טושים וניירות לא יוכיחו כלום

כי שוב, כמו שאני אומר מהתחלה, זה לא מדע מדוייק!!! למה אני צריך להגיד לך את זה כל תגובה שניה????

Lanni

New member
אולי כי כל פעם מחדש אתה מראה לי

שוב ושוב שאין לך הסבר אמיתי ומה שאמרת הוא איך להגיד במילים עדינות.. נו אין מילים עדינות לזה אורן
זה פשוט בול

HyPeR SoNiC

New member
לא, אתה פשוט לא מפנים...

את מה שאני מנסה להגיד לך. אין לי הסבר מתמטי וסטטיסטי, נכון. אבל זה בגלל שזה לא מדע מדוייק! ומאותה סיבה אני כל הזמן אומר לך שזה ממש מגוכך מצידך להתבסס על מתמטיקה וסטטיסטיקה, כי שוב, כמו שאני מנסה להגיד לך כבר יותר מדי זמן ואתה לא קולט, זה לא מדע מדוייק!!!!! אלוהים ישמור! כמה אני יכול לחזור על אותו משפט כדי שתבין!?!? אתה יודע מה? אם כבר אנחנו בקטע של ניסויים, אז יש לי ניסוי קטן בשבילך.... צא החוצה, דבר עם חברים שלך, עם ידידות שלך, ועם מי שאתה רוצה.... ותברר למי יש מספרים יותר גבוהים... לנשים או לגברים... ותראה שמה שאני אמרתי הוא נכון.

Lanni

New member
אני אראה שמה שאמרת נכון מעל פני

השטח בלבד. מתחת לפני השטח (אם תבדוק את החברים האלה שלך בפוליגרף נגיד) תגלה שזה לא נכון
מה לעשות, איכשהו יצא שלנשים לא נעים "להודות" ששכבו עם הרבה גברים, כי אז הן נתפסות כזולות, בדיוק מה שההודעה המקורית באה לשאול על התופעה הזאת.. אז הרבה נשים מנחיתות את המספר למטה..

HyPeR SoNiC

New member
אמרת את זה כבר, לא?

ואמרתי לך כבר שזה לא משנה את העובדות, לא?? אז תשאל אנשים שאתה סומך עליהם שיגידו לך את האמת... מה אני אגיד לך... עדיין.... אתה תקבל את אותן תוצאות... אלה עובדות בשטח! אין פה בכלל ויכוח!!!

זכוכיות

New member
העובדה היא

שמס' הגברים ששכב עם נשים הוא בדיוק מספר הנשים ששכבו עם גברים (הטרוסקסואלים, כמובן) אין מצב אחר, צריך שנים לטנגו.

HyPeR SoNiC

New member
מדהים איך דברים פה חוזרים על עצמם..

ואני צריך לכתוב את אותו הסבר שמונה פעמים כל הזמן...... אנשים! תקראו את ההודעות בשרשור לפני שאתם מגיבים!!!!! ולגבי מה שאמרת, הנה הודעה שכתבתי (בשרשור הזה) שתענה לך על זה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=909&msgid=38838000

זכוכיות

New member
קראתי עוד קודם

זה עדין חסר היגיון לחלוטין. לוגיקה פשוטה, בלתי אפשרי לסתור אותה.

HyPeR SoNiC

New member
תגידי לי.....

מישהו אמר שנשים שוכבות עם גבר אחד? הדיון הוא על זה שגברים שוכבים עם יותר נשים מאשר נשים עם גברים....

HyPeR SoNiC

New member
נכון, אבל....

עדיין, כמו שאני אומר מהתחלה... הנושא שאנחנו מדברים עליו הוא ממש לא מדע מדוייק!!!! שוב, כמו שאני מנסה להבהיר מהתחלה, זה שלפי החישובים שלכם לכל 49 גברים יש 51 נשים, זה לא אומר שכל קבוצה של 49 גברים תשכב עם 51 נשים!!! שוב, כמו שאני מנסה להגיד מהתחלה, לרוב, גברים שוכבים עם יותר נשים מאשר נשים עם גברים! זאת עובדה! זה המצב בחברה שאנחנו חיים בה כיום, ואין מה לעשות! ביקשתם הסבר של למה זה ככה, וניסיתי לתת לכם את ההסבר הפשוט שככה עובדים האינסטינקטים שלנו כבני אדם, וזהו טבע האדם, אבל אתם לא מקבלים את זה. חישובים סטטיסטיים וחשבון ואחוזים וכל החרא הזה - תשימו לב שאני בכלל לא נכנס לזה כי שוב, כמו שאני אומר מהתחלה, זה לא תופס, כי זו לא מתמטיקה וזה לא מדע מדוייק!!!! ושוב, כמו שאני מנסה להגיד מהתחלה, אם תגדילו קצת ראש, ותסתכלו שניה על מה שקורה סביבכם, על מה שקורה בחברה שלנו היום, אתם תבינו שזה בדיוק המצב! אבל מה אני מתאמץ כל כך.... אתם ממילא תישארו עם תיאוריות הבדידים שלכם... כאילו שאנחנו באמת בדידים ושלכל 49 בדידים כחולים יש 51 בדידים ורודים.....
אני את שלי אמרתי תחשבו מה בראש שלכם!

Lanni

New member
תגדיל אתה ראש ותבין שההבדל הוא

שנשים (רוב הנשים בחברה שלנו) פחות מדברות ו"מתפארות" בזה ששכבו עם הרבה גברים שונים, מאשר גברים

HyPeR SoNiC

New member
זה לא משנה את העובדות...

מה הקשר בכלל??? מאיפה הבאת את זה עכשיו?

BugaBuga

New member
ויכוח מוזר יש לכם פה

כל פעם שגבר עושה סקס עם מי הוא עושה אותו? אישה. אם תספור את מספר הפעמים שכל הגברים עשו סקס ואת מספר הפעמים שכל הנשים עשו סקס.. המספרים יהיו שווים אחד לשני.

HyPeR SoNiC

New member
עוד מתמטיקאי...... ואללה יופי...

אז.... אם גבר עושה את זה עם 2 נשים.... אז הוא עשה את זה פעמיים אבל עדיין, כל אישה עשתה את זה פעם אחת... מה שאמרת לא ממש קשור לדיון פה.... ואני מבין למה מתמטית וסטטיסטית זה לא מסתדר.... אבל שוב, הנושא הזה הוא ממש לא מדע מדוייק! אי אפשר להתייחס אליו כאל מדע מדוייק!!

BugaBuga

New member
תקשיב

אתה כתבת את המשפט הזה: "אבל עדיין, יוצא שגברים שוכבים עם יותר נשים שונות מאשר אישה עם גברים שונים..........." תקרא את המשפט הזה שוב . ותראה אם הוא עדיין נשמע לך הגיוני. ובקשר לדוגמא שלך. בעולם האמיתי אין רק גבר אחד ושתי נשים, יש עוד גבר. שגם הוא צריך לזיין ולפי מה שאתה אמרת הוא צריך לעשות את זה עם יותר ממישהי אחת. אז נגיד שגם הוא עשה את שתי הנשים האלה. עכשיו יוצא שכל גבר עשה 2 וכל אישה עשתה 2.

Lanni

New member
אני לא מסכים איתך!

הוא לא "צריך לזיין". הוא "רוצה לזיין". עם כל השאר אני מסכים איתך כמובן

למעלה